BRUNS Products - käsintehdyt laadukkaat mix & match-tuotteet Sinulle ja hiuksillesi

BRUNS Products - käsintehdyt laadukkaat mix & match-tuotteet Sinulle ja hiuksillesi

VUOHENJUUSTO – OMENALEHIKÄISET // SIKKE SUMARI Luet nyt BRUNS Products - käsintehdyt laadukkaat mix & match-tuotteet Sinulle ja hiuksillesi 6 minuuttia Seuraava Avril Organic - edullista ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa jokapäiväiseen käyttöön

Vierailitko tänä vuonna I love me-messuilla osastollamme? Jos kyllä, niin ehkä tutustuit BRUNS Productsin hiustenhoitotuotteisiin, mikäli et, niin nyt sinulla on mahdollisuus uppoutua hetki BRUNS tuotteiden tarinaan.

BRUNS Products on käsintehtyä puhdasta luonnonkosmetiikkaa. BRUNS sarja on kuin valikoima pienpanimotuotteita, laadukkaita ja omassa luokassaan, toisin sanoen, eikä niin vaatimattomasti: innovatiivista parhaimmistoa suoraan ammattilaisilta yksilöityyn tarpeeseen. Totta kai tuotteita on kokeiltava aina itse ennen kuin voi todeta niiden sopivan omaan käyttöön, hiuslaatuun ja mieltymyksiin. House of Organic tiimin oman tuotetestauksen perusteella uskallamme suositella BRUNS Productsin tuotteita sinullekin ja uskomme lopputuloksen olevan eri hiustyypeille ja käyttötarkoituksiin 1000X sydänsilmähymiötä ja niiden perässä vielä rivi niitä kolmen rykelmissä olevia tähtihymiöitä.

BRUNS Products valmistetaan Ruotsissa. Tuotteet ovat kampaajien käsialaa, joten voit olla varma, että tuotteet ovat tarkoin valittuja ja mietitty hiusten- ja hiuspohjan hyvinvointiin tarkoin sopiviksi. Rautaiset hiusalan ammattilaiset Cecilia C Nilsson ja Johanna Lindskoug eivät ole jättäneet mitään sattuman varaan, kun he ovat miettineet tuotteiden koostumusta, raaka-aineita ja käyttötarkoitusta. Valitsemalla BRUNS Products hiustenhoito- ja muotoilutuotteen tulee tehneeksi myös ystävällisen teon ympäristölle, jonka arvoa sarjan luoneet naiset korostavat, siksi BRUNS Products tuotteet ovat puhdasta luonnonkosmetiikkaa.

Esteettisesti houkuttelevat pakkaukset täydentävät sen mitä ainesosaluettelossa (inci) kerrotaan. Bruns Products sarja tarjoaa tuotteet myös hajusteettomina, mikä palvelee tuoksuherkkiä ja herkkäihoisia sekä ovat sopivia tuotteita myös lapsille. Sekä myös heitä, jotka ovat mieltyneet jonkin toisen tuotteen tuoksuun niin kovasti, että eivät halua sekoittaa tuoksumaailmaa muulla kosmetiikalla. Jos haluat suosia tuoksuttomia tuotteita, varoitan sinua, älä nuuhkaise nr⁰22 hiusnaamiota, joka tuoksuu lämpimältä bergamotilta eli t a i v a a l l i s e l t a.  Saatat ihastua!

BRUNS Products käsittää kattavan valikoiman hiustenhoitotuotteita, jotka samalla hoitavat myös hiuspohjaa.

House of Organicin valikoimasta löytyy mm. seuraavat BRUNS Products tuotteet:

5 erilaista shampoota (50ml ja 330ml):

4 erilaista hiustenhoitoainetta (50ml ja 330ml):

2 erilaista hiusnaamiota (50ml ja 350ml):

2 muotoilutuotetta hajusteettomana ja tuoksullisena (50ml ja 200ml):◾

Hiustuotteiden lisäksi BRUNS Products valikoima sisältää 3 erilaista deodoranttia (60ml):

  1. Nr⁰08 Fresh Cypress
  2. Nr⁰09 Unscented hajusteeton
  3. Nr⁰10 English Rose

Tuotteiden pakkauskoko on ISO, runsas ja riittoisa, sopii koko perheelle. Sarjan tuotteet on saatavilla myös matkakokoisina, jotka muuten ovat niin tyylikkäitä, että sopisivat pönöttämään jopa luksushotellihuoneen kylpyhuoneessa.  Pakkauskoon lisäksi tuotteen käyttökestävyyttä lisää niiden koostumus ja toimivuus: balsamia ja naamiota riittää keskimäärin noin teelusikallinen normaalin paksuiselle hiukselle ja shampoot vaahtoavat kuin unelma eli pesuteho pienellä määrällä tuotetta on kerrassaan huikee!!! Bonuksena päälle tuotteita voi innovatiivisesti miksailla keskenään ja soveltaa eri käyttötarkoituksiin.

Shampoo nr⁰01

BRUNS Products shampoo ohuista normaalille ja kuiville hiuksille. Shampoo vaahtoaa superfint! Ja vaahdon koostumus on miellyttävän pehmeää kuin kookosleivos samalla kun se pesee tehokkaasti hiukset ja hiuspohjan. Shampoo tuo hiuksiin kosteutta ja kuohkeutta.

Kukkaisemman tuoksuinen BRUNS Products shampoo nr⁰2 on ihanteellinen paksulle, kuivalle ja laineikkaalle hiukselle.

Voit valita kumman tahansa kosteuttavan shampoon 1 tai 2 käytettäväksi silloin, kun hiukset tuntuvat sähköisiltä ja leijailevat pipon alta. Kosteuden tuominen hiuksiin auttaa aina, sillä sähköinen hius on kuiva ja ritisevä tapaus.

Hellävaraiset BRUNS Products shampoot numero 1, 2 ja 3 sopivat usein toistuvaan pesuun. Detox shampoita suositellaan käytettäväksi silloin kun hiukset vaativat perusteellisempaa pesua ja syväpuhdistusta.

Balsam nr⁰03

Curly Girl metodin faneille ilouutinen: BRUNS Products hoitoaineet ovat täydellisiä hiustenhoitoainepesuun eli Co-washing pesuun. Heille, jotka eivät ole perehtyneet metodiin selvennykseksi, että tämä tarkoittaa shampoopesun skippaamista ja sen sijaan hoitoaineen pyörittelyä hiuspohjassa asti. Tämä onkin hyvin hellävarainen tapa raikastaa kuontaloa, silloin kun hiukset eivät varsinaisesti ole rasvaiset. Lisäksi hoitoaineella pesu kosteuttaa hiuksia siinä määrin, että hiuksista tulee helpommin kammattavat, ja ne asettuvat omaan luontaiseen laineeseen kauniisti.

BRUNS Products Balsam nr⁰03 on sarjan bestseller ja tuoksuttomuutensa ansiosta balsam sopii mitä mainioimmin myös pienten lasten hiustenpesuun sekä hoitoon.

Balsamia voit käyttää myös säärikarvojen ajeluun geishasaverilla. Tulee siloista jälkeä, kyllä!

Naamio nr⁰22

BRUNS Products hiusnaamio sopii kaikille hiustyypeille. Naamio kosteuttaa ja ravitsee kuivat, karheat ja kosteusköyhät kutrit. Naamion koostumus on kermaisen täyteläinen ja ihanan tuntuista levittää hiuksiin ja hiuspohjaan. Koostumuksensa ansiosta naamio myös imeytyy hyvin hiuksiin tekemään taikojaan. Hiuksista tulee kiiltävät, pehmeät, kimmoisat ja kauniisti laskeutuvat. Hiusnaamio sisältää luomulaatuista karitevoita, jojobaa ja kookosöljyä, jotka yhdessä korjaavat hiusta ja suojaavat pitkien hiusten latvoja haaroittumiselta sekä hoitaa tehokkaasti myös hiuspohjaa.

Lämmin bergamotti tuoksu naamiossa, stimuloi kivasti hiuspohjaa ja antaa kokonaisvaltaisen spa-elämyksen omaan viikkoiseen hiustenhoitoon. Levitä naamio pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 3-5 minuuttia tai pidempään, jos haluat. Voit levittää myös hiusnaamion pyyhekuiviin hiuksiin saunan ajaksi, jolloin on suositeltavaa vielä sipaista kostean nihkeä (ei märkä) pyyhe hiusten ja naamion suojaksi.

Hiusnaamiota nr⁰22/23 voit myös käyttää yhdessä myös Hair Soufflé muotoiluvoiteen kanssa. Voit valita hajusteettoman vaihtoehdon tuoksullisen kanssa tai voimistaa tuoksukokemusta miksaamalla kaksi tuoksullista yhteen. Täydellinen kiharanvirkistäjäkombo Curly Girl-metodiin!

psst! BRUNS Products hiusten muotoiluvoide on myös mainio kaveri lyhyiden hiusten muotoiluun. Soufflé antaa kevyttä ja pehmeää pitoa. Kokeile kerrostaa tuotetta hiuksiin BRUNS Products vahan kanssa, joka onkin BRUNS perheen uusin tulokas. Hiustenmuotoilussa toimi näin: Ensin levitä kuiviin hiuksiin muotoiluvoide ja sen päälle muotoile vahalla, pito paranee, mutta luonnollinen ja pehmeä tuntuma hiuksissa säilyy. Sopii myös miesten pidempiin hiusmalleihin. Soufflé sellaisenaan hiuksissa toimii myös föönin alla.

Tips: Pese hiukset numero 04 tai 05 Detox shampoolla, pyyhekuivaa hiukset, levitä naamio hiuksiin ja hiero hiuspohjaan, anna vaikuttaa haluamasi ajan (vähintään 3min), jonka jäkeen huuhtele haalean lämpimällä vedellä. Loppuhuuhtelu aina viileällä, koska kylmä vesi sulkee hiussuomut sekä saa hiukset ja hiuspohjan tuntumaan elinvoimaiselta.

Hot Tips: Naamiota numero 22 ja sen tuoksutonta versiota voit käyttää myös vartalon iholle kosteuttamaan. Kokeile levittää naamiota koko kroppaan saunan ajaksi. Kyllä, nämä tuotteet ne taipuvat moneen käyttötarkoitukseen. Sisäinen kosmetiikkaminimalisti tai reissaaja diggaa varmasti monista mahdollisuuksista soveltaa tuotteiden käyttöä.

 

 

”Because we love and care about you, your hair, and our one earth.”

-Johanna Lindskoug and Cecilia C Nilsson

 

Teksti: Miila Louhikkola