Paras luonnonkosmetiikan aurinkovoide? Suojaa iho suosikkituotteilla

Paras luonnonkosmetiikan aurinkovoide? Suojaa iho suosikkituotteilla

Löydä parhaat luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet kesäksi näiden asiakkaidemme suosikkien joukosta!
Harmonia lisäravinteet mielen, liikkuvuuden ja unen tueksi Luet nyt Paras luonnonkosmetiikan aurinkovoide? Suojaa iho suosikkituotteilla 5 minuuttia Seuraava Hävikkikosmetiikka säästää luontoa ja lompakkoa

Joka kesä se on ajankohtaista: Mikä olikaan se paras luonnonkosmetiikan aurinkovoide? Parhaimmat tuotteet yhdistävät helposti levittyvä koostumus, korkeat suojakertoimet ja hoitavat ainesosat – ilman iholla kummittelevaa vaaleaa sävyä totta kai. Kokosimme parhaat luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet kasvoille ja vartalolle, sävyllä ja ilman.

Hyvä tietää luonnonkosmetiikan aurinkovoiteista:

☀️ Luonnonkosmetiikan aurinkovoiteissa on fysikaalinen suoja, joka on peräisin esim. sinkki- tai titaanidioksidista.

☀️ Korkean tason suojana pidetään SPF30- ja SPF50 -tasoa. Valikoimamme aurinkovoiteissa on sekä UVA- että UVB-suojat.

☀️ Aurinkovoide ei anna täydellistä suojaa aurinkoa vastaan, joten muista suojata iho myös vaatteilla ja välttää keskipäivän aurinkoa.

🐰 Löydät valikoimastamme paljon myös vegaaneille sopivia luonnonkosmetiikan aurinkovoiteita.

Laboratoires de Biarritz Alga Maris laaja aurinkovoidevalikoima sisältää monipuolisesti tuotteita niin kasvoille kuin vartalolle.
Parhaat luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet: Tutustu näihin!

Kasvojen kestosuosikit: Parhaat luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet kasvoille

Alga Maris aurinkovoide kasvoille SPF30

Luottovoide kasvoille ja tarvittaessa meikin alle - tämä on asiakkaidemme rakastama hitti vuodesta toiseen! Nopeasti imeytyvä voide kosteuttaa ihoa, mutta ei tunnu tahmaiselta, saati näytä iholla valkoiselta. Miedosti kookokselta tuoksuva voide tarjoaa iholle suojaa antioksidanttirikkaalla Alga-gorria®-yhdisteellä.

Osta tästä!

“Täydellinen tuote. Ihana koostumus, joka levittyy hyvin ja kuivuu melko nopeasti. Ei jätä valkoista kalvoa ihoon. Suosittelen!” Taru V.

“Paras kokeilemani luonnonkosmetiikan aurinkovoide. Hyväksi todettu, levittyy hyvin eikä mielestäni haise juuri miltään! Parasta, että sopii myös naamalle.” Emma M.

“Mielestäni paras aurinkovoide luonnonkosmetiikasta! Tuotteessa on ihana kookoksinen tuoksu ja suoja on toiminut hyvin, enkä ole palanut kertaakaan tätä käyttäessäni.” Oona H.

Alga Maris Laboratoires de Biarritz -aurinkovoiteet ovat vedenkestäviä, Ecocert-sertifioituja sekä niissä on auringon vaurioilta suojaavaa Alga-gorria®-yhdistettä.

Evolve Organic Beauty Climate Defence SPF30 Cream Sävytön Kasvovoide

Etsitkö suojakertoimellista kasvovoidetta? Kokeile tätä henkilökunnan suosikkia! Evolven sävyttömässä kasvovoiteessa on hoitavien ja kosteuttavien ominaisuuksien lisäksi sinkkipohjainen aurinkosuoja, joka sulaa ihoon moitteettomasti.

Evolven suojakertoimellisessa kasvovoiteessa ihoasi hellii ikisuosikki syväkosteuttava hyaluronihappo, ihoa rauhoittava kaktusviikunauute ja lisäksi puolukan kantasolut, jotka auttavat suojaamaan ihoa auringonsäteilyn ja vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta.

Osta tästä!

"Syväkosteuttava, hyvin ja nopeasti imeytyvä päivävoide. Plussaa suojakertoimesta. Sopii hyvin meikin alle." Minna L.
"Taattua Evolven laatua. Imeytyy hyvin ainakin kuivalle iholle ja toimii hyvin meikin alla." Aino N.

Parhaat luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet vartalolle

Alga Maris aurinkovoidespray SPF30

Kevyen tuntuinen, nopeasti tasoittuva ja hyvin suojaava - on monta syytä, miksi tämä aurinkovoidespray on yksi parhaista! Aurinkosuojan ohella iho saa annoksen helliviä kasviöljyjä, jotka ylläpitävät ihon tervettä kosteustasapainoa.

Vinkki: Suihkauta sprayta joko suoraan vartalolle tai kämmenen kautta ja levitä huolellisesti ihoon sulautumiseksi. Sävy näyttää purkista tullessaan valkoiselta, mutta se tasoittuu iholle värittömäksi hetken kuluttua.

Osta tästä!

“Tästä on tullut täysin luottotuote, johon palaan joka kesä uudelleen. Ei tahmaa, imeytyy nopeasti ja miellyttävä tuoksu. Suihkutettavana kätevä levittää. Suojaa hyvin. Suosittelen lämpimästi!” Annika A.

“Paras aurinkorasva! Tuoksuu niin ihanalta, eikä jätä iholle inhottavaa tuntua.” Lotta A.

Murumuru Sunny Day luonnollinen aurinkovoide SPF30

Kotimainen löytö! Voide yhdistää monta hyvän aurinkovoiteen kriteeriä: värittömyys, suit sait imeytyvä tuntuma sekä kosteuttava koostumus. Jos etsit hyvin huomaamatonta ja vartalovoidemaista aurinkosuojaa, on tämä hyvä valinta! Hyvin mieto, lähes tuoksuton koostumus.

Osta tästä!

Murumurun aurinkovoide levittyy iholle kevyesti ja sulautuu ihoon vaivatta.

Laboratoires de Biarritz Alga Maris spf30 sävyttävä aurinkovoide kasvoille on saatavissa neljässä sävyssä.

Parhaat sävyttävät aurinkovoiteet

Alga Maris sävyttävät aurinkovoiteet kasvoille

Meikkipohja, aurinkosuoja ja kasvovoide samassa! Sävyttävät Alga Maris -voiteet ovat monen mielestä se paras valinta luonnonkosmetiikan aurinkosuojista. Emme ihmettele, sillä tämä voide on täydellinen huolettomiin kesäpäiviin.

Notkeasti levittyvä voide on puolipeittävä ja kuultava, ja se asettuu iholle tasaisesti ja kevyesti. Aurinkosuojan ohella iho saa hoitavuutta kosteuttavista ja antioksidanttirikkaista ainesosista.

Mikä parasta, valinnanvaraa riittää niin sävyissä kuin suojakertoimissa.

Tutustu: Alga Maris sävyttävä aurinkovoide kasvoille SPF50

Tutustu: Alga Maris sävyttävä aurinkovoide kasvoille SPF30

“Olen käyttänyt tätä tuotetta monta vuotta, erityisesti keväisin ja kesällä. En käytä muuta meikkiä kasvoilla juurikaan tämän lisäksi. Peittää juuri sopivasti punaisuutta ja kehtaa lähteä minne tahansa. Suojannut myös palamiselta hyvin.” Nn

 

Madara Anti-Pollution City CC-voide SPF15

Kevyen ja erittäin kosteuttavan meikkipohjan ystävää puhuttelee suosittu Madara City CC-voide, joka suojaa ihoa paitsi auringon UVA- ja UVB-säteiltä myös ilmansaasteilta. City CC-voide vahvistaa ihon hyvää mikrobikantaa ja ehkäisee tulehduksia ja ihohuokosten tukkeumia.

Saatavilla useassa sävyssä. Kevyesti ihoa tasoittava koostumus häivyttää iholta mm. punoitusta ja pigmenttiläiskiä.

Osta tästä!

"Kevyt koostumukseltaan, joten helppo levittää kasvoille. Medium-sävy tasoittaa ihonsävyä kevyesti ja sopii täydellisesti kesän meikkipohjaksi." Susa K.

"Käytän tätä voidetta päivittäin. Voiteen koostumus on miellyttävä, ja se levittyy kasvoille hyvin. Kasvojen ihon sävy tasoittuu juuri sopivasti. Lopputulos on raikkaan näköinen ja aurinkosuojattu iho!" Katri P.


Laboratoires de Biarritz Alga Maris sävytetty aurinkovoidepuikko on täydellinen ja huomaamaton valinta helposti palaville kasvojen osille.

Täsmätuotteet: Ethän unohda näitä!

Alga Maris Aurinkosuoja huulivoide SPF30

Muistathan suojata myös huulet, sillä ne ovat yhtä alttiina auringolle kuin kasvot ja vartalo! Suojakertoimellinen Alga Maris -huulivoide annostelee huulillesi korkean suojakertoimen ja kosteuttavia kasvivahoja, jotka myös parantavat huulirasvan kestoa.

Osta tästä!

“Erittäin tehokas suoja huulille. Olin koko päivän vesillä ja toimi täydellisesti.” Jannika

Alga Maris sävyttävä aurinkovoidepuikko SPF50+

Korvanlehdet, kämmenselät, tuoreet arvet ja pigmenttimuutokset suojaan auringolta! Näppärä puikkoaurinkovoide on helppo tapa suojata tarkat ja pienet ihoalueet. Pehmeästi levittyvä aurinkovoide on kevyen tuntuinen ja sävytyksen ansiosta se ei jätä iholle tippaakaan valkoista pintaa.

“Koululainen kantaa innolla mukana koulussa ja suojaa herkästi palavat korvalehtensä tunnollisesti tällä. Sävytetty massa ei jätä korvia valkoiseksi, vaikka suoja onkin todella korkea. Helppo käyttää, eikä sotke!” AM

Osta tästä!

Laboratoires de Biarritz After Sun Emulsiossa on kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus.

Ps. Entäs after sun?

Alga Maris After Sun -emulsio

Lempeä after sun -voide rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa auringossa oleskelun jälkeen, sekä hellii ihoa, jota aurinko on päässyt puraisemaan.

Alga Maris After Sun -emulsio tuo välitöntä raikkautta ja kosteutta iholle. Kevyen tuntuinen emulsio rauhoittaa ihoa aloe veralla sekä ruskealla levällä, samalla kun sheavoi tukee ihon kosteustasapainoa.

Osta tästä!

Jos etsinnässä on se paras luonnonkosmetiikan aurinkovoide, tutustu aurinkovoiteiden valikoimaamme!

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Parhaat luonnonkosmetiikan itseruskettavat

Kuinka pestä aurinkovoide pois?

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.