Yli 69 euron ostoksiin ilmainen toimitus | Nopea toimitus kotimaisesta verkkokaupasta

0

Ostoskorisi on tyhjä

Medialle

Yhteistyöt

Teemme mielellämme yhteistyötä bloggaajien kanssa ja lähetämme House Of Organic -verkkokaupan tuotteita testiin, joiden tarkoitus on antaa tietoja ja käyttökokemuksia tuotteistamme.

Emme vaikuta bloggareiden kirjoituksiin tai mielipiteisiin tuotteistamme vaan bloggaajat kirjoittavat oman mielipiteensä tuotteistamme. Mahdolliset tuote/ostosuositukset ovat aina bloggaajien omia mielipiteitä.

Oletko bloggari ja kiinnostunut yhteistyöstä?

Lähetä yhteystietosi ja kuvaus kiinnostusalueistasi ja ideoistasi asiakaspalvelumme sähköpostiosoitteeseen info@houseoforganic.fi

Toivoisimme, että kerrot ainakin seuraavat asiat suunnittelemastasi yhteistyöstä:

  • Kerro yhteistyöideastasi; Mikä blogi/mediakanava, mistä tuotteista olet kiinnostunut ja muutama esimerkki aikaisemmin tekemistäsi yhteistyöstä yritysten/brändien kanssa. Kerro myös lyhyesti itsestäsi.
  • Mitä odotat meiltä? Kaipaatko näkyvyyttä (millaista näkyvyyttä?), tuotteita (mitä tuotteita?) vai rahaa? Mitä tarkemmin pystyt yksilöimään tarpeesi, sitä helpompaa keskustelu yhteistyöstä on aloittaa.
  • Mitä ainutlaatuista sinulla on tarjota meille? Miksi meidän kannattaisi tehdä yhteistyötä juuri sinun kanssasi?

Käymme kaikki tulleet hakemukset huolella läpi. Saamme hyvin paljon yhteistyöehdotuksia ja näin ollen emme valitettavasti voi hyväksyä kaikkia blogiehdotuksia. Säilytämme kuitenkin kaikki tulleet hakemukset ja ehdotukset ja käymme niitä läpi aina kun valitsemme uusia yhteistyökumppaneita.

Kiitämme vilpittömästi jos haluat tehdä kanssamme yhteystyötä tai kirjoittaa mielipiteesi tuotteistamme! Odotamme innolla yhteydenottoasi. :)

Yhteyshenkilöt

Jenni Korhonen
Kuvausnäytteet ja blogiyhteistyöt
jenni@houseoforganic.fi
p. 040 5735007