Ben & Anna - Tehokasta hampaiden hoitoa luontoa kunnioittaen!

Ben & Anna - Tehokasta hampaiden hoitoa luontoa kunnioittaen!

People Tree – kestävää muotia jo lähes 30 vuoden ajan Luet nyt Ben & Anna - Tehokasta hampaiden hoitoa luontoa kunnioittaen! 4 minuuttia Seuraava Sikke Sumarin Gluteenittomat kaurakakkuset

BEN & ANNA Suunhoitotuotteet

Monet tuntevat Ben & Anna tuotesarjan sen loistavista alumiinittomista deodoranteista. Lisääntynyt kysyntä vegaanisista tuotteista kasvaa kohisten ja tästä inspiroituneena Ben & Anna halusivatkin kehittää paremmat vaihtoehdot deodoranttien lisäksi myös suunhoitotuotteista. Uusimpina tulokkaina brändiltä ovatkin ihanat zero waste hampaiden hoitotuotteet, jotka hellivät niin hampaitasi kuin ympäristöämme!


Kuten brändin kaikki tuotteet, Ben & Annan Suunhoitotuotteet on valmistettu luontoa kunnioittaen, korkealaatuisista raaka-aineista sekä ovat 100% luonnollisista ainesosista ja vegaanisia. Hampaiden hoitotuotteet on kehitetty ympäristötietoisten asiantuntijoiden avustuksella ja heidän ammattitaitoaan hyödyntäen.

Näin syntyivät onnistuneet ympäristöystävälliset tuotteet, jotka sisältävät vain välttämättömät ja tärkeimmät ainesosat. Luonnolliset korkealaatuiset raaka-aineet kuten tyrni, kamomilla, aktiivihiili, kaneli, kalsium antavat hampaillesi vahvan ja kiiltävän pinnan sekä terveet ikenet. Koko tuotekehitys on tietysti tehty ilman eläinkokeita ja haitallisia raaka-aineita.

 

Ben & Anna Suunhoitotuotteet mukailevat perinteisiä hammastahna koostumuksia, mutta ovat tehostettuja hoitavilla ja luontoa kunnioittavilla raaka-aineille sekä lisäksi niiden pakkaukset on mietitty tarkkaan. Tuubipakkaukset ovat Ben & Annan mielestä tylsiä ja siksi he ovatkin mullistaneet suutuotteiden pakkaukset. Tylsät muovipakkaukset lisäävä maapallomme jätevuoria, ja siksi brändin hampaidenhoitotuotteet on pakattu moderneihin ja kierrätettäviin lasipurkkeihin. Purkeissa on alumiinikannet ja purkkia suojaa pahvipakkaus. Pahvipakkausten painatukset on tehty vegaanisilla väreillä. Pakkauksen mukana tulee kestävästi viljellyistä puista valmistettu puinen lasta, jonka avulla tuotetta on helppo annostella hammasharjaan.

Koko pakkaus on siis täysin kierrätettävä tai uudelleen käytettävä. Nämä todelliset zero waste pakkaukset ovat upeita katseenvangitsijoita kylpyhuoneessa ja nostavat ekologisen suunhoidon aivan uudelle tasolle!

Hampaidenpesutuotteita löytyy neljä erilaista:

  Black Hammastahnalla hampaiden pesu ja kirkastus yhdellä tuotteella!


  Aktiivihiili on ollut hittiraaka-aine suunhoitotuotteissa jo tovin ja se onkin erinomainen nopean kirkastuksen tuova ainesosa. Ben & Annan Toothpaste Black hammastahna on kokonaisuudessaan tuote vailla vertaa. Tämä värjäymät silmänräpäyksessä poistava hammastahna, sisältää aktiivihiilen lisäksi tyrni- ja kamomillauutetta, jotka antavat suojaavaa tehoa. Lisäksi luonnollinen minttu antaa raikkaan tuulahdyksen suuhun.
  Black hammastahna on luonnollinen fluoriton hammastahna, joka sopii päivittäin käytettäväksi tai kuuriluontoisesti sekä esimerkiksi fluorillisen hammastahnan kanssa vuorotellen käytettynä. Tuotetta käytetään kuten muitakin hammastahnoja, puulastan avulla tahnan saa helposti annosteltua harjaan.


  Innovatiivinen kanelinen hampaiden pesujauhe


  Ben & Annan Kaneli hampaiden pesujauheessa on innovatiivinen koostumus ja tarjoaakin erityisen tavan hampaiden puhdistukseen! Myös tässä tuotteessa, kuten kaikissa Ben & Annan tuotteissa, käytössä on ainoastaan erittäin korkealaatuisia luonnollisia raaka-aineita: hienoksijauhettu kaneli on ominaisuuksiltaan antibakteerinen ja antaa suulle pitkäkestoista raikkautta. Lisäksi se sisältää vahvistavaa kalsiumia, mikä suojaa hampaita haurastumiselta ja xylitolia.
  Käyttö onnistuu seuraavasti, kostuta hammasharjan harjakset ja lisää jauhetta harjaan puulastan avulla pieni määrä.


  Sensitive Hammastahna hellävaraiseen suunhoitoon


  Toothpaste Sensitive on hellävarainen hammastahna, joka hoitaa ja suojaa herkkiä hampaita. Tämä tahna on suunniteltu erityisesti herkille hampaille ja ikenille. Sensitive hammastahnan käsin poimittu kamomilla puhdistaa hampaat tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Tyrni suojaa ja vahvistaa hampaita.


  White hammastahna tekee suojaavan pinnan hampaille ja ehkäisee värjäymien syntymistä


  Valkaiseva White Toothpaste antaa tehokasta suojaa hampaille! Päivittäinen White hammastahnan käyttö ehkäisee lian tarttumasta hampaan pintaan sekä auttaa hampaita pysymään vahvoina. Tehoaineina toimii mm. Salvian sisältämä A-vitamiini sekä tyrnin ja ananaksen uutteet. Viimeisen silauksen antaa raikastava minttu, joka tekee suukotteluista virkistävää! Tehotuote hampaiden kirkastukseen!

   

  Hampaidenvalkaisujauheella tehokasta kirkastusta hampaisiin ja raikkautta suunhoitoon! 

  Black Toothpowder on erinomainen silloin kun haluat tehokasta kirkastusta hampaillesi ja teet sen mielelläsi kuuriluontoisesti tai satunnaisesti käytettynä hammastahnan lisäksi. Aktiivihiilijauhe taistelee tehokkaasti värjäymiä vastaan. Mustat aktiivilihiilipartikkelit auttavat irrottamaan värjäymiä hampaista hellävaraisesti. Raikas minttu takaa lisäksi erityisen raikkaan hengityksen. Tällä tuotteella saat erityisen hampaiden hoitokokemuksen.
  Luonnollinen ja rehellinen. Kuten sinäkin.

   
  ”Aloita päiväsi hymyllä, kuten mekin! Säihkyvän puhtaat hampaat ja raikas hengitys takaavat hyvän päivän.”

   

  TARJOUS // 16.2.2020 asti saat 20% alennusta Ben & Anna tuotesarjasta.

   

  Teksti: Ida-Sofia Mattsson

  Kuvat: Riikka Lilja-Niemi