Avril Organic on edullisen luonnonkosmetiikan edelläkävijä

Avril Organic on edullisen luonnonkosmetiikan edelläkävijä

Avril luonnonkosmetiikka tarjoaa laadukkaita ja edullisia tuotteita päivittäiseen käyttöön
Luet nyt Avril Organic on edullisen luonnonkosmetiikan edelläkävijä 5 minuuttia Seuraava Otsonoitu oliiviöljy on ihonhoidon ihmeöljy

Ranskalainen Avril edustaa luonnonkosmetiikan huokeaa osastoa ja todistaa upeiden tuotteidensa välityksellä, ettei edullisen kosmetiikan tarvitse todellakaan tarkoittaa automaattisesti tylsyyttä tai toimimattomuutta, vaan se voi olla synonyymi tasaiselle laadulle. Sarjan värikosmetiikka ja useat kasvojenhoitotuotteet ovat ihastuttaneet monet asiakkaamme huikealla hinta-laatusuhteellaan ja siksi päätimme koostaa iloksenne tilatuimpien Avril-tuotteiden suosikkilistauksen, jonka avulla on helppo löytää uusia luottotuotteita! Valitsimme mukaan omia ikisuosikkejamme sekä teidän asiakkaiden hehkuttamia ja kerta toisensa jälkeen tilaamia edullisen värikosmetiikan parhaimpia. Jos et siis ole vielä kokeillut Avrilin cheap & chic -filosofian tuotteita, tässä muutama tuotevinkki, joista tutustuminen on vaivatonta aloittaa:

 

Huulipunakynät ovat kätevän kokoisia, monikäyttöisiä ja niissä on vahvat pigmentit
Yksi sarjan rakastetuimmista värikosmetiikkatuotteista ovat nämä kompaktin kokoiset huulipunakynät, joista löytyy mehukkaita, intensiivisiä ja raikkaita sävyjä moneen makuun. Huulipunakynä kulkee kätevästi mukana laukussa ja sillä saa sipaistua nopeasti väriä kasvoille. Matkaajia kiinnostanee myös se, että huulipunakynää voi halutessaan käyttää myös voidemaisena poskipunana, jolloin meikkipussi on ainakin hivenen kevyempi.

Pariisin punainen Rouge Franc on todella kaunis ja sykähdyttävä tummanpunaisen sävy.

Huulipunakynissä on erittäin hoitava ja kestävä koostumus eivätkä ne kuivata huulia. Raaka-ainelista sisältää mielettömän kavalkaadin hoitavia ja punan pysyvyyttä maksimoivia ainesosia kuten mehiläisvahaa, kosteuttavia jojoba- ja auringonkukansiemenöljyjä, ihoa vahvistavaa risiiniöljyä, kasviperäistä karnaubavahaa ja syväkosteuttavaa sheavoita. Huulipunakynällä loihtii hetkessä intensiivisen sävyisen huulimeikin, jossa on samettisen mattainen pinta. Kokeilisitko pariisinpunaista Rouge Franckia vai raikkaan pinkkiä Rose Charmea vai persikkaista Corailia?

Avrilin hekumallinen kultahippuöljy antaa iholle lämpimän sävyn ja luo hillittyä hehkua

Juhlasesongin ihanin luksustuote on hekumallinen kultahippuöljy, joka tekee ihosta juuri sopivan lämpimän sävyisen ja luo hillittyä hehkua. Juhlalookin viimeistelijä sisältää E-vitamiinipitoista manteliöljyä, auringonkukkaöljyä ja mineraaliväriaineita. Kuivaöljymäisen koostumuksen ansiosta tuote jättää ihon mattapintaiseksi lähes heti levityksen jälkeen ja spray-suuttimen avulla öljyn saa levitettyä täsmällisesti. Valossa välkehtivät kultahiput ovat peräisin mineraaleista, joten voit huoletta luottaa siihen, että tuote on hipuistaan huolimatta täysin muoviton. Tämä kulmikkaaseen lasipulloon pakattu ihanuus on myös ihana lahjaidea vaikka tyttärelle.

Avrilin uudet, raikkaan sävyiset BB-voiteet olivat yksi tuoteuudistuksen odotetuimmista tuotteista

Uudet, raikkaan sävyiset BB-voiteet olivat yksi tuoteuudistuksen odotetuimmista tuotteista. BB-voide sisältää tätänykyä SPF10-aurinkosuojan. BB-voiteen koostumus muodostaa kasvoille mattaisen peittävän pinnan, jossa on mukana luonnollinen hehku eikä iho näytä meikatulta. Sävy Light sopii useimmille suomalaisille etenkin talviaikaan. Sävy Medium sopii lämpimän ihonsävyn omaaville vuoden läpi ja vaaleaihoisille kesällä päivetyksen myötä käytettäväksi. Edullisen luonnonkosmetiikan parhaimmistoa edustava BB-voide sisältää hoitavaa jojobaöljyä, spelttivettä, erittäin antioksidanttipitoista ja happiradikaaleilta suojaavaa granaattiomenansiemenöljyä, kosteuspitoisuutta lisäävää saksankurkimiekan juurta, anti-immaflatorista kauranlehteä, haitallisia mikrobeja neutraloivaa bisabololia, rauhoittavaa Aloe veraa, auringonkukansiemenöljyä, silicaa, maitohappoa ja rosmariiniuutetta. BB-voide on kerännyt erityistä kiitosta asiakkaidemme keskuudessa pigmenttipitoisuudestaan, nopeasti haihtuvasta kukkaisen kevyestä tuoksusta, riittoisuudesta ja upeista sävyistä.

Avrilin ripsivärit on nousseet luonnonkosmetiikan suosituimmiksi tuotteiksi

Tämä vaatimaton ripsiväri on valittu usean kauneusbloggaajan ja toimitusten toimesta luonnonkosmetiikan parhaimmaksi ripsiväriksi, eikä suotta! Avrilin musta ripsiväri takaa ripsille runsautta, pidentää niitä luonnollisesti ja kestää useimmilla varisematta koko päivän. Ripsivärin valinta on toki aina henkilökohtainen juttu ja jos et ole jo löytänyt sitä oikeaa, suosittelemme ainakin kokeilemaan josko tästä löytyisi meikkipussisi ja ripsiesi uusi luottotuote. Ripsivärin harja on hieman reilumman kokoinen ja sen runsaat kuidut tekevät ripsien erottelusta helppoa. Toimivan ripsivärimassan ansiosta on helpompi levittää tasaisesti ja kerrostaa haluttaessa. Ripsivärimassa on laadukas sekoitus kestäviä kasvivahoja, akaasiakumia, ksantaanikumia, erilaisia kukkauutteita, kasviöljyjä ja alkoholia. Useimmat asiakkaamme ovat raportoineet ripsivärin kestävän kevyttä tihkusadetta, hikoilua ja kyyneliä, jonka lisäksi sitä on kehuttu sen tuuheuttavasta ja erottelevasta lopputuloksesta. Kumpi on sinun suosikkisi: musta vai ruskea?

Avrilin kehutut ripsivärit

Edulliset, mutta silti laadukkaat korostustuotteet Avrililta

Highlighter-meikkituotteen ei tarvitse olla kallista toimiakseen. Jos haluat vähällä vaivalla kevyttä tai ronskimpaa kuultoa iholle, tartu Avrilin purnukkaan. Kivikorostuspuuteri sisältää mineraaleja, jotka muodostavat kasvoille vastustamatonta hehkua muutamalla siveltimenvedolla. Jos käytät korostustuotetta poskipäiden korkeimmalle kohdalla, levittämiseen sopii parhaiten poskipunasivellin. Pienemmille alueille kuten amorinkaaren ylle, nenänvarteen ja kulmaluun alle korotustuote levittyy tarkimmin ja vaivattomimmin perinteisellä luomivärisiveltimellä.

Klassisen sävyiset poskipunat ovat arjen luottomeikkituote

Hoi ruususet, tässä teille yksi pomminvarma arjen luottomeikkituote. Avrilin viidestä poskipunasävyistä löytyy mitä klassisempia sävyjä: lähes jokaiselle sopiva lämpimän persikkainen Peche Rosé, vanhanroosa Rose Nacré, romanttisen roosa Rose Praline, vaalean persikkainen ja raikas Terre Cuite sekä ruusunpunainen Rose Éclat. Poskipunissa on silkkisen ihana koostumus, joka tarttuu helposti poskipunasiveltimen harjaosaan ja levittyy poskipäille vastustamattoman sulavasti sekä tasaisesti. 

Avrilin luomiväreihin on taiottu huokean hinnan lisäksi intensiiviset pigmentit

Monesti edullisen värikosmetiikan kompastuskiveksi osoittautuu hennot pigmentit ja liian kevyet koostumukset, joita ei saa kerrostettua riittävän tasaiseksi lopputulokseksi ja luomivärit löytyvät luomivaosta. Avrilin luomivärit ovat iloinen poikkeus tässä massassa, sillä luomiväreihin on taiottu huokean hinnan lisäksi runsaan intensiiviset pigmentit, jonka lisäksi luomivärit levittyvät sulavasti. Mikä on sinun suosikkisi vegaanisista luomivärisävyistä: yönsininen Bleu de Minuit, hehkuvan suklaakeksin sävyinen Noisette Irisé, helmenvaalea Ivoire Nacré, hehkuvan oliivinen Marecage, hennon roosa Aurore vai tummanruskea ikiklassikko Cannelle Mat?

 

Avrilin runsaspigmenttinen luomiväripaletti

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.