Upeaa nähdä sinut täällä! 

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi House of Organic -verkkokauppaan.

House of Organic on suomalainen luonnonkosmetiikan myyntiin erikoistunut verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2016, josta sittemmin olemme kasvattaneet tarjolle laajan valikoiman alan suosituimpia luonnonkosmetiikka- sekä hyvinvointituotteita.

Meille on tärkeää, että yhä useampi kosmetiikan käyttäjä valitsisi luonnonkosmetiikan tai vähintään puhtaan kosmetiikan, jossa on huomioitu tarkasti tuotteen koko elinkaaren ekologisuus ja eettisyys. Olemmekin toiminnallamme onnistuneet nostamaan luonnonkosmetiikan monien ykkösvalinnaksi ja pitämään luonnonkosmetiikan trendien aallonharjalla.

Luonnonkosmetiikan faneina suosittelemme sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, etenkin heille, jotka vasta tutustuvat luonnonkosmetiikkaan ja heille, joilla ei ole aikaa tutkia tuotetta tarkemmin, vaan tietävät voivansa luottaa priimaan valitessaan sertifioidun luonnonkosmetiikan. Olemme Pro Luonnonkosmetiikan Ry:n jäseniä, mikä mahdollistaa ensikäden tiedon sertifikaateista.

Hyväksymme valikoimiimme myös sellaisia luonnonkosmetiikan merkkejä, joiden tuotteet eivät ole sertifikaattien tasoa, mutta täyttävät kuitenkin luonnonkosmetiikan kriteerit. Asiakkaidemme toiveesta olemme myös lisänneet valikoimaamme Clean Beauty -kategoriaan arvojemme mukaisesti tuotettuja tuotteita, jotka voivat sisältää jonkin perustellusti käyttöön valitun synteettisen aineosan. Tällaiset tapaukset valikoimassamme ovat yksittäisiä, erittäin tarkkaan harkittuja ja niistä on aina erillinen maininta tuotesivulla. Tunnistat Clean Beauty -tuotteet näppärästi tuotekuviin lisäämistämme Clean Beauty -leimoista. 

House of Organicilta löydät laadukkaita tuotteita ja mielenkiintoisia kampanjoita. 

Intoilemme kosmetiikasta, kauneudesta ja hyvinvoinnista. Tule mukaan osaksi tätä joukkoa!

House of Organic pähkinänkuoressa

▪ Perustettu 2016

▪ Luonnonkosmetiikkaan erikoistunut verkkokauppa sekä luonnollisen kauneuden ja hyvinvoinnin sivusto

▪ Laaja valikoima

▪ Valikoimassa kotimaisen kosmetiikan kärkibrändejä, kuten Djusie, Moi Forest ja Yin Your Skin

▪ Kotimainen yritys, jolla on oma varasto Suomessa, Tampereella

▪ Nopea ja turvallinen toimitus Suomeen (ja osaan Euroopan maista)

▪ Löydät House of Organicilta suositun Luonnonkosmetiikkapäivät -kampanjan

▪ Kattava Outlet -valikoima, josta voit pelastaa hävikkiuhan alla olevaa, mutta vielä täysin priimaa kosmetiikkaa

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.