Avril Organic - edullista ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa jokapäiväiseen käyttöön

Avril Organic - edullista ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa jokapäiväiseen käyttöön

BRUNS Products - käsintehdyt laadukkaat mix & match-tuotteet Sinulle ja hiuksillesi Luet nyt Avril Organic - edullista ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa jokapäiväiseen käyttöön 6 minuuttia Seuraava MAUKAS TAPENADE // SIKKE SUMARI

Ranskalainen Avril Organic edustaa edullista ja laadukasta Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa jokapäiväiseen käyttöön. Avrilin arvoihin kuulu laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu. Sarjan edullisuus tekee siitä helposti lähestyttävän, mikä onkin yksi Avrilin tavoitteista. Edullisuudesta huolimatta laadun suhteen ollaan erittäin vaativia, eikä siitä tingitä. Värien tulee olla intensiivisiä ja koostumusten miellyttäviä. Tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä ja tuotteiden antama lopputulos pitkäkestoinen. Brändin ekologisuus näkyy turhien pakkausmateriaalien karsimisena sekä isojen pakkauskokojen suosimisena muovinkulutuksen minimoimiseksi. Ecocert-sertifikaatti takaa, että vähintään 95 % kaikista raaka-aineista ovat luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista aineosista on luomutuotettuja. Avril ei myöskään koskaan käytä eläinkokeita tuotteiden testaamiseen.

 

Kasvojen puhdistus

 

Avril Organic - Misellivesi

Hinta-laatu suhteeltaan erinomainen Misellivesi poistaa meikin ja lian helposti ja hellävaraisesti, eikä sitä tarvitse huuhdella iholta. Avril Organic Misellivesi sisältää kosteuttavaa luomu Aloe veraa, eikä se aiheuta iholla kiristävää tunnetta, tai kuivata sitä. Lisäksi misellivesi sisältää antioksidanttista neidonhiuspuu-uutetta, joka suojaa ihoa. Loistava tuote kasvojen puhdistuksen viimeistelyyn, jolloin viimeisetkin liat irtoavat iholta. Erinomainen myös silmämeikinpoistoon ja kaksoispuhdistukseen toiseksi tuotteeksi! Suuren pakkauskoon ansioista misellivedestä saa nautti pitkään eikä sen käyttöä tarvitse säästellä.

Misellivesi sopii kaikille ihotyypeille ja hellävaraisen koostumuksensa ansiosta myös herkkäihoiset voivat käyttää sitä huoletta.

Avril Organic - Puhdistusöljy  

Tämä monen rakastama puhdistusöljy sopii erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle! Erinomainen myös pintakuivalle iholle ja oikeastaan kaikille ihotyypeille. Puhdistusöljy sulattaa meikin iholta hellävaraisesti, eikä sitä tarvitse hangata iholla. Puhdistusöljy sisältää hoitavaa auringonkukkaöljyä, suojaavaa seesamiöljyä sekä pehmentävää manteliöljyä, jotka tekevät siitä erityisen hellivän ja hoitavan. Tuoksu on miellyttävän hedelmäinen ja mieto.

Parhaan puhdistustuloksen saa hieromalla öljyä hellästi puhtailla käsillä kuiville kasvoille, jonka jälkeen se huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Öljy emulgoituu veden kanssa täydellisesti vieden epäpuhtaudet ja meikit mennessään. Pullo on kokonsa puolesta myös helppo tuote matkalle mukaan.

Avril Organic - Kestovanulappu

Uudelleenkäytettävä puuvillainen kestovanulappu tekee lopun kertakäyttöisille vanulapuille ja turhalle jätteelle! Pehmeä luonnonmateriaali on hellävarainen ja sopii herkällekin iholle. Kestovanulapussa on kaksi puolta, joista puuvillainen sopii erityisen hyvin puhdistusmaidon tai –öljyn kanssa ja fleece puoli kasvoveden kanssa käytettäväksi. 

Kestovanulappua käytetään ihonhoitotuotteiden kanssa samaan tapaan, kuin kertakäyttöistä vanua, mutta se pestään käytön jälkeen 40-60 asteessa pesukoneessa. Tämän jälkeen kestovanulappu on valmis käytettäväksi uudelleen! Vanulappuja kannattaa olla useampi kappale, jotta niitä voi vuorotella pesujen välissä.

Avril Organic - Ruusuvesi

Ihanalta tuoksuva ruusuvesi rauhoittaa mieltä ja sopii hyvin käytettäväksi päivävoiteen alle. Ruusuveden vaikutuksiin kuuluu muun muassa ihon puhdistaminen ja ihon sävyn parantaminen. Se myös rauhoittaa ja virkistää ihoa. Ruusuvettä voi käyttää päivävoiteen alla kasvoveden sijaan. 

Ruusuvedelle saa extra virkistävän efektin laittamalla sen yöksi jääkaappiin ja suihkauttamalla aamulla puhdistetuille kasvoille. 

 

Ihonhoito

 

Avril Organic Kosteuttava päivävoide normaalille iholle

Hinta-laatu suhteeltaan erinomainen kosteuttava päivävoide sisältää kosteuttavaa ja rauhoittavaa macadamia- ja manteliöljyä. Se antaa kestävää kosteutusta koko päiväksi ja hellii ihoa. Voide sisältää luonnollisen hajusteen ja on täysin vegaaninen. Kevyen koostumuksen ja nopean imeytymisen ansiosta Kosteuttava Päivävoide sopii erinomaisesti meikin alle. Erityisen hyvin voide sopii normaalille- ja sekaiholle.

Avril Organic Yövoide normaalille iholle

Yövoide normaalille iholle ravitsee normaalia ja sekaihoa. Manteliöljy ja luomu greipinsiemenet hoitavat ja kosteuttavat ihoa sinun nukkuessasi – ihan kunnon kauneusunet! Hienovaraisen tuoksun Avril Organic Yövoide normaalille iholle saa luomutuotetusta liljauutteesta.

Voidetta kannattaa levittää reilusti ennen nukkumaanmenoa, jolloin se ehtii vaikuttamaan yön aikana. Lisätehoa voiteeseen saat lisäämällä siihen muutaman tipan hoitavaa seerumia tai iho pehmentävää kasvoöljyä. 

Avril Organic Rauhoittava päivävoide

Avril Organic Rauhoittavan päivävoiteen avulla saat kasvoille kosteutusta koko päiväksi. Aprikoosinsiemenöljy ja sheavoi kosteuttavat kasvoja samalla kun kamomilla ja ruusu rauhoittavat herkkää ihoa. Voide jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi ilman, että iho kiiltelee tai jää rasvaisen oloiseksi. Tarvittaessa lisää kosteustehoa saat sekoittamalla voiteen sekaan tai sen alle kasvoöljyä.

Rauhoittava päivävoide sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, sillä se sisältää paljon ihoa kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia. Voide imeytyy nopeasti, joten se sopii loistavasti meikin alle.

Avril Organic - Pehmentävä yövoide kuivalle ja herkälle iholle

Täyteläinen yövoide on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Se sisältää muun muassa saflorinsiemenöljyä, joka ravitsee ja hoitaa ihoa. Vaikka voide on erityisen kosteuttava ja hoitava, se ei tunnu iholla paksulta tai tahmealta, ei siis pelkoa, että voide sotkisi tyynyliinan.

Pehmentävä yövoide sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle ja tekee siitä ihanan pehmeän ja sileän. 

 

Meikit 

 

Avril Organic Ripsiväri

Parhaaksi luonnonkosmetiikan ripsiväriksi kehuttu Avril Organic Ripsiväri on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Täysin luonnollinen koostumus antaa pitkäkestoisen pysyvyyden. Harjaosa sopii hyvin tasaiseen levitykseen ja tuo ripsiin kunnolla tuuheutta. Monet tätä hittituotetta kokeilleet kehuvat hyvää pysyvyyttä. Ripsiväri kestää maltillista hikoilua ja tihkusadetta ja jopa kyyneliä. Useimmilla se ei myöskään varise. Ripsiväri levittyy tasaisesti ilman paakkuuntumista ja erottelee ripset kauniisti. Kerrostettava koostumus mahdollistaa dramaattisemman lopputuloksen.

Avril Organic Ripsiväri - volume

Avril Organic Volume Ripsiväri pidentää ja tuo ripsiin volyymia sekä antaa pitkäkestoisen pysyvyyden. Tämä astetta intensiivisemmän lopputuloksen antava ripsiväri sopii kaikille jotka rakastavat extratuuheita ja näyttäviä ripsiä. Harjaosa sopii täydellisesti tasaiseen levitykseen ja antaa runsaasti tuuheutta.

Lisäksi Avril Organic Ripsiväri - volume sisältää hoitavia ainesosia, kuten luomu mehiläisvahaa ja acai-marja uutetta, jotka hellivät ripsiä. 

Avril Organic Huulipunakynä

Huulipunakynät ovat kuin huulipuna ja huultenrajauskynä yhdessä! Mattapintaisen ja pitkäkestoisen sävyn huulille jättävät 100% luonnolliset Avril Organic Huulipunakynät ovat täydellisen muotoisia tarkkaan ja siistiin rajaukseen, ja niillä on helppo sipaista väriä koko huulille. Kynien pehmeä koostumus takaa helpon käytettävyyden ja mukavan tuntuman huulilla. Huulikynissä on käytetty pehmentävää sheavoita ja jojobaöljyä, jotka ravitsevat ja suojaavat huulia kuivumiselta. Näppärän kokonsa ansiosta huulipunakynää on helppo pitää mukana, ja korjailla huulimeikkiä päivän mittaan tarpeen mukaan. Sävyjä löytyy joka makuun!

Halutessasi voit levittää huulipunakynän päälle Avril Organic huulipunaa, jolloin saat huulimeikistä vieläkin instensiivisemmän.

Avril - Poskipuna

Runsaspigmenttinen ja samettisen pehmeä poskipuna sopii kaikille ihotyypeille ja sen silkkinen koostumus mahdollistaa tasaisen levittyvyyden ja raikkaan lopputuloksen. Poskipunaviimeistelee meikin tuoden kasvoille luonnollista väriä, joka pysyy koko päivän. Löydä lempparisi kauniiden sävyvaihtoehtojen joukosta!

Avril Organic 7-Free Kynsilakka

Kynsilakasta löytyy useita ihania sävyjä, jotka eivät sisällä haitallisimpia kemikaaleja, kuten formaldehydeja, parabeeneja tai tolueenia. Tästä huolimatta kynsilakoissa on huomioitu pysyvyys, joka onkin erittäin hyvä! 

Parhaan mahdollisen kestävyyden manikyyrillesi saat seuraamalla näitä ohjeita:

 

  1. Siisti kynsinauhat ja viilaa kynnet ennen lakkaamista.
  2. Valmistele kynnet pyyhkimällä niiden pinnalta öljy Avril Asetonittomalla Kynsilakanpoistoaineella.
  3. Levitä kynsilakka ohuina kerroksina ja anna lakan kuivua kerrosten välissä. Muista levittää lakkaa myös kynnen päähän, ettei lakka pääse lohkeilemaan kynneltä.
  4. Viimeistele levittämällä Avril Top Coat Päällyslakkaa.

 

TARJOUS // 17.11.2019 asti saat 20% alennusta koko Avril Organic tuotesarjasta. 

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.