Haluamme käyttää mahdollisimman ympäristöystävällisiä pakkausmateriaaleja, jotka toimivat myös kuljetuksessa parhaalla mahdollisella tavalla. 

Tuotteiden pakkaukset

Lähtökohtaisesti suosimme ja valitsemme valikoimaan tuotteita, jotka ovat kestävän kehityksen mukaisesti pakattuja eli ne ovat mahdollisimman pitkälle kierrätettyjä ja kierrätettävissä sekä biohajoavia. Monilla tuotekorteilla myös pyrimme jakamaan tietoa kuinka kyseinen tuote kierrätetään tai mahdollisesti jopa uusiokäytetään. 

House of Organicin pakkausmateriaalit

Haluamme toimittaa asiakkaidemme tilaukset sellaisissa paketeissa, joita toivoisimme itsekin saavan, sellaisissa, joista jää hyvä mieli. 

Tilaukset pakataan pahvilaatikoihin, jotka ovat täydellisen kierrätettäviä ja valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Lähes kaikki pahvilaatikot ovat FSC (Forest Stewardship Council) -hyväksyttyjä. FSC auttaa estämään laittomasti korjatun puun käytön. FSC kannustaa myös metsänomistajia noudattamaan parhaita mahdollisia sosiaalisia ja ympäristöön liittyviä käytäntöjä, kuten biologisen monimuotoisuuden suojelua, alkuperäiskansojen oikeuksia, työntekijöiden oikeuksia ja muita ympäristön tai kulttuurin kannalta tärkeitä tekijöitä.

Pakkauspaperi

Käyttämämme pakkauspaperi on 100% kierrätettävää, sitä ei ole kloorivalkaistu ja se on painettu käyttäen ympäristöystävällistä soijamustetta.

Ympäristöystävällinen muste

Painatamme kaikki materiaalimme kasviperäisellä musteella, joka on valmistettu mm. pellavasta, saflorista, rapsista tai soijasta. Käyttämämme muste on paljon ympäristöystävällisempää kuin perinteinen öljypohjainen muste. Valintamme oli helppo, sillä kasvivärit ovat 100% kierrätettäviä. Kasvimusteiden käytöllä on myös muita hyötyjä - kasvimusteiden käyttäminen vähentää raskasmetallien määrää ja vähentää saastumista.

 

 

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.