Harmonia lisäravinteet mielen, liikkuvuuden ja unen tueksi

Harmonia lisäravinteet mielen, liikkuvuuden ja unen tueksi

Haluaisitko kohentaa stressinsietokykyäsi, tukea palautumista ja mielen hyvinvointia, parantaa liikkuvuuttasi ja saada helpotusta niveloireisiin tai löytää turvallisen ja tehokkaan avun unen laadun parantamiseksi? Etsitään yhdessä sinulle sopivin Harmonia-ravintolisävalmiste!

Hyvät elämäntavat, säännöllinen liikunta ja laadukas ruokavalio ovat tärkeitä peruspilareita hyvinvoinnillemme. Haastavissa elämäntilanteissa apunasi ovat Harmonian tutkitusti tehokkaat ravintolisät KSM66, curaMIN ja niDRA.

Mitä vaikutuksia Harmonian suosituilla ja kliinisesti tutkituilla ravintolisillä on ja mikä olisi oikea valinta juuri sinulle? Selvitetään se yhdessä!

Harmonia KSM66 - stressinsietoon

Stressin ikävien vaikutusten lista on noin kilometrin pituinen ja sen monet ilmenemistavat ovat meistä monelle valitettavan tuttuja. Stressi laittaa niin ruoansulatuksen kuin hormonitoiminnankin sekaisin ja saa mielialamme heittelehtimään, pinnan kiristymään, muistin hapertumaan ja suistaa nälänsäätelyjärjestelmänkin raiteiltaan.

Kuulostaako tutulta? Harmonia KSM66 ashwagandhakapselit on tehty sinua varten!

Leijonanosa stressin haittavaikutuksista selittyy hormonitoiminnan
sekoamisella. Etenkin kovasti kohollaan olevat kortisoliarvot horjuttavat myös
ihomme tasapainoa vaikuttaen mm. talineritykseen. Monelle stressinäppylät tai pitkällisen ahdingon seurauksena pahentunut akne ovatkin tulleet valitettavan tutuiksi. Asiaa on myös tutkittu, ja sen seurauksena saatiin selville, että peräti 75% iho-ongelmista johtuu stressistä ja hormonaalisista muutoksista.

Eroon stressistä tehokkaasti ja luonnollisesti

Kymmenientuhansien suomalaistenkin elämänlaatua parantanut Harmonia KSM66 on tehokas ja turvallinen apu stressin nujertamiseen. Sen vaikutus perustuu stressihormoniksi kutsun kortisolin tuotannon tasapainottamiseen Ashwagandhan avulla, minkä seurauksena ylikuormitus helpottaa ja kehomme rauhoittuu.

Ashwagandha on adaptogeeneihin luokiteltava kasvi, joka auttaa kehoa mukautumaan vallitseviin olosuhteisiin: ylikuormitustilanteessa se tyynnyttää kierroksilla käyvää ihmistä, kun taas voimattomuuden vallitessa se antaa lisäpotkua päivään.

KSM66:n on kliinisesti tutkitusti todettu lievittävän stressin oireita, levottomuutta ja alakuloisuutta, tukevan nukahtamista ja parantavan unen laatua, tukevan tunne-elämän tasapainoa, rentoutumista, keskittymiskykyä, muistia sekä fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia, vähentävän hermostuneisuutta ja ärtyneisyyttä, sekä auttavan lisäämään vireyttä ja toimintatarmoa.

Tilaa tästä

 

Harmonia curaMIN - liikkuvuuteen

Kärsitkö jäykistä nivelistä, nivelten kolotuksista ja säryistä tai vaillinaisiksi jäävistä liikeradoista? Valitse nivelterveyttä ja liikkuvuutta tukeva Harmonia curaMIN!

Tutkimus todistaa: 90 % curaMINia testanneista saa siitä apua nivelilleen

Olet varmasti kuullut vanhan kansan viisauden "liike on lääke", joka pitää paikkaansa myös nivelvaivojen hoidossa. Liikunta lisää aineenvaihduntaa nivelissä ja vahvistaa nivelen ympärillä olevia ja niitä tukevia lihaksia.

Liikunnan lisäksi voit tukea nivelten terveyttä ruokavaliohoidolla, "voitelemalla" niveliä sisäisesti laadukkailla kala-, hamppu- ja camelillaöljyllä, sekä välttämällä kehon tulehdustilaa ylläpitää sokeria, vehnää sekä punaista lihaa.

Lempeän liikunnan ja terveellisen ruokavalion lisäksi myös ravintolisistä voi olla suurta apua niveloireisiin.

Kolmena peräkkäisenä vuotena (2020, 2021 ja 2022) USAn parhaana nivelvalmisteena palkittu curaMIN niittää mainetta myös Suomessa. Eikä mikään ihme: tutkimuksen (Molecular Medicine Reports 8: 1542 - 1538/2013) mukaan peräti 90 % curaMINia testanneista saa siitä apua nivelilleen. Yli 30 palkintoa Yhdysvalloissa pokanneella curaMINilla on maailmanlaajuisesti jo miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä.

CuraMINin sisältämä, maailman dokumentoiduin BCM95 - kurkumiiniuute auttaa suojaamaan niveliä ja tukemaan normaalia nivelterveyttä ja Bospure - boswelliauute tukee nivelten liikkuvuutta ja mukavuutta. Harmonia curaMINin teho perustuu näiden kahden tutkitun uutteen ainutlaatuiseen yhteisvaikutukseen.

Nauti yksi curaMIN -kapseli aamuin illoin, jolloin ravintolisän vaikuttavat aineet toimivat nivelten hyväksi koko vuorokauden ajan.

Tilaa tästä

Harmonia niDRA - unesi parhaaksi

Kärsitkö katkonaisista unista tai nukahtamisvaikeuksista, eivätkä yöunet palauta sinua riittävästi? Nappaa avuksesi Harmonia niDRA!

Usein unipulmien taustalla kummittelee pitkittynyt stressi ja liian täyteen ahdettu arki. Kun oravanpyörä pyörii päivät pääksytysten vinhaa vauhtia, on levolle laskeutuminen iltaisin vaikeaa. Hermostuneisuutta hillitsevä, rentoutumista edistävä niDRA varmistaa sen, että voit käydä nukkumaan luottavaisin ja kevein mielin; tulevaa yötä jännittämättä.

Harmonia niDRAn teho perustuu mielen rentouttamiseen ja stressin hälventämiseen läpi vuorokauden. Illan lisäksi jo aamulla otettu niDRA lievittää stressiä ja edistää emotionaalista tasapainoa päivän ajan, jolloin nukahtaminen onnistuu illalla helpommin.

Harmonia niDRA ammentaa tyynnyttävän tehonsa luonnon parhaista antimista

Harmonia niDRA on turvallinen myös pitkäaikaisessa käytössä; se ei sisällä melatoniinia eikä aiheuta aamutokkuraisuutta, ärtyisyyttä, päiväväsymystä tai sotke kehon luonnollista hormonitoimintaa. Päinvastoin: sisältämänsä ashwagandhan ansiosta niDRA pitää tunne-elämän tasapainossa ja auttaa jaksamaan paremmin myös päivällä.

KSM66-ashwagandha- ja Affron-sahramiuutteen synergisiin yhteisvaikutuksiin
perustuva niDRA helpottaa nukahtamista, vähentää levottomuutta ja rauhoittaa
hermostunutta oloa.

KSM66-uute vaikutus perustuu suurimmaksi osaksi stressihormoniksi kutsutun kortisolin tuotannon tasapainottamiseen. Tämän seurauksena stressi lievenee ja niin kehon kuin mielenkin ylikierrokset himmaantuvat. Affron-sahramiuute puolestaan vaikuttaa rentoutumista ja tunne-elämän tasapainoa edistävästi.

Juuri tästä syystä Harmonia niDRAn rentoutumista edistävät ja jännittämistä hillitsevät ominaisuudet ovatkin suureksi avuksi monelle uniongelmaiselle. Kun mieli on tyynempi ja tunnemyrskyt laantuneet, nukahtaminen onnistuu helpommin.

Tilaa tästäJoko löysit nappivalinnan tukemaan hyvinvointiasi?

Katso kaikki Harmonia-lisäravinteet täältä!

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.