Ensiesittelyssä uusi kotimainen luonnonkosmetiikkasarja Natuk

Ensiesittelyssä uusi kotimainen luonnonkosmetiikkasarja Natuk

Luonnonkosmetiikkasarja kuin kukkakimppu! Tutustu kanssamme ensimmäisten joukossa uusiin Natuk Hydra Boost tehokosteuttavan linjan tuotteisiin, joiden tähtiraaka-aineina säkenöivät mm. Suomen luonnon villikukat.

Uusi kotimainen Suomen luonnon villinä kasvaneita sekä luomutuotettuja raaka-aineita hyödyntävä luonnonkosmetiikkasarja Natuk on saapunut House of Organicille!

Kurkista kanssamme lähemmin vastalanseeratun Natuk Hydra Boost tehokosteuttavan linjan seitsemän tuotteen ominaisuuksiin ja tule kulissien taakse kuulemaan toimituksemme ensikosketuksista sarjan hypisteltävän kauniista tuotteista!

Grow Wild Natuk!

Raikas tuulahdus uutta luonnonkosmetiikkarintamalla! Tyylikkään hempeät, vaaleanpunaisen ja liilan sävyin koristellut mustat lasipakkaukset vangitsevat katseen hetkessä ja herättävät toimituksemme mielenkiinnon. Nyt näyttää lupaavalta!

Natuk tekee erityisen vaikutuksen innovatiivisuudellaan ja korkealla kotimaisuusasteellaan, sekä vaikuttavilla, Suomen luonnon aarteita kunnioittavilla raaka-ainevalinnoilla.

Kaikki tämä tarjotaan lisäksi erittäin kivaan hintaan – Natuk Hydra Boost -tuotteiden hintaluokka on 15,90-23,90€, sisältäen kasvoöljyt ja seerumit. Sykähtikö sinunkin sydämesi juuri hetken tiheämmin? Niin meidänkin!

Natuk Hydra Boost – keskiössä hyvinvoiva & kosteutetun kuulas iho

Vastalanseerattu Hydra Boost -linja koostuu seitsemästä tehokosteuttavasta ihonhoitotuotteesta, jotka sopivat käytettäväksi kaikilla ihotyypeillä, joilla voi esiintyä pohjoisen ilmaston myötä kosteusköyhyyttä tai herkkyyttä.

Natuk Hydra Boost -linjan tuoksumaailma on mieto, aitoja luonnollisia raaka-aineita ilmentävä ja luontoyhteyttä vaaliva. Kaikki Hydra Boost-linjan tuotteet ovat vegaanisia ja valmistettu Suomessa.

Ihonhoitotuotteet kuin kukkakimppu pitää todella paikkaansa. Tästä ihastuttavasta villikukkakimpusta löydät mm. mesiangervoa, kanervaa, hamppua, maitohorsmaa, purasruohoa, auringonkukkaa ja ruusujuurta (kantasolu-uutteen muodossa – vau!). Kaiken kantavana, tuotteita yhdistävänä raaka-aineena näemme lisäksi kotimaisen luonnonkosmetiikan klassikon, ihoa uudistavan, rauhoittavan ja vahvistavan koivunmahlauutteen.

Natuk Hydra Boost kasvovoide ja kuorinta

Testasimme Natuk Hydra Boost tuotteet ja ihastuimme!

Natuk Hydra Boost Puhdistusgeeli 200 ml - 15,90€

Suomalaista kosteuttavaa luomukoivunmahlaa ja ksylitolia sisältävä geelikoostumus puhdistaa kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti. Hellävaraiset kasviperäiset tensidit takaavat, että iholla säilyy pehmeä kosteutettu tunne kasvojen pesunkin jälkeen.

"Hellävaraisimpia kokeilemiani puhdistusgeelejä, ei kuivata ihoa yhtään!"

"Vihdoinkin putsari isossa pakkauskoossa! Tästä tykkään!"

"Todella miellyttävä, mieto ja luonnollinen tuoksu."

Natuk Hydra Boost Kosteuttava hoitovesisuihke 200 ml - 16,90€

Kasvovesisuihkeen tehokkaasti syväkosteuttava koostumus sisältää suomalaista kosteuttavaa luomukoivunmahlaa ja antioksidanttista mesiangervouutetta, sekä ihon uusiutumista tukevaa ja kosteuttavaa PHA-happoa. Kerrosta halutessasi!

"En kestä näitä kauniita pakkauksia! Se, joka keksi laittaa tämän suihkeen isoon 200ml pulloon, on nero!"

"Huippu vaihtoehto kasvosuihkeen suurkuluttajalle! Tämä ei lopu hetkeen!"

"Ihana koostumus! Hyvin kevyt, mutta kosteuttaa tehokkaasti."

Natuk Hydra Boost kasvoöljy

Natuk Hydra Boost Kasvoseerumi 30 ml - 23,90€

Intensiivistä kosteutusta, pehmeää hoitavuutta, sekä antioksidanttista vahvistusta ja suojaa - kaikki yhdessä seerumissa! Sisältää suomalaista kosteuttavaa luomukoivunmahlaa, ihoa hoitavaa kanervauutetta, sekä innovatiivista ja antioksidanttista ruusujuuren kasvikantasolu-uutetta, joka auttaa suojaamaan ja vahvistamaan ihoa.

"En muista, koska ihoni olisi jäänyt viimeksi näin samettiseksi!"

"Imeytyy ihoon todella hyvin. Sopii erinomaisesti myös meikin alle."

"Nyt on todella mielenkiintoiset raaka-aineet! Tämän seerumin pitkäaikaisvaikutukset haluan nähdä!"

Natuk Hydra Boost GLA kasvoöljy 30 ml - 19,90€

Suomalainen luomuhamppuöljy ja purasruohoöljy sisältävät korkean pitoisuuden GLA:ta, jolla on iholle rauhoittava ja ravitseva vaikutus. Skvalaani hoitaa ja kosteuttaa ihoa, sekä luo iholle ihanan silkkimäisen tunteen. Erityisen onnistunut match kuivalle ja ärtyneelle iholle.

"Hyvin silkkimäinen kasvoöljy. Jättää ihon pehmeäksi, eikä lainkaan öljyiseksi."

"Todellinen herkän ihon öljy, erinomaisesti valitut raaka-aineet!"

"No nyt minun tekee mieli hipsutella kasvoja koko ajan! Toimii kivasti yhdessä seerumin kanssa."

Natuk Hydra Boost silmänympärysvoide

Natuk Hydra Boost Kosteuttava Kasvovoide 50 ml - 18,90€

Sinetöi kosteus ihoosi lempeän tehokkaalla kasvovoiteella, joka sisältää kosteuttavaa suomalaista luomukoivunmahlaa ja ihoa ravitsevaa luomuhamppuöljyä. Luomuhampun siemenistä saatu hamppuproteiini kosteuttaa ja vähentää ihon kuivuudesta johtuvaa karheutta.

"Koostumus yllättää. Tuntuu ylelliseltä - en uskoisi tämän hintaluokan voiteeksi!"

"Arvasin, että tässä voiteessa on mm. skvalaania! Iho tuntuu voiteen jäljiltä silkkisen pehmeältä."

"Voide levittyy iholle todella hyvin: tekee selkeästi taikoja, kuitenkaan jättämättä iholle minkäänlaista häiritsevää tuntumaa."

Natuk Hydra Boost Heleyttävä silmänympärysvoide 10 ml - 17,90€

Heleyttävässä silmänympärystuotteessa on kevyt seerumimainen emulsiokoostumus, joka on helppo levittää herkälle silmänympärysiholle. Tehokosteuttaa ja virkistää katsetta hetkessä!

"Miten lumoavia tähtipölytippoja!"

"Todella riittoisa ja helppo levittää. Heleyttävä vaikutus on huomattava!"

"Maagista! Levitän osan silmänympärysvoiteesta myös muille kasvojen alueille, joille haluan heleyttä."

Natuk Hydra Boost Kuoriva Naamio

Natuk Hydra Boost Kuoriva Naamio 50 ml - 18,90€

Tämä kasvonaamio on niin kutsuttu 2-in1-tuote, jota voit käyttää naamiona tai tavallisen kuorinnan tapaan. Koivunkuorirakeet kuorivat ihoa, xylitoli ja luomukoivumahla kosteuttavat, sekä kasviöljyt ravitsevat ihoa. Ota siis naamion vaikutusajallinen aikaa itsellesi ja ihosi hehkulle!

"Näyttääkö kuorinta teistäkin vaaleanpunertavalta? Onpa söpö!"

"Kätevästi kuorinta ja naamio samassa tuotteessa! Naamion ravitsevat ainesosat pääsevät vaikuttamaan ihoon paremmin, kun ihoa kuorii hetken vaikutusajan alkaessa. Näppärää!"

 

Siirry Natuk-tuotteisiin tästä