Kuinka poistaa aurinkovoide iholta? Vinkit fysikaalisen aurinkorasvan pesemiseen

Kuinka poistaa aurinkovoide iholta? Vinkit fysikaalisen aurinkorasvan pesemiseen

Kesäpäivän päätteeksi on aika pestä ihoasi suojannut aurinkovoide pois. Miten se onnistuu helpoiten? Tässä postauksessa kerromme vinkit, joiden avulla poistat fysikaalisen aurinkovoiteen vaivattomasti.

UUTTA: Kylppärin kaapilla – HOUSE OF ORGANIC:n uusi videosarja alkaa! Luet nyt Kuinka poistaa aurinkovoide iholta? Vinkit fysikaalisen aurinkorasvan pesemiseen 4 minuuttia Seuraava Kylppärin kaapilla – Ann-Christinen heleä arkimeikki

Jos fysikaaliset aurinkovoiteet ovat sinulle uusi juttu, saatat miettiä, miksi ne tarvitsevat omat “pesuohjeensa”. Pelkkä saippua tai vesi eivät useinkaan riitä, etenkin jos kyseessä on vedenkestävä aurinkorasva.

Aurinkovoiteita on nyrkkisääntönä kahdenlaisia: kemiallisia ja fysikaalisia, joista vain viimeksi mainittuja käytetään luonnonkosmetiikassa.

Fysikaalisten aurinkovoiteiden tehokkuus perustuu mineraalifilttereihin, kuten titaanidioksidiin ja sinkkioksidiin. Nämä heijastavat auringonsäteet pois iholta sen sijaan, että ne imeytyisivät iholle kuten kemialliset aurinkorasvat.

Koska fysikaaliset aurinkovoiteet eivät imeydy ihoon, niiden poistamisessa on syytä olla huolellinen. Lisäksi vedenkestävyys lisää aurinkovoiteen kestävyyttä iholla. Laadukkaat fysikaaliset aurinkovoiteet tuntuvat iholla kuitenkin yhtä miellyttäviltä kuin kemialliset aurinkovoiteet.

Onneksi aurinkovoiteen poistaminen iholta sujuu helposti, kun tunnet helpot peukalosäännöt.

 


Fysikaalisen aurinkovoiteen pois peseminen: Kolme tärkeintä vinkkiä

1. Öljypohjainen puhdistusaine on ylivoimainen

Jos kerromme vain yhden vinkin aurinkovoiteen poistoon, se on tämä: pese iho öljypohjaisella puhdistusaineella!

Öljy on fysikaalisen aurinkovoiteen puhdistuksessa huomattavasti tehokkaampi kuin tavallinen saippua, suihkugeeli tai puhdistusaine: öljy liu’ottaa iholta tehokkaasti aurinkorasvat, lian ja myös meikin, sillä öljy poistaa öljyjä. 

Laadukas kosmeettinen puhdistusöljy ei tunnu iholla rasvaiselta, vaan se huuhtoutuu iholta helposti.


Näin käytät puhdistusöljyä

Annostele puhdistusöljyä kämmenien kautta kuiville kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hiero kasvoille kevyesti pyörivin liikkein ja huuhtele vedellä. 

Vartalolle puhdistusöljy toimii samoin; levitä öljypohjaista puhdistusainetta kuivalle iholle suihkugeelin tavoin ja huuhtele suihkun alla.

Laadukas puhdistusöljy tuntuu iholla kevyeltä ja huuhtoutuu helposti.

Puhdistusöljyjen parhaat

Kasvoille

Evolve Organic Beauty Kalahari Dream puhdistusöljy

Hedelmäisen raikas puhdistusöljy putsaa kasvoilta aurinkovoiteet, lian ja paksunkin meikin. Samettinen koostumus huuhtoutuu kevyesti.

Laboratoires de Biarritz Cleansing Oil puhdistusöljy

Tämä luonnonkosmetiikan edullinen puhdistusöljy on todellinen löytö! Riittoisa 200ml pullo riittää puhdistamaan kasvot läpi kesäkauden. Mieto puuvillan ja lumpeenkukan tuoksu.

 

Vartalolle

Evolve Organic Beauty Super Berry Bath and Shower Oil Suihkuöljy

Vedetön suihkuöljy pesee iholta lempeästi aurinkovoiteet ja päivän pölyt. Öljy muuttuu maitomaiseksi kosketuksissa veden kanssa ja huuhtoutuu samettisen tuntuman saattelemana.

Pure=Beauty Nourishing Shower & Bath Oil Suihkuöljy

Kotimainen löytö! Pure=Beautyn suihkuöljy puhdistaa ihon lempeän tehokkaasti ja ravitsee ihoa samalla hyvillä rasvahapoilla.

 

2. Kaksoispuhdistus viimeistelee puhdistuksen

Kaksoispuhdistus varmistaa, että ihosi puhdistuu taatusti. Joskus iholle voi myös jäädä öljyputsarin jäljiltä hieman nahkeaa tuntumaa, ja silloin kaksoispuhdistus on paikallaan.

Kaksoispuhdistus tarkoittaa, että peset kasvot öljypuhdistuksen jälkeen vesipohjaisella puhdistusaineella. Toinen puhdistusaine poistaa mahdollisen öljyisyyden ja jättää ihon mattaisemmaksi. Metodi on tehokas myös silloin, kun poistat meikkiä!

Suosittelemme kaksoispuhdistusta erityisesti meikin ja aurinkovoiteen yhdistelmän poistamiseen.

Näin onnistut kaksoispuhdistuksessa

Pese kasvot ensin öljypohjaisella puhdistusaineella. Seuraavaksi pese kasvot vesipohjaisella putsarilla, kuten puhdistusmaidolla, -vaahdolla tai -geelillä. Valitse toisen vaiheen puhdistusaine ihotyyppisi mukaan.

Vartalolle öljypuhdistus onnistuu myös: Pese vartalo ensin öljypohjaisella puhdistusaineella, ja viimeistele puhdistus vesipohjaisella suihkugeelillä.


Kokeile kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen

Laponie of Scandinavia Milk Cleanser puhdistusmaito

Kotimainen puhdistusmaito on täydellinen valinta herkälle, kuivalle ja reagoivalle iholle. Putsari sisältää mietoja puhdistavia ainesosia, jotka puhdistavat ihon kuivattamatta. Kuten merkin resepti kuuluu: Ei lisättyjä hajusteita, ei mitään ylimääräistä, vain aidosti toimivia ainesosia!

Evolve Organic Beauty Daily Detox puhdistusgeeli

Etenkin rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja tukkeutuvalle iholle sopiva puhdistusgeeli pesee ihon hellävaraisen tehokkaasti. Raikkaan tuoksuinen geeli puhdistaa ja tasapainottaa ihoa luonnollisten sokereiden, papaija-entsyymien ja ravinteikkaan gojimarjan boostilla.


3. Konjac sponge -sienet tehostavat pesua

Aurinkovoide lähtee liikkeelle helpommin, kun hierot ihoa mekaanisesti puhdistussienen tai konjac spongen avulla. 

Biohajoava konjac sponge -sieni on hellävaraisempi vaihtoehto kuorinta-aineelle, ja moni käyttää ihonhoidon ihmesientä päivittäin. Myös tavalliset kuorinta-aineet tehostavat aurinkovoiteen poispesua. Kannattaa siis ajoittaa ihon kuorinta sellaiseen päivään, kun olet käyttänyt aurinkovoiteita. 


Näin käytät puhdistussientä

Voit käyttää konjac spongea osana tavallista ihon puhdistusta, niin kasvoille kuin vartalolle. Tehokkaimmillaan puhdistussienet ovat silloin, kun käytät niitä puhdistusaineen kanssa.


Konjac-sienet kasvoille ja vartalolle

SkinMood Konjac-sienet kasvoille

Valitse konjac-sieni ihotyyppisi mukaan: aloe on suunnattu kuivalle ja herkälle iholle, bambuhiilisieni syväpuhdistaa rasvaista ja epäpuhdasta ihoa, ja Pure-sieni on varma valinta normaalille iholle.

SkinMood Konjac-sieni vartalolle

Vartalon konjac sponge -sieni on reilun kokoinen ja kaksipuoleinen: toinen puoli on kuoriva, toinen sileä ja hellävaraisempi. 


Lue seuraavaksi: Paras luonnonkosmetiikan aurinkovoide? Suojaa iho suosikkituotteilla

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.