House of Organic toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi! Olemme vuonna 2016 perustettu suomalainen luonnonkosmetiikan ja hyvinvointituotteiden verkkokauppa, jolle laatutietoisuus on elämäntapa. Olemme luonnonkosmetiikkamarkkinoiden moderni toimija, joka raivaa tietä hinta-laatusuhteeltaan erinomaisille luonnonkosmetiikkabrändeille. Jo alusta saakka meille on ollut selvää, että luonnonkosmetiikka kuuluu kaikille ja siksi tavoitteemme on tarjota pääasiassa edullisia, tehokkaita ja ekologisesti kestäviä vaihtoehtoja. Mahdollistamme jo nyt omalla esimerkillisellä toiminnallamme luonnonkosmetiikan nousevan lähitulevaisuudessa ylivertaiseksi vaihtoehdoksi markettikosmetiikalle.

Toimimme aina vastuullisesti ja siksi valikoimamme on aina vähintään luonnollista, ekologista ja eettistä. Suosimme ensisijaisesti virallisesti sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta hyväksymme valikoimiimme myös sellaisia kosmetiikkamerkkejä, joiden tuotteet ovat sertifikaattien vaatimaa tasoa. Tällaisia ovat esimerkiksi pienet kotimaiset kosmetiikkayritykset, joilla ei ole välttämättä varaa hankkia sertifikaatteja, mutta jotka käyttävät tuotteisiinsa ainoastaan luonnonkosmetiikan periaattein valittuja raaka-aineita ja valmistusmenetelmiä.

Olemme täyden palvelun toimija, jonka jokaista päätöstä ohjaa läpinäkyvyys, rehellisyys, laatutietoisuus ja halu tarjota ympärillä oleville ihmisille sekä ympäristölle vain parasta. Olemme tunnettuja siitä, että tarjoamme aina yksilöllistä ja nopeaa palvelua olipa asiakkaanamme yksilöitä tai yrityksiä.

House of Organic toimii jo nyt maahantuojana monille luonnonkosmetiikan kansainvälisesti palkituille ja rakastetuille brändeille, joista moni on ehtinyt vakiinnuttaa paikkansa kotimaisen ja alati kasvavan luonnonkosmetiikkavalikoiman kentällä. Kattavassa valikoimissamme on mm. upeasta pakkausdesignista ja ensiluokkaisista raaka-aineistaan tunnettu DABBA, toistuvasti parhaaksi luonnolliseksi aurinkosuojasarjaksi valittu Algamaris, ranskalainen meikkibrändi Avril sekä mineraalimeikkisarjojen kuningatar Everyday Minerals.

Luonnonkosmetiikan lisäksi tarjoamme korkealaatuisia luomuelintarvikkeita ja puhdistustuotteita.

Olemme myös Pro Luonnonkosmetiikka Ry:n jäseniä

Terveisin,
House Of Organic -tiimi

 

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.