Evolve Organic Beauty - Tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa

Evolve Organic Beauty - Tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa

Tutustu Evolve Organic Beauty -sarjan tähtituotteisiin ja aktiiviaineisiin, ja löydä omat suosikkisi!
Lifeness hyvinvointitapahtumat + House of Organic Luet nyt Evolve Organic Beauty - Tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa 5 minuuttia Seuraava VUOHENJUUSTO – OMENALEHIKÄISET // SIKKE SUMARI

Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikkasarja on tehokasta ja toimivaa aitoa luonnonkosmetiikkaa päivittäiseen käyttöön. Luonnonkosmetiikkatuotteet suunnitellaan ja tuotetaan Englannissa Hertfordshiren kaupungissa, maaseudulla, aivan Lontoon kupeessa. Evolve Organic Beauty tuotteet valmistetaan käsityönä ja voit bongailla kosmetiikkatuotteesta merkinnän kuka on purkkisi tehnyt ja koska se on valmistunut. Tuotteet valmistetaan pienissä erissä, jolloin niiden laatu ja tuotteiden tuoreus on priimaa! Evolve Organic Beauty tuotteet tehdään luonnollisista ainesosista ja superfoodeista. Evolve Organic Beauty on vegaaninen luonnonkosmetiikkasarja, johon kuuluu kattava valikoima kasvo-, vartalo- ja hiustuotteita.

Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikkatuotteiden ulkonäkö on esteettisen kaunis ja minimalistinen, tuotteiden sisältö kuitenkin on runsas ja aktiivisia ainesosia pullollaan!

Evolve Organic Beauty Gentle Cleansing Melt - Puhdistusbalmi sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen se on kuivalle, herkälle ja pintakuivalle iholle. Puhdistusvoiteen koostumus on pehmein kuin kallein silkki iholla, koostumus muuttuu maitomaiseksi, kun balmin sisältämät luonnolliset sokeriuutteet yhdistyvät lämpimän veden kanssa, näin puhdistustuotteen tuntuma iholla on hellävarainen ja miellyttävä. Mitä luultavammin ihanasti sulava Melt on saanut nimensä juuri tämän ominaisuutensa vuoksi. Ravitseva baobaböljy rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa puhdistuksen yhteydessä.  Baobab sisältää paljon antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta sekä auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Antioksidantit auttavat neutralisoimaan vapaita radikaaleja, jotka kiihdyttävät ihon vanhenemisprosessia. Vapaita radikaaleja ovat mm. ilmansaasteet ja stressin seurausta. Puhdistusbalmi auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa sekä tukee solujen uudistumista. Baobaböljy kosteuttaa ihoa sekä sitoo ihoon kosteutta ja suojaa kosteuden haihtumista iholta, koska se sisältää valtavan määrän tyydyttyneitä rasvahappoja.


Evolve Organic Beauty puhdistusbalmi poistaa tehokkaasti meikin ja lian iholta, sen öljyinen koostumus liuottaa tiukempiakin epäpuhtauksia iholta. Puhdistusta voi tehostaa lämpimällä vedellä kostutetulla musliiniliinalla tai optimaalisesti omalle ihotyypille valitulla konjac-sienellä. Baobaböljyllä on tulehduksia lieventävä vaikutus, jonka vuoksi Evolve Organic Beauty Melt puhdistusvoide on omiaan epäpuhtaan ja jopa akneihon puhdistamiseen.

Evolve Organic Beauty Melt puhdistusbalmissa on mieto tuoksu, joka on peräisin luomulaatuisesta vaniljasta ja ruususta. Puhdistustuote on täysin saippuaton.

Tämän hellempää kasvojen puhdistustuotetta ei ole.  Evolve Organic Beauty Melt puhdistusbalmi on kuin hyvä ystävä, joka halaa ja sanoo ne parantavat sanat, kun olo on vähän rikki, kireä ja tasapainostaan horjunut. Tämä symppis puhdistusbalmi ei myöskään vie pois mukavuusalueelta ja aiheuta iholle häiriötilaa, vaan pitää ihon kosteutettuna ja kimmoisa.

Evolve Organic Beauty Hyaluron Serum - Hyaluronihapposeerumi sisältää 200mg hyaluronihappoa per pullo. Kasviperäinen hyaluronihappo on molekyylikooltaan pientä, ja näin ollen se pääsee imeytymään ihoon syvälle ja kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Tiesitkö, että hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon jopa 1000 X oman painonsa? Hyaluronihapposeerumi kannattaa imeyttää jo valmiiksi hieman kostealle iholle ja seerumin päälle on suositeltavaa lisätä suihkutettavaa kasvovettä ja lukita kosteus kosteusvoiteella (päivällä kevyempi ja illalla täyteläisempi). Vuodenajasta riippuen kosteusvoiteen koostumusta kannattaa tarkastella. Kesällä helposti rasvoittuva iho saattaa pärjätä pelkällä hyaluronihapposeerumilla ja kasvovedellä päivän.

Hyaluronihappo madaltaa juonteita ja saa ihon tuntumaan ja näyttämään kimmoisalta. Kostean ihon sävy on tasainen, hyvinvoiva ja hehkeä! Luomulaatuinen ja antioksidanttinen granaattiomenauute pehmentää ja suojaa ihoa. Hyaluronihapposeerumissa on vieno ruusuveden tuoksu: just sopiva, just ihana!

Kaikille ihotyypeille sopiva hyaluronihappo imeytyy nopeasti ihoon ja sopii loistavasti meikin alle. Jos ihosi on kuiva, pintakuiva ja/tai herkkä hyaluronihappo on ehdottomasti se SOS-ainesosa, josta kannattaa ihon kosteuttaminen aloittaa yhdessä hyaluronihapon imeytymistä tukevien tuotteiden kanssa.

Evolve Organic Beauty Radiant Glow – Heleyttävä suklaanaamio

Kaikille ihotyypeille sopiva herkullista raakakaakaota sisältävä kuoriva kasvonaamio on yksi TAIVAALLINEN sekä iholle että sielulle! Mainio lahjaidea.

Evolve Organic Beauty radiant Glow suklaanaamio pehmentää ja heleyttää ihoa. Levitä naamio puhdistetulle iholle, anna vaikuttaa, kastele kädet ja pyörittele naamiota iholla, jolloin naamion sisältämä kookoksenkuorijauhe kevyesti ja hellävaraisesti kuorii iholta kuollutta ihosolukkoa kirkastaen ihoa. Raakakaakao sisältää megamäärän antioksidanttia ja on myös kaunistavaa syötävää sellaisenaan. Lisäksi tämä superainesosa sisältää magnesiumia ja omega 6 rasvahappoja sekä C-vitamiinia, joka yhdessä antioksidanttien kanssa on voimakkaimpia ainesosia ihon ikääntymistä vastaan. Lisäksi Radiant Glow naamio sisältää myös muita kauneusvitamiineja A, E sekä B-vitamiinia.

Evolve Organic Beauty Miracle AHA Mask – Kirkastava naamio

Täysin rakeeton ihoa entsymaattisesti kuoriva naamio kirkastaa ihoa hellävaraisesti poistamalta iholta kuollutta ihosolukkoa, tukkeutumia ja vähentämällä mahdollisia tulehduksen alkuja iholla. Naamion teho perustuu 100% luonnollisten hedelmähappojen ja sokeriruo´osta saatavan glykolihapon yhdistelmään. Peruvian maca edistää ihosolujen uusiutumista, kirkastaa sameaa ihoa ja ehkäisee iholta ikääntymisen merkkejä sekä häivyttää pigmenttimuutoksia. Maca sisältää laajan skaalan vitamiineja sekä mm. sinkkiä ja magnesiumia.

Evolve Organic Beauty ihmeellisen AHA naamion jälkeen iho on täynnä energiaa ja uutta hehkua, ihon pinnasta tulee pehmeä ja tasainen.

Evolve organic Beauty Miracle AHA Mask on kaunistava naamio, jota herkkäihoisetkin uskaltavat kokeilla. Hedelmähappokuorinnan kannattaa antaa vaikuttaa aluksi 5min ja pidentää vaikutusaikaa kestävyystason mukaan max. 20min.

Luonnonkosmetiikan käyttämisen etuja on ihoa aidosti ravitsevat ja kosteuttavat ainesosat. Parhaimmillaan iholle tulee tunne kuin se olisi mitä pehmyin säämiskä, jota tekee mieli silitellä ja ihastella.

Näillä resepteillä takaat Evolve-elämyksen iholle

Superpaljon kosteutta nuorelle ja ikääntyvälle iholle:

Epäpuhtaan ihon kirkastus:

Antioksidanttipommi:

Kaikkiin resepteihin sopii ennen ja jälkeen tuotteita suihkutettavaksi Daily Defence kosteuttava kasvosuihke!  Suihkuttelu tuo ihoon paitsi kosteutta, myös pienentää ihohuokosia, rauhoittaa ihoa ja kiinnittää mineraalimeikkipuuterin kauniiksi ja kestäväksi.

Teksti: Miila Louhikkola

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.