Koe luonnon ihmeellinen voima ihollasi

Uutuus! Yin Your Skin IHME Botanical Wonder Essence tehotiiviste

Suosituimmat lisäravinteet

Brändilähettiläs

Ida Hanhiniemi

Ida on 31-vuotias Helsingissä asuva markkinointi- ja viestintäalan ammattilainen vastuullisiin yrityksiin ja brändeihin erikoistuen. Vaikuttajana toimiva Ida jakaa kanavissaan mm. luonnonkosmetiikkavinkkejä ja muita kivoja löytöjä aina kulttuurista, vastuullisiin vaatevinkkeihin ja resepteihin.

Ida innostuu kauniista yksityiskohdista, asioiden selvittämisestä, soittolistoista, kirppislöydöistä ja pitkistä ääniviesteistä.

Tutustu uutuuksiin!

Bioearth HAIR 2.0. hiustuotteet

Bioearth HAIR 2.0. on italialainen AIAB-sertifioitu luonnollinen hiustenhoitosarja, jonka tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja 100% vegaanisia.

Löydä juuri omalle hiustyypillesi sopivimmat laadukkaat hiustuotteet mm. kuiville, vaurioituneille ja värjätyille, rasvoittuville, oheneville tai kiharille hiuksille suunnitelluista tuotelinjoista, tai nappaa käyttöösi luonnollinen muotovaahto tai suojasuihke hiusten muotoiluun! 

Bioearth HAIR 2.0 Protective Spray Lotion Muotoilusuihke Käsitellyille hiuksille 100 ml
Bioearth HAIR 2.0 No Frizz Shampoo kiharille hiuksille 250 ml
Bioearth HAIR 2.0 No Frizz Shampoo kiharille hiuksille 250 ml
Alennushinta14,90 €
Bioearth HAIR 2.0 Illuminating Pack Tehohoito käsitellyille ja värjätyille hiuksille 150 ml

Kylppärin kaapilla – HOUSE OF ORGANIC:n uusi videosarja saa jatkoa!

Toisessa jaksossa pääsemme vierailemaan luonnonkosmetiikkahifistelijänä tunnetun Luonnonkaunis-sivuston perustajan ja vastuullisuusvaikuttajana toimivan Ann-Christinen luona, sekä seuraamaan miten hänen kauniin heleä arkimeikkinsä syntyy.

Tutustu kirjoituksiin

Blogi

Kylppärin kaapilla – Ann-Christinen heleä arkimeikki
ihonhoito

Kylppärin kaapilla – Ann-Christinen heleä arkimeikki

Kylppärin kaapissa -videosarjassamme kurkistamme kiinnostavien tyyppien kylppärin kaapeille. Toisessa jaksossa vierailemme Luonnonkaunis-sivustolta tutun vastuullisuusvaikuttajan Ann-Christinen luona.
Kuinka poistaa aurinkovoide iholta? Vinkit fysikaalisen aurinkorasvan pesemiseen
aurinkosuoja

Kuinka poistaa aurinkovoide iholta? Vinkit fysikaalisen aurinkorasvan pesemiseen

Kesäpäivän päätteeksi on aika pestä ihoasi suojannut aurinkovoide pois. Miten se onnistuu helpoiten? Tässä postauksessa kerromme vinkit, joiden avulla poistat fysikaalisen aurinkovoiteen vaivattomasti.
UUTTA: Kylppärin kaapilla – HOUSE OF ORGANIC:n uusi videosarja alkaa!
ihonhoito

UUTTA: Kylppärin kaapilla – HOUSE OF ORGANIC:n uusi videosarja alkaa!

Uudessa videosarjassamme kurkistamme kiinnostavien tyyppien kylppärin kaapeille  

Suomen suurin valikoima luonnonkosmetiikkaa

Löydät valikoimastamme vain luonnollista, ekologista ja eettisiä tuotteita. Suosimme ensisijaisesti virallisesti sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta hyväksymme valikoimiimme myös sellaisia kosmetiikkamerkkejä, joiden tuotteet ovat sertifikaattien vaatimaa tasoa. Lue lisää artikkelistamme: mitä on luonnonkosmetiikka? Tällaisia ovat esimerkiksi pienet kotimaiset kosmetiikkayritykset, joilla ei ole välttämättä varaa hankkia sertifikaatteja. Katso täältä kaikki kotimaiset luonnonkosmetiikan brändit.

SUOSITUIMMAT

Brändit

Evolve Organic Beauty tuotteet netistäBybi Beauty on luonnonkosmetiikan tuotesarja. Bybi on saatavilla edullisesti houseoforganic.fi verkkokaupasta. Osta luonnonkosmetiikkaa edullisesti netistä.Zuii Organic tuotteet netistäLily Lolo tuotteet netistäNeal's Yard Remedies tuotteet netistäYin Your Skin tuotteet netistäAlga Maris tuotteet netistäFlow Cosmetics tuotteet netistäLaponie Of Scandinavia tuotteet netistäWhamisa tuotteet netistä

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.

TOIMITUS 3,90€

Ilmainen toimitus yli 89€ tilauksiin!