Yli 69 euron ostoksiin ilmainen toimitus | Nopea toimitus kotimaisesta verkkokaupasta

0

Ostoskorisi on tyhjä

14.03.2019

Kaipaatko kotiisi välillä ihanan raikkaita ja rauhoittavia tuoksuja, mutta et halua käyttää kemikaaleja tai synteettisiä tuoksuja? Nämä ihanat Baldinin lasisiin suihkepulloihin pakatut huonetuoksut ihastuttavat luonnonmukaisilla tuoksuillaan ja näitä voit huoletta käyttää - nämä tuotteet nimittäin ovat 100% luonnonmukaisia. Baldinin huonetuoksut ovat aromaterapeuttisia ja ne ovat täydellisiä tuomaan kotiin raikasta tuoksua.

Baldini-tuoksutuotteet valmistaa saksalainen pitkän linjan aromaterapiakonkari Taoasis. Tuoksutuotteissa suurin osa tuoksuista on saatu aikaan perinteisellä höyrytislausmenetelmällä. Tuoksuissa käytetyt raaka-aineet on viljelty kestävästi sekä luonnonvaroja säilyttäen.

Nämä upeat huonetuoksut pitävät sisällään 100% puhtaita, luomutuotettuja eteerisiä öljyjä sekä luomutuotettua alkoholia. Huonetuoksuissa käytettyjä öljyjä ei ole suodatettu aromaattisten komponenttien hyödyntämiseksi, joten pullojen pohjalla voi tästä syystä esiintyä sakkaa.

 

Baldinin huonetuoksuja on kolme erilaista ja ne ovat suunniteltu erilaisiin hetkiin. Huonetuoksujen aromaterapeuttisiin vaikutuksiin kannattaa tutustua ja valita oikea huonetuoksu omien toiveiden ja mieltymysten mukaan. 

Feelkraft / VOIMA

tuoksu: sitruuna ja sitruunaruoho 

Tämä energisoiva huonetuoksu saa tuoksunsa sitruunasta ja sitruunaruohosta. Saat kotiisi muutamalla suihkauksella raikkautta, energiaa ja voimaannuttavaa tuoksua. Tämä on sopiva tuoksu esimerkiksi suihkittavaksi työhuoneeseen kun kaipaat työpäivääsi lisää potkua ja energiaa!

Feelfreude / ILO 

tuoksu: lime, greippi ja appelsiini

Jos toivot arkeesi aromaterapiaa, joka tuo päiviisi iloa ja intoa, on tämä tuoksu sopiva valinta sinulle. Tässä huonetuoksussa on todella raikas ja kirpeä sitruksinen tuoksu, joka keventää mielialaa ja tuo mukanaan riemua.


Feelruhe / RAUHA

tuoksu: laventeli, bergamotti ja appelsiini 

Kyseessä on rentouttava ja puhdistava huonetuoksu. Mikäli kaipaat kotiisi tuoksua, joka rauhoittaa mieltä ja rentouttaa esimerkiksi raskaan työpäivän jälkeen, on tämä tuoksu sinulle sopiva valinta. Tuoksu sopii hetkiin, jolloin haluat todella palautua ja rauhoittua.

 

Suihki ympärillesi ja kotiisi ihania tuoksuja arjen ja juhlan keskellä. Huonetuoksujen avulla voit päästä nauttimaan aromaterapeuttisista vaikutuksista yksinkertaisesti ja helposti.Myös Blogi

Tiedätkö ihotyyppisi ja kuinka sinun tulisi suojautua auringolta?
Tiedätkö ihotyyppisi ja kuinka sinun tulisi suojautua auringolta?

28.04.2021

Vahvista lapsen ihoa ja vastustuskykyä - Miten vauvan ja pienen lapsen ihoa kannattaa hoitaa?
Vahvista lapsen ihoa ja vastustuskykyä - Miten vauvan ja pienen lapsen ihoa kannattaa hoitaa?

16.03.2021

Joulusilli Siken makuun
Joulusilli Siken makuun

19.12.2020