Ecover

Ecover tuotteet ovat luonnollisia ja turvallisia käyttää

Ecover tuotteet on valmistettu tehokkaista kasvipohjaisia ja mineraaliainesosia, joka on seulottu ja tutkittu tarkasti niiden vaikutuksen varalta kotiisi, perheeseesi ja ympäristöömme, mukaan lukien silmä-ärsytys, ihoärsytys, myrkyllisyys vesistöille ja biohajoavuus. Osana tätä seulontaa Ecover työskentelee riippumattoman kolmannen osapuolen kanssa arvioidaksemme ainesosia käyttämällä kehdosta kehtoon -menetelmää ihmisten terveyden ja turvallisuuden määritykseen. Monet kokevat Ecoverin tuotteet kodille ja perheelle turvallisemmiksi kuin tavanomaiset tuotteet. 

Ecover tuotteet sopivat myös herkälle iholle

Riippumattomat dermatologit ovat tehneet kliiniset testit varmistaakseen, että tuotteita voi todella sanoa soveltuvan herkälle iholle. Vaikka testit osoittivat, että tuotteet “soveltuvat herkälle iholle”, yksikään valmistaja ei voi taata, ettei allerginen reaktio olisi mahdollinen. Herkkyys jollekin käytetylle ainesosalle voi aiheuttaa reaktion.

Pesuaineisiin ei ole lisätty mitään ainesosia, jotka olisi haitallisia ympäristölle tai käyttäjälle

Tuotteiden reseptit sisältävät kasviperäisiä aineita ja mineraaliaineita sekä mietoja tuoksuja. Tuotteet on suunniteltu sellaisten ihmisten toimesta, joiden intohimona on luoda toimivia tuotteita. Tuotteita, jotka tekevät kodeista puhtaita ja jotka eivät vahingoita luontoa ja rajallisia resuressejamme. Tämä tarkoittaa, että Ecover tuotteet koetaan kaikilla tasoilla hellävaraisemmiksi – ja silti ne ovat aivan yhtä tehokkaita kuin suurien tuotemerkkien pesuaineet.

Luonnollisten pesuaineden uranuurtaja

Vuonna 1979, ennen kuin sanat kuten ‘kestävyys ’ ja ‘ympäristöystävällisyys’ kuuluivat arkipuheeseen, Frans Bogaerts ja ryhmä erittäin motivoituneita ympäristöpioneereja Belgiassa, saivat vision. He saivat ensi käden tietoa siitä, että kemikaalit, kuten fosfaatit pyykinpesu- ja astianpesuaineissa, saastuttivat vesistöjä ja vahingoittivat vesieliöitä. He ajattelivat, että ympäristö ansaitsi parempaa kohtelua, joten he kehittivät fosfaatittoman pesujauheen. Ja näin Ecover oli syntynyt. Tästä ensimmäisestä uraauurtavasta pesujauheesta lähtien Ecoverin usko puhtaampaan puhdistukseen on levinnyt kaikkialle maapallolle. Puhdistustuotteiden valikoimamme, joka saa tehonsa kasvipohjaisista ainesosista, toimii tehokkaasti samalla kunnioittaen sekä sinun että planeetan terveyttä ja hyvinvointia. Terveellinen maailma alkaa kotoa. 36 vuotta myöhemmin unelma elää yhä. Haaveet ovat kasvaneet aina vain isommiksi. Tänään Ecover on edelläkävijä vihreän tieteen valjastamisessa hellävaraisiin siivousaineisiin. Tänä vuonna jatkamme matkaamme keskittyen erityisesti terveelliseen kotiin liittyviin teemoihin

0 tuotetta

Selaa tuoteryhmittäin

Minun tili

Asiakaspalvelu

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitamme tilauksenne perille 1-3 arkivuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta.
Ei jälkitoimituksia
Testerit -25% tukkuhinnasta
Toimitusmaksu on 8 € (alv 0 %). Ilmainen toimitus yli 350 € (alv 0 %) tilauksiin.
Ensimmäinen tilaus ennakkomaksulla
Maksuehto on 14 pv netto.
Reklamointi on tehtävä 24 h sisällä tavaran vastaanottamisesta.
Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusaikojen muutoksiin.