House of Organic työpaikkana

Mikäli haluaisit olla osa tiimiä, joka haluaa tukea terveitä, eettisiä ja kestäviä elämäntapoja, voisi House of Organic olla sinulle oikea paikka työskennellä. Haluamme edistää hyvinvointia ja etsimme tiimiimme henkilöitä, jotka haluavat olla osa mielekästä työyhteisöä. Työyhteisössämme vallitsee positiivinen ja tyytyväinen työilmapiiri. House of Organic on innovatiivinen yritys, joka haluaa edistää hyvinvointia ja tarjota asiakkaille puhtaita tuotteita sekä tehdä oikeita valintoja niin ympäristön kuin terveydenkin kannalta. Meidän jokaista päätöstä ohjaa läpinäkyvyys, rehellisyys ja laatutietoisuus.

Haluamme tarjota työntekijöillemme työympäristön, joka on stressitön ja työterveyttä edistävä. Mielestämme työnteko voi ja saakin olla hauskaa, innostavaa ja inspiroivaa! Pyrimme toimimaan niin, että voimme palvella kaikkia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja voimme olla ylpeitä kaikesta, mitä teemme. Me haluamme tarjota työntekijöillemme monipuolisen, viihtyisän ja aidon työpaikan, jossa arvostamme ystävällisyyttä ja tiimityöskentelyä.

Avoimet työpaikat

Haluaisitko sinä töihin House of Organicille?

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta voit jättää meille avoimen työhakemuksen sähköpostitise osoitteeseen info@houseoforganic.fi. Liitä mukaan CV:si ja saatekirje. Voit liittää mukaan myös LinkedIn -profiilisi jos sinulla on sellainen - kerro myös millaista työpaikkaa etsit.

Etsitkö työharjoittelupaikkaa luonnonkosmetiikan parissa ja koetko, että olisimme sopiva yritys sinun työharjoittelupaikaksi? Tarjoamme mielellämme eri alojen opiskelijoille työharjoittelupaikkoja, joten otathan rohkeasti yhteyttä niin etsitään sinulle sopiva harjoittelupaikka. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@houseoforganic.fi.

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.