Ilmaiset toimitukset yli 69 € tilauksiin

MAKSAMINEN

Toimituskulut ovat 3,9 - 5,90 riippuen toimitustavasta. Tilatessasi tuotteita vähintään 59 euron arvosta toimituskulut ovat 0 euroa. 

Saamasi lahjakortin voit käyttää tilauksen maksuna syöttämällä lahjakortin koodin ostoskorissa sille varattuun alennuskoodi-kenttään.

Uuden laskut saat ottamalla yhteydessä laskun myöntäjään Klarnaan:

Klarnan asiakaspalvelu: 09 425 99 771 (arkisin 8 – 18)

Voit huoletta tehdä ostoksia verkkokaupassamme. Kaikki ilmoittamasi asiakastiedot ovat meille ehdottoman luottamuksellisia. Yhteys tietokoneesi ja House Of Organicin välillä suojataan käyttämällä SSL-suojausta (Secure Sockets Layer). SSL-turvakäytäntö suojaa tietoliikenteen siten, ettei ulkopuoliset pysty näkemään tai muuttamaan luottamuksellisia tietojasi. SSL-suojausta käytetään mm. verkkopankeissa ja lukuisissa muissa turvallisia yhteyksiä vaativissa verkkopalveluissa.

Kyllä, tilaus on mahdollista tehdä myös rekisteröitymättä. Kanta-asiakkaillemme tarjoamme kuitenkin monia rahanarvoisia etuja, tarjouksia ja lisäpalveluita, joten rekisteröintiä kannattaa harkita!

Kaikissa laskuun liittyvissä asioissa sinua auttaa laskun myöntäjä, Klarna AB:

Puhelinnumero: 09-425 99 771 

Yhteyden Klarnaan saat myös Klarnan sivuilla olevassa Chatissa.

Emme tallenna antamaasi henkilötunnusta järjestelmäämme. Henkilötunnusta käyttää maksunvälittäjä Klarna, joka voi identifioida tilaajan, tarkistaa tämän luottokelpoisuuden ja tehdä luoton myöntämispäätöksen. Henkilötunnusta, kuten kaikkia henkilötietojasi, käsitellään Klarnalla ehdottoman luottamuksellisesti ja luotettavan tietoturvakäytännön mukaisesti.

Maksaessasi debit/credit -kortilla ohjaamme sinut Klarnan ylläpitämään -todentamisjärjestelmään. Turvallisuutesi vuoksi emme tallenna maksukorttisi tietoja missään vaiheessa. Näin kukaan ei pääse väärinkäyttämään tietojasi myöhemmin.

Toimitukset

Käsittelemme tilaukset, kun kaikkia tilattuja tuotteita on toimittaa varastostamme.

Jälkitoimituksia ei toimiteta. Mikäli varastosta puuttuu jokin tilatuista tuotteista, otamme välittömästi yhteyttä tilaajaan ja sovimme miten asian kanssa tehdään.

Poikkeustapauksissa kuitenkin voidaan jälkitoimituksia harkita tapauskohtaisesti.
Jälkitoimituksesta tulee aina sopia asiakaspalvelumme kanssa.

Toimitamme tilauksia vain Suomeen.

Tilausta on mahdollista muuttaa, jos tilausta ei ole vielä lähetetty. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilauksia on mahdollista maksaa pankkien verkkomaksutunnuksilla, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, laskulla tai osamaksulla. Postiennakkoa emme valitettavasti tarjoa maksutapana.

Pakkaamme kaikki tilaukset huolellisesti, mutta pakkausvirheitä voi välillä tapahtua. Mikäli huomaat, että vastaanottamasi paketti ei sisällöltään vastaa tilaamaasi, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikäli paketti on noudettaessa vahingoittuneen näköinen tulee siitä reklamoida noutopisteessä vahingonkorvaushakemusta varten. Mikäli huomaat pakettia avatessa yksittäisen tuotteen vahingoittuneen kuljetuksen aikana, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme lisäohjeiden saamiseksi.

Tarjoamme verkkokaupassa laajan yli tuhannen tuotteen valikoiman. Tuotteita voit etsiä yläreunan tuotevalikoiden tai tuotehaun kautta. Mikäli et löytänyt etsimääsi tuotetta voit tiedustella sen saatavuutta asiakaspalvelustamme.

Tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti ja etsimme uusia tuotteita aktiviisisesti valikoimiin. Voit myös ehdottaa niitä ottamalla yhteyttä meihin.

Verkkokauppamme on tunnettu sen erinomaisen nopeista toimituksista! Tyypillisesti tilaukset vuorokauden sisällä tilauksesta. Sesonkeina ja isojen kampanjoiden yhteydessä käsittelyaika voi olla pidempi. Jos tilauksellasi on kiire, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme tai kirjoittamalla kiireellisyydestä tilauksen lisätietoihin. Pyrimme entisestään nopeuttamaan tilauksen käsittelyä.


Riippuen valitsemastasi toimitustavasta toimitusaika varastoltamme Sinulle on 1-3 arkipäivää. Kirjetoimituksissa toimitusaika voi postista vaihdelle olla hieman pidempi.

Reaaliaikainen varastotilanne on ilmoitettu tuotekortissa, josta myös näet arvion sen saatavuudesta mikäli tuote on loppu varastostamme. Mikäli tuotteen saatavuudessa tapahtuu muutoksia ilmoitamme niistä sinulle sähköpostitse, tekstiviestitse tai puhelimitse mahdollisimman pian.

Voit seurata pakettisi kulkua kohdasta tilausseuranta. Jos olet jo saanut vahvistusviestin, että tilaukseksi on käsitelty, voit seurata paketin kulkua internetissä Postin (Posti- SmartPost -paketit sekä kotiinkuljetukset)

Palautukset

Kyllä. Kaikilla myymillämme tuotteilla on palautusoikeus.

Tuotteiden palautus onnistuu, jos ne ovat avaamattomia ja vielä myyntikuntoisia. Pakkaa tuotteet suojattuna pakettiin, vaikka samaan jossa ne sait tai vastaavaan, ja huolehdi että paketista käy ilmi nimesi sekä tilausnumero.

Vie paketti Postiin ja ilmoita palautusnumero 637492 näin paketti palautuu suoraan meille, eikä sinulta veloiteta palautuksesta mitään. 

Hyvitämme tuotteen hinnat sinulle takaisin, kun ne meille saapuvat myyntikuntoisina. 

Yhteydenpito ja asiakaspalvelu

House Of Organic,
Peltokatu 16 D, 33100, Tampere

info@houseoforganic.fi

0405735007

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse, palautelomakkeella, chatin kautta tai Facebookin välityksellä. Jos emme pysty vastaamaan soittoosi heti, voit jättää vastaajaamme soittopyynnön.

Asiakaspalvelumme palvelee pääsääntöisesti arkisin klo 9-15. Jos emme pysty vastaamaan puheluusi niin voit jättää meille viestin tai laittaa viestiä sähköpostilla osoitteeseen info@houseoforganic.fi

Tilaus on mahdollista peruuttaa. Mikäli tilausta ei ole toimitettu, ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos tilaus on jo toimitettu voit palauttaa sen veloituksetta asiakaspalautuksena.

Tarjoamme aina parhaat kampanjakoodit rekisteröityneille ja uutiskirjeen tilanneille asiakkaillemme! Liittymällä uutiskirjeelleeme varmistat, että saat aina parhaat kampanjakoodit, edut ja muut hyödyt käyttöösi. Liittyminen on ilmaista!

Kampanjakoodeja on mahdollista käyttää yksi per tilaus.

Voit perua uutiskirjeemme tilauksen jokaisen kirjeen lopussa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilaa uutiskirje