Löydä se paras itseruskettava: luonnolliset suosikit!

Löydä se paras itseruskettava: luonnolliset suosikit!

Etsitkö vielä luonnonkosmetiikan parasta itseruskettavaa? Kokeile näitä valikoimamme suosikkeja ja opi miten itseruskettavaa käytetään!
Paras itseruskettava antaa iholle kauniin, auringon suuteleman sävyn ja sopii täydellisesti juuri sinun ihollesi. Hyvä itseruskettava on helppokäyttöinen, tasaisesti levittyvä ja ihon sävyyn sulautuva. Koostimme tähän artikkeliin luonnollisten itseruskettavien bestsellerit, joiden avulla loihdit kauniin rusketuksen ilman auringon UV-valon haittoja. Uskomme vahvasti siihen, että valikoimastamme löytyy sinulle luonnonkosmetiikan paras itseruskettava - kasvoille ja vartalolle!

Ennen kuin kurkkaamme parhaat itseruskettavat, kerrataan itseruskettavan käyttövinkit.

Opi miten itseruskettavaa käytetään - Nappaa nämä vinkit talteen!

1. Valmistele iho kuorimalla

Itseruskettava levittyy parhaiten tasaiselle iholle, joten aloita ihon kuorimisella. Ihon huolellinen esivalmistelu takaa tasaisen ja kestävän lopputuloksen. Kuorinnan avulla saat kuolleen ihosolukon liikkeelle, ihon sileämmäksi ja myös apua pintakuivuuteen.

Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman kasvo- ja vartalokuorintoja, joiden avulla voit valmistella ihon. Ihon kuorimiseen kannattaa kokeilla myös kuivaharjausta, joka on helppoa ja samalla ihanan rentouttavaa. Suosittelemme vartalon kuivaharjaukseen Djusien vartaloharjaa. Kokeile kuivaharjausta myös kasvoille Djusien kasvoharjalla - se on täydellisen pehmeä!

Iho kannattaa kuoria jo edellisenä päivänä.

Katso tästä kasvokuorinnat.
Katso tästä vartalokuorinnat.

2. Sheivaa tarvittaessa

Jos sinulla on tapana sheivata, se kannattaa tehdä noin vuorokausi ennen itseruskettavien käyttöä. Tällöin iholla ei ole enää mahdollisia ärtymyksen merkkejä, ja itseruskettava levittyy iholle paremmin.

3. Muista kosteutus

Itseruskettava levittyy parhaiten iholle, joka on tasaisen kosteutettu ja vailla selkeitä kuivia kohtia. Etenkin jos säärissä näkyy kuivuutta, suosittelemme käyttämään kosteusvoidetta ennen itseruskettavan käyttöä.

4. Levitä huolellisesti

Voidemaiset vartalon itseruskettavat tykkäävät pyörivistä liikkeistä, jotka kulkevat alhaalta ylös. Kun käytät levityskinnasta, saat voiteen levittymään sutjakammin.
Kasvojen voidemaiset itseruskettavat on helpoin levittää sormin, kuten tavalliset kasvovoiteet.

Vinkki! Itseruskettavaa voit käyttää vain osaan vartalosta: pelkkä kasvojen tai säärien rusketus toimii!

5. Anna vaikuttaa, mieluiten yön yli

Itseruskettava tarvitsee muutaman tunnin vaikuttaakseen, ja monesti helpoin ratkaisu on käyttää itseruskettavaa yön yli. Tällöin on varminta sujauttaa päälle väljät housut tai pitkä yöpaita ja välttää ihon turhaa koskettelua.

Lopuksi muista myös pestä kädet, jotta niihin ei jää ei-toivottuja rusketusjälkiä!

+ Ylläpidä rusketusta toistoilla

Kun haluat ylläpitää tai voimistaa lopputulosta, se on helppoa: toista käsittely säännöllisesti. Saat voimakkaamman tuloksen, jos levität itseruskettavan uudelleen seuraavana päivänä, kun taas kerran viikossa levityksellä ylläpidät kevyempää tulosta.

Löydä se paras itseruskettava kasvoille ja vartalolle: Viisi luonnollista bestseller-tuotetta

Luonnonkosmetiikan itseruskettavien tarjonta on viime vuosina kasvanut paljon, ja nykyään voit valita sinulle sopivan eri koostumuksista niin kasvoille kuin vartalolle. Löydä näiden viiden luonnollisen bestseller-tuotteen joukosta paras itseruskettava kasvoille ja vartalolle!

Hyvä itseruskettava aloittelijalle - Evolve Organic Beauty Sunless Glow kevyesti itseruskettava vartalovoide

Evolven itseruskettava vartalovoide yhdistää vartalovoiteen hoitavuuden lempeään rusketustulokseen. Tämä Evolven asteittain ruskettava voide on hyvä itseruskettava aloittelijalle ja mainio valinta kun kaipaat hyvin luonnollista lopputulosta. Voide hoitaa ihoa luomupapaijan, aloe veran ja sheavoin tehokkuudella.

“Todella hyvä itseruskettava, ei jää läikkiä, ruskettaa maltillisesti ja myös kosteuttaa ihoa. Ostan varmasti uudestaankin.” – Elli V.

“Luonnollinen, kevyt ihon sävyn parannus jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. EI oranssia vivahdetta lainkaan. Kosteuttaa. Käytän kerran viikossa jalkojen sävyn paranteluun. Riittoisa, kevyt ja helposti levitettävä. Imeytyy nopeasti. Hyvä hinta, edullinen.” – Paras itseruskettava

Osta tuote tästä

Tiesitkö, että itseruskettavien vaikuttavat ainesosat ovat hyvinkin luonnollisia? DHA ja erytruloosi pohjautuvat sokerimolekyyleihin, joita saa mm. marjoista ja sokeriruo’osta.

Alga Maris Self Tanning Drops itseruskettavat tipat toimii niin kasvoilla kuin vartalollakin

Itseruskettavat tipat on helppo sekoittaa vartalo- ja kasvovoiteen joukkoon ja levittää suoraan iholle – ja kas, tuloksena on kauniin kullanhohtoinen lopputulos.

Älä anna purkin pienen koon hämätä, sillä tipat ovat riittoisia ja yksi tuote sopii niin kasvoille kuin vartalollekin. Voimakkuutta on helppo säädellä tippojen määrää lisäämällä.

Hajusteettomat tipat sisältävät antioksidanttista Alga Gorria® -punaleväuutetta, joka suojaa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä ja vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta.

Osta tuote tästä

Luonnollinen itseruskettava kasvoille - JOIK Organic Sunless Tan Facial Drops itseruskettavat kasvotipat

Itseruskettavien kasvotippojen toinen bestseller löytyy virolaiselta JOIK Organicilta. Kevyen luonnollisen lopputuloksen luot sekoittamalla 2-3 tippaa kasvovoiteeseen. Mikäli toiveissasi on hieman tummempi lopputulos, 4-6 tipalla saat luotua keskitumman rusketuksen.

Sävy kehittyy iholle jo 4–6 tunnin aikana! Koostumuksen luomulaatuinen aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

“Tätä on helppo ja nopea lisätä vaikka yövoiteen joukkoon iltaisin, tuo luonnollisen kevyen päivetyksen kasvoille. Käytän yleensä 2-4 tippaa, ja 6 tippaa jos haluan päivettyneen ilmeen.” – Susanna

Osta tuote tästä

Laboratoires de Biarritz Alga Maris Self Tanning Lotion Itseruskettava voide sopii sekä kasvoille että vartalolle

Käytätkö mieluiten voidemaisia itseruskettavia? Laboratoires de Biarritz Alga Maris itseruskettava on luottoyksilö vartalon tasaiseen rusketukseen.
Runsaan tuntuinen voide imeytyy nopeasti, tuo tasaisen rusketuksen ja samalla myös kosteuttaa ihoa. Rusketushetken kruunaa voiteen trooppinen kookosmainen tuoksu.

“paras itseruskettava! levittyy hyvin, ei sotke, käy myös kasvoille. vaalenee pois, ei "kulu" läikikkääksi.” – mari l.

Osta tuote tästä

Hyvä itseruskettava aloittelijalle - JOIK Organic Sunless Tan Body Lotion Itseruskettava voide

JOIK Organicin itseruskettava voide loihtii iholle tasaisen ja kullan hohtoisen rusketuksen, joka kuluu tasaisesti pois - ellet päätä toistaa käsittelyä ja ylläpitää sävyä. Kevyen voidemainen koostumus kuivuu nopeasti. Tämä kosteuttava ja tahmaamaton asteittain ruskettava vartalovoide antaa ihollesi kauniin luonnollisen auringon suuteleman hehkun.

Voiteesta on saatavilla kaksi eri voimakkuutta, Light ja Medium, minkä ansiosta oikean sävyn löytäminen on helpompaa.

Sävy Light antaa iholle kauniin maitokahvin sävyisen rusketuksen ja terveen hehkun.
Sävy Medium antaa iholle kauniin kultaisen rusketuksen ja terveen hehkun.

“Käytin tätä ja kaikki luulivat että olen ollut ulkomailla! En ole kokeillut itseruskettavia aiemmin, joten aloitin lightista: luonnollinen, helppo ja täydellinen vaalealle iholleni! Ehkä seuraavaksi otan mediumin! Kiitos hyvästä tuotteesta!” – Kaija

Osta tuote tästä

Etsitkö vielä sitä parasta itseruskettavaa? Katso tästä kaikki itseruskettavat tuotteemme!

Lue seuraavaksi: Kuinka pestä aurinkovoide pois?

 

Artikkeli on päivitetty 6.3.2024

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.