Yli 69 euron ostoksiin ilmainen toimitus | Nopea toimitus kotimaisesta verkkokaupasta | HUOM. Tällä hetkellä tavallista pidempi toimitusaika

0

Ostoskorisi on tyhjä

09.10.2020

Zuii Organic Eyebrow Definer kulmakynän ainutlaatuisen viistopäisen muotoilun ansiosta saat helposti pitkäkestoiset ja kauniisti muotoillut kulmakarvat kasvojasi kehystämään. Lyhyillä, kulmakarvojen suuntaisilla vedoilla tuuhennat, siistit ja muotoilet kulmasi halutun malliseksi.

Kulmakynän viistomainen ja automaattinen kärki on suunniteltu helpottamaan kulmakarvan muotoilua. Kääntämällä kynän muotoiltua viistoa päätä fyysisesti kulmakarvaa mukaillen saat helposti kulmakarvasta haluamasi mallisen. Rullaa kulmakynän terää vain vähän esiin.

Zuiin kulmakynä on vahamainen ja pitkäkestoinen. Kulmakynän luomulaatuiset raaka-aineet hoitavat kulmakarvoja samalla raviten ja pitäen ne ojossa. Kauniin meikin ohella Zuiin mehiläisvaha, karitevoi ja auringonkukan siemenöljy hoitavat ihoasi.

Kun kaipaat täydellistä viileää sävyä kulmakarvoihin, valitse sävy Taupe. Taupe toimii niin vaaleaveriköille kuin myös tummahiuksisille.

Puna- ja kultapigmenttisiin hiuksiin, joissa on lämpöä ja haluat pitää kulmakarvan sävyn lämpimänä, valitse sävy Coco, joka on luonnollinen lämmin ruskea.

Mikäli haluat tummemmat kulmat, käytä kynää hieman voimakkaammin. Varo kuitenkin rullaamasta kärkeä liikaa ulos, ettei kynä katkea.

Tuuheat kulmakarvat

Tuuheilla kulmilla kulmakarvoja on helppo vahvistaa luonnollisesti tummentamalla karvoja ja täyttämään mahdollisia koloja yksittäisillä lyhyillä viivamaisilla vedoilla alhaalta ylöspäin. Muista kevyt ote!

Harvemmat kulmakarvat

Harvemmilla kulmilla luot helposti yksittäisiä karvoja kynän terävällä viistokärjellä tai värität haluamasi tyyliset kulmakarvat kokonaan - lisää karvat lyhyillä viivamaisilla vedoilla. Muista kevyt ote!  

Kulmakynän teroitus

Kun tarvitset skarpin kylmakynän, ota pala paperia, rullaa kynän terää vain hieman esiin ja pyyhi tai väritä kunnes kynä on jälleen muovikotelon viistopään kanssa yhtä = alkuperäinen muoto kynässä.

Extra vinkki

Kun haluat tuoda esille omia kulmakarvan karvoja, harjaa kulmat hyvin kevyesti Zuii Organic ripsivärillä ylöspäin (kaavi liika massa ripsiväri purkin reunaan). Tässä on todella tärkeää kevyt ote ja tämä sopii myös vaaleammille kulmakarvoille, kunhan varmistat, ettei massaa tule liikaa. Anna ripsivärin kuivua kokonaan ja harjaa kulmakarvat läpi vielä kerran. 

Nauti upeista, helpoista ja luonnollisista kulmakarvoistasi!


Sävyt:
Taupe: Viileä ruskea.
Coco: Lämmin ruskea. 

 

Teksti Zuii Organic meikkitaiteilijaMyös Blogi

Tiedätkö ihotyyppisi ja kuinka sinun tulisi suojautua auringolta?
Tiedätkö ihotyyppisi ja kuinka sinun tulisi suojautua auringolta?

28.04.2021

Vahvista lapsen ihoa ja vastustuskykyä - Miten vauvan ja pienen lapsen ihoa kannattaa hoitaa?
Vahvista lapsen ihoa ja vastustuskykyä - Miten vauvan ja pienen lapsen ihoa kannattaa hoitaa?

16.03.2021

Joulusilli Siken makuun
Joulusilli Siken makuun

19.12.2020