Me House of Organicilla haluamme kunnioittaa maapalloa ja luontoa, joten tavoitteenamme on tehdä kestäviä valintoja. Ymmärrämme, että tekemillämme valinnoilla on vaikutus ympäristöömme, joten haluamme käyttää mahdollisimman ekologisia ja ympäristöystävällisiä pakkausmateriaaleja.

Tuotteiden pakkaukset

Haluamme ottaa valikoimiimme tuotteita, jotka ovat vastuullisesti pakattuja, joten haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman kattavasti sellaisia tuotteita, joiden pakkaukset ovat kierrätettäviä. Meille tärkeää on, että pakkaukset ovat mahdollisimman vastuullisesti valmistettuja, paikallisesti tuotettuja ja biohajoavia. Haluamme tehdä oman osamme sen eteen, että jätettä syntyisi vähemmän.

House of Organicin pakkausmateriaalit

Haluamme lähettää asiakkaidemme tilaukset paketeissa, joista voimme itsekin olla ylpeitä. Pakkaamme asiakkaidemme tilaukset pahvilaatikoihin, jotka ovat 100% kierrätettäviä ja valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Pahvilaatikot ovat FSC (Forest Stewardship Council) -hyväksyttyjä. FSC auttaa estämään laittomasti korjatun puun käytön. FSC kannustaa myös metsänomistajia noudattamaan parhaita mahdollisia sosiaalisia ja ympäristöön liittyviä käytäntöjä, kuten biologisen monimuotoisuuden suojelua, alkuperäiskansojen oikeuksia, työntekijöiden oikeuksia ja muita ympäristön tai kulttuurin kannalta tärkeitä tekijöitä.

Pakkauspaperi

Käyttämämme pakkauspaperi on 100% kierrätettävää, sitä ei ole kloorivalkaistu ja se on painettu käyttäen ympäristöystävällistä soijamustetta.

Ympäristöystävällinen muste

Painatamme kaikki materiaalimme kasviperäisellä musteella, joka on valmistettu mm. pellavasta, saflorista, rapsista tai soijasta. Käyttämämme muste on siis paljon ympäristöystävällisempää kuin perinteinen öljypohjainen muste. Valintamme oli helppo, sillä kasvivärit ovat 100% kierrätettäviä. Kasvimusteiden käytöllä on myös muita hyötyjä - kasvimusteiden käyttäminen vähentää raskasmetallien määrää ja vähentää saastumista.

Maissitärkkelyksestä valmistettu pakkauspapu

Tuotteiden suojaamiseksi pakkaustäytteenä käytämme 100% luonnollista maissitärkkelyspohjaista pakkauspapua. Tämä on paljon ympäristöystävällisempi ratkaisu verrattuna öljypohjaiseen polystyreenipakkausmateriaaliin ja siitä syystä valitsimme käyttöömme mieluiten tämän vaihtoehdon. Nämä pakkauspavut voit vaikka kompostoida tai kierrättää pahvipakkauksen sisällä.

Ekolähetys

Haluaisitko valita sellaisen pakkaustavan, joka on ehdottomasti ekologisempi vaihtoehto? House of Organicin Ekolähetys on valintasi, mikäli haluat valita kierrätetyn pakkaustavan – pakkauksen sisälle emme sujauta lähetyslistaa, kiitoskorttia tai ylimääräisiä tuotenäytteitä. Tuotteesi pakataan uusiokäytettyyn pahvilaatikkoon ja meille tulleisiin kierrätettyihin pakkausmateriaaleihin. Ekolähetystä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina silloin, kun materiaaleja on tarjolla.

 


 

Haluamme tehdä oikeita valintoja ympäristömme hyvinvoinnin tukemiseksi. Kehitämme jatkossakin toimintaamme ja haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, joten mikäli toivot parannusta johonkin asiaan, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

 

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.