Ihmislähtöistä työelämää ja kestävää elämäntapaa ammattitaidolla 

House of Organicin tiimi koostuu laajasta osaamisesta kosmetiikan, myynnin ja markkinoinnin parissa. Mikäli haluat olla osa tiimiä, jonka dna:ssa vastuulliset valinnat ovat tapa elää, voisi House of Organic olla sinulle oikea paikka työskennellä.

House of Organicilla toteutamme verkkoliiketoimintaa, joka mahdollistaa monipuolisia tehtäviä. Pyrimme toimimaan niin, että voimme palvella kaikkia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja voimme olla ylpeitä kaikesta, mitä teemme. 

House of Organic on moderni yritys, joka tarjoaa asiakkaille laadukkaan valikoiman tuotteita sekä tietoa kuinka tehdä parempia valintoja niin ympäristön kuin hyvinvoinnin kannalta.

Haluatko olla osa mielekästä työyhteisöä? Työyhteisössämme vallitsee välitön tekemisen ilmapiiri. Me arvostamme ystävyyttä, reilua tiimihenkeä ja kasvun asennetta tingimättä ilolla tekemisestä. Mielestämme työnteko voi ja saakin olla hauskaa, innostavaa ja inspiroivaa! 

Avoimet työpaikat

House of Organicin kasvutavoite on korkealla, joten tarvitsemme uusia tekijöitä tiimimme. Vaikka juuri nyt haussa ei olisi sopivaa roolia, mutta tiedät että sinusta olisi meille ainesta, lähetä hakemus meille. Tutustumme aina meille tuleviin hakemuksiin. 

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta voit jättää meille avoimen työhakemuksen sähköpostitise osoitteeseen info@houseoforganic.fi. Kiteytä osaamisesi ja anna hakemuksen puhua puolestaan. 

Työharjoittelu 

Etsitkö työharjoittelupaikkaa luonnonkosmetiikan parissa ja koetko, että olisimme sopiva yritys sinun työharjoittelupaikaksi?

Tarjoamme mielellämme eri alojen opiskelijoille työharjoittelupaikkoja, joten otathan rohkeasti yhteyttä niin etsitään sinulle sopiva harjoittelupaikka. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@houseoforganic.fi.

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.