Löydä se paras itseruskettava: luonnolliset suosikit!

Löydä se paras itseruskettava: luonnolliset suosikit!

Etsitkö vielä sitä parasta luonnonkosmetiikan itseruskettavaa? Kokeile näitä valikoimamme suosikkeja ja kertaa vinkit tasaiseen itseruskettavien levitykseen!
Paras itseruskettava on helppokäyttöinen, tasaisesti levittyvä ja ihon sävyysi sulautuva. Kokosimme luonnollisten itseruskettavien bestsellerit, joiden avulla loihdit kauniin rusketuksen ilman auringon UV-valon haittoja.

Ennen kuin kurkkaamme parhaat itseruskettavat, kerrataan itseruskettavan käyttövinkit.

Näin onnistut itseruskettavan käytössä

1. Valmistele iho kuorimalla

Itseruskettava levittyy parhaiten tasaiselle iholle. Kuorinnan avulla saat kuolleen ihosolukon liikkeelle, ihon sileämmäksi ja myös apua pintakuivuuteen. Nyrkkisääntönä kuorinta on hyvä tehdä edellisenä päivänä.

Katso luonnonkosmetiikan kuorinta-aineet täältä

2. Sheivaa tarvittaessa

Jos sinulla on tapana sheivata, se kannattaa tehdä noin vuorokausi ennen itseruskettavien käyttöä. Tällöin iholla ei ole enää mahdollisia ärtymyksen merkkejä, ja itseruskettava voi levittyä paremmin.

3. Muista kosteutus

Itseruskettava levittyy parhaiten iholle, joka on tasaisen kostea ja vailla selkeitä kuivia kohtia. Etenkin jos säärissä näkyy kuivuutta, suosittelemme käyttämään kosteusvoidetta ennen itseruskettavan käyttöä.

4. Levitä huolellisesti

Voidemaiset vartalon itseruskettavat tykkäävät pyörivistä liikkeistä, jotka kulkevat alhaalta ylös. Kun käytät levityskinnasta, saat voiteen levittymään sutjakammin.

Kasvojen voidemaiset itseruskettavat on helpoin levittää sormin, kuten tavalliset kasvovoiteet.

Vinkki! Itseruskettavaa voit käyttää vain osaan vartalosta: pelkkä kasvojen tai säärien rusketus toimii!

5. Anna vaikuttaa, mieluiten yön yli

Itseruskettava tarvitsee muutaman tunnin vaikuttaakseen, ja monesti helpoin ratkaisu on käyttää itseruskettavaa yön yli. Tällöin on varminta sujauttaa päälle väljät housut tai pitkä yöpaita ja välttää ihon turhaa koskettelua.

Lopuksi muista myös pestä kädet, jotta niihin ei jää ei-toivottuja rusketusjälkiä!

+ Ylläpidä rusketusta toistoilla

Kun haluat ylläpitää tai voimistaa lopputulosta, se on helppoa: toista käsittely säännöllisesti. Saat voimakkaamman tuloksen, jos levität itseruskettavan uudelleen seuraavana päivänä, kun taas kerran viikossa levityksellä ylläpidät kevyempää tulosta.

Löydä se paras itseruskettava: Viisi luonnollista bestseller-tuotetta

Luonnonkosmetiikan itseruskettavien tarjonta on viime vuosina kasvanut paljon, ja nykyään voit valita sinulle sopivan eri koostumuksista niin kasvoille kuin vartalolle.

Evolve Organic Beauty Sunless Glow kevyesti itseruskettava vartalovoide

Evolven itseruskettava vartalovoide yhdistää vartalovoiteen hoitavuuden lempeään rusketustulokseen. Asteittain ruskettava voide on mainio valinta, kun kaipaat luonnollista lopputulosta – suosittelemme tätä myös ensi kertaa itseruskettavaa käyttävälle! Voide hoitaa ihoa luomupapaijan, aloe veran ja sheavoin tehokkuudella.

Osta tuote tästä

“Todella hyvä itseruskettava, ei jää läikkiä, ruskettaa maltillisesti ja myös kosteuttaa ihoa. Ostan varmasti uudestaankin.” Elli V.
“Luonnollinen, kevyt ihon sävyn parannus jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. EI oranssia vivahdetta lainkaan. Kosteuttaa. Käytän kerran viikossa jalkojen sävyn paranteluun. Riittoisa, kevyt ja helposti levitettävä. Imeytyy nopeasti. Hyvä hinta, edullinen.” Paras itseruskettava
Tiesitkö, että itseruskettavien vaikuttavat ainesosat ovat hyvinkin luonnollisia? DHA ja erytruloosi pohjautuvat sokerimolekyyleihin, joita saa mm. marjoista ja sokeriruo’osta.

Zuii Organic Flora Self Tanning Foam Itseruskettava vaahto

Vaahtomaisten itseruskettavien todellinen bestseller on voittanut monien asiakkaidemme sydämet, eikä ihme. Zuii Organic tarjoaa kaunista ja ihonsävyyn sulautuvaa rusketusta helposti.

Vaahdossa on suuntaa-antava karttaväri, minkä ansiosta näet, minne olet levittänyt jo tuotetta. Karttaväri on hieman tummempi kuin lopullinen rusketustulos, joka muodostuu muutaman tunnin kuluessa levityksestä. Ensimmäisen suihkun jälkeen näet, mihin väri tasoittuu.

Vaahtomainen ruskettava levittyy parhaiten levityskintaalla. Kaiken kukkuraksi koostumus hoitaa ihoasi luomulaatuisen bambumehun, raakakaakaon ja viinirypäleuutteen yhdistelmällä.

Voit valita peräti neljästä eri sävystä sopivan: Light, Medium, Dark, Ultra Dark.

“Nämä ovat helpoin tapa ruskettaa itseään! Ei tahraa (medium/dark käytössä) ja karttavärin ansiosta todella helppo levittää. Tasainen kaunis lopputulos ja miten ihanan kosteutettu iho! Jatkoon!” Marika k.

Osta itseruskettavien hitti tästä

Alga Maris Self Tanning Drops itseruskettavat tipat kasvoille ja vartalolle

Itseruskettavat tipat on helppo sekoittaa vartalo- ja kasvovoiteen joukkoon ja levittää suoraan iholle – ja kas, tuloksena on kauniin kullanhohtoinen lopputulos.
Älä anna purkin pienen koon hämätä, sillä tipat ovat riittoisia ja yksi tuote sopii niin kasvoille kuin vartalolle. Voimakkuutta on helppo säädellä tippojen määrää lisäämällä.

Hajusteettomat tipat sisältävät antioksidanttista Alga Gorria® -punaleväuutetta, joka suojaa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä ja vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta.

Osta tuote tästä

JOIK Organic Sunless Tan Facial Drops itseruskettavat kasvotipat

Itseruskettavien kasvotippojen toinen bestseller löytyy virolaiselta JOIK Organicilta. Jos haluat kevyen luonnollisen lopputuloksen, sekoita 2–3 tippaa kasvovoiteeseen, ja 4–6 tippaa tuo puolestaan keskitumman rusketuksen. Sävy kehittyy jo 4–6 tunnin aikana! Koostumuksen luomulaatuinen aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

“Tätä on helppo ja nopea lisätä vaikka yövoiteen joukkoon iltaisin, tuo luonnollisen kevyen päivetyksen kasvoille. Käytän yleensä 2-4 tippaa, ja 6 tippaa jos haluan päivettyneen ilmeen.” – Susanna

Osta tuote tästä

Laboratoires de Biarritz Alga Maris Self Tanning Lotion Itseruskettava voide


Käytätkö mieluiten voidemaisia itseruskettavia? Laboratoires de Biarritz Alga Maris itseruskettava on luottoyksilö vartalon tasaiseen rusketukseen.
Runsaan tuntuinen voide imeytyy nopeasti, tuo tasaisen rusketuksen ja samalla myös kosteuttaa ihoa. Rusketushetken kruunaa voiteen trooppinen kookosmainen tuoksu.

Osta tuote tästä

“paras itseruskettava! levittyy hyvin, ei sotke, käy myös kasvoille. vaalenee pois, ei "kulu" läikikkääksi.” mari l.

JOIK Organic Sunless Tan Body Lotion Itseruskettava voide

JOIK Organicin itseruskettava voide loihtii iholle tasaisen ja kullan hohtoisen rusketuksen, joka kuluu tasaisesti pois - ellet päätä toistaa käsittelyä ja ylläpitää sävyä. Kevyen voidemainen koostumus kuivuu nopeasti.

Voiteesta on saatavilla kaksi eri voimakkuutta, Light ja Medium, minkä ansiosta oikean sävyn löytäminen on helpompaa.

Osta tuote tästä

“Käytin tätä ja kaikki luulivat että olen ollut ulkomailla! En ole kokeillut itseruskettavia aiemmin, joten aloitin lightista: luonnollinen, helppo ja täydellinen vaalealle iholleni! Ehkä seuraavaksi otan mediumin! Kiitos hyvästä tuotteesta!” Kaija

Etsitkö vielä sitä paras itseruskettavaa? Katso tästä kaikki itseruskettavat tuotteemme!


Lue seuraavaksi: Kuinka pestä aurinkovoide pois?

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.