Upeaa nähdä sinut täällä! 

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi House of Organic -verkkokauppaan.

House of Organic on suomalainen luonnonkosmetiikan myyntiin erikoistunut verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2016, josta sittemmin olemme kasvattaneet tarjolle laajan valikoiman luonnonkosmetiikkaa sekä hyvinvointituotteita. 

Meille on tärkeää, että yhä useampi kosmetiikan käyttäjä valitsisi luonnonkosmetiikan tai vähintään puhtaan kosmetiikan, jossa on huomioitu tarkasti tuotteen koko elinkaaren ekologisuus ja eettisyys. Olemmekin toiminnallamme onnistuneet nostamaan luonnonkosmetiikan monien ykkösvalinnaksi ja pitämään luonnonkosmetiikan trendien aallonharjalla.

Vastuullisuus on dna:ssamme, toki emme siinä valmiita ole, mutta pyrimme aina valitsemaan tässä hetkessä parhaan mahdollisen ratkaisun tulevaisuutta ajatellen. House of Organic -paketit ovat kierrätettävästä materiaalista ja käytämme hiilineutraaleja kuljetustapoja.

Luonnonkosmetiikan pioneereina suosittelemme sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, etenkin heille, jotka vasta tutustuvat luonnonkosmetiikkaan ja heille, joilla ei ole aikaa tutkia tuotetta tarkemmin, vaan tietävät voivansa luottaa priimaan valitessaan sertifioidun luonnonkosmetiikan. Olemme Pro Luonnonkosmetiikan Ry:n jäseniä, mikä mahdollistaa ensikäden tiedon sertifikaateista. Hyväksymme valikoimiimme myös sellaisia luonnonkosmetiikan merkkejä, joiden tuotteet eivät ole sertifikaattien tasoa, mutta täyttävät kuitenkin luonnonkosmetiikan kriteerit, tai ovat muuten perusteltuja tuotteita funktioltaan. Tällaiset  tapaukset valikoimassamme ovat yksittäisiä, erittäin tarkkaan harkittuja ja niistä on aina erillinen maininta tuotesivulla. 

Haluamme, että meitä olisi helppo lähestyä ja saat meiltä yksilöllistä palvelua. House of Organicilla luonnollisuus ja vastuullisuus ovat osa elämäntapaa, jotka kulkevat punaisena lankana läpi kaiken tekemisen. Arvostamme välitöntä tunnelmaa, ystävyyttä ja panostamme kohtaamisiin verkossa tai tapahtumissa, kuten I love Me -messuilla. 

House of Organicilta löydät laadukkaita tuotteita, osallistut mielenkiintoisiin asiakasta palveleviin kampanjoihin ja tapaat luonnonkosmetiikkaan,  luonnolliseen kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistuneita skenen asiantuntijoita, vaikuttajia sekä muita asiakkaita.

Intoilemme vastuullisista valinnoista, kosmetiikasta, kauneudesta ja hyvinvoinnista. Tule mukaan osaksi tätä iloista joukkoa!

Tiimi

House of Organicin ydin koostuu laajasta ja monipuolisesta osaamisesta kosmetiikan, myynnin ja markkinoinnin parissa. 

Tiimistä lisää tässä osiossa maaliskuun 2023 aikaina. 

🤍

Voit olla yhteydessä House of Organiciin sähköpostilla info@houseoforganic.fi

Luo House of Organic -verkkokauppaan tili ja tule kanta-asiakkaaksi.

 

Sydämellisesti,

House Of Organic -tiimi

 

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.