Ilmaiset toimitukset yli 69€ tilauksiin. Kaikkiin yli 100€ tilauksiin ILMAINEN kotiinkuljetus!

Medialle

Medialle

Kokosimme logot ja muut materiaalit medialle ja yhteistyökumppaneille yhteen paikkaan. Lataa ne käyttöösi.

Mediapankki sisältää logo- ja kuvamateriaalia, lehdistötiedotteita sekä jälleenmyyjille suunnattua lisämateriaalia. Mediapankki on tarkoitettu lehdistölle ja yhteistyökumppaneille. 

Voit käyttää näitä logoja (linkki zip. pakettiin) markkinointiin ja myyntiin. Tarvitsetko logoa johonkin muuhun tarkoitukseen, tai jossain muussa muodossa? Ota meihin yhteyttä info@houseoforganic.fi

Yhteistyöt

Teemme mielellämme yhteistyötä bloggaajien kanssa ja lähetämme House Of Organic -verkkokaupan tuotteita testiin, joiden tarkoitus on antaa tietoja ja käyttökokemuksia tuotteistamme.

Emme vaikuta bloggareiden kirjoituksiin tai mielipiteisiin tuotteistamme vaan bloggaajat kirjoittavat oman mielipiteensä tuotteistamme. Mahdolliset tuote/ostosuositukset ovat aina bloggaajien omia mielipiteitä.

Oletko bloggari ja kiinnostunut yhteistyöstä?

Lähetä yhteystietosi ja kuvaus kiinnostusalueistasi ja ideoistasi asiakaspalvelumme sähköpostiosoitteeseen info@houseoforganic.fi

Toivoisimme, että kerrot ainakin seuraavat asiat suunnittelemastasi yhteistyöstä:

  • Kerro yhteistyöideastasi; Mikä blogi/mediakanava, mistä tuotteista olet kiinnostunut ja muutama esimerkki aikaisemmin tekemistäsi yhteistyöstä yritysten/brändien kanssa. Kerro myös lyhyesti itsestäsi.
  • Mitä odotat meiltä? Kaipaatko näkyvyyttä (millaista näkyvyyttä?), tuotteita (mitä tuotteita?) vai rahaa? Mitä tarkemmin pystyt yksilöimään tarpeesi, sitä helpompaa keskustelu yhteistyöstä on aloittaa.
  • Mitä ainutlaatuista sinulla on tarjota meille? Miksi meidän kannattaisi tehdä yhteistyötä juuri sinun kanssasi?

Käymme kaikki tulleet hakemukset huolella läpi. Saamme hyvin paljon yhteistyöehdotuksia ja näin ollen emme valitettavasti voi hyväksyä kaikkia blogiehdotuksia. Säilytämme kuitenkin kaikki tulleet hakemukset ja ehdotukset ja käymme niitä läpi aina kun valitsemme uusia yhteistyökumppaneita.

Kiitämme vilpittömästi jos haluat tehdä kanssamme yhteystyötä tai kirjoittaa mielipiteesi tuotteistamme! Odotamme innolla yhteydenottoasi. :)

Yhteyshenkilöt

Ida-Sofia Mattson
Kuvausnäytteet ja blogiyhteistyöt
ida-sofia@houseoforganic.fi
p. 040 5735007

Tilaa uutiskirje