Kosteuttava ja suojaava talvimeikki

Kosteuttava ja suojaava talvimeikki

Pitkät ja kylmät talvikuukaudet  aiheuttavat monelle ihon kiristelyä, hilseilyä ja meikkaaminen voi tuntua haastavalta, johtuen ihon kuivuudesta. Tähän auttaa kosteuttavan ja suojaavan meikkipohjan valinta mutta myös oikeanlainen ihonhoito omalle ihotyypille sopivin tuottein.
Teksti: Eve Valos, meikkitaitelija
Kuvat: Zuii Organic

 

Pitkät ja kylmät talvikuukaudet aiheuttavat monelle ihon kiristelyä, hilseilyä ja meikkaaminen voi tuntua haastavalta johtuen ihon kuivuudesta. Tähän auttaa kosteuttavan ja suojaavan meikkipohjan valinta, mutta myös oikeanlainen ihonhoito omalle ihotyypille sopivin tuottein.


Hyvän ja kestävän meikkipohjan salaisuus on aina ihonhoidossa puhdistuksesta kosteutukseen ja suojaamiseen. Tarvitset hellävaraisen putsarin päivittäiseen ihonpuhdistukseen, hyvän kasvoveden kosteuttamaan ihoa sekä kasvovoiteen ja/tai öljyn suojaamaan kosteuden haihtumiselta.


1. Kerrosta puhtaille kasvoille kasvovettä käsin painellen. Kasvovettä voi juottaa iholle 3-5 kerrosta.


2. Lisää sen jälkeen painellen kasvovoide ja/tai öljy (1-3 tippaa) koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Voit lisätä myös öljyn suoraan kasvovoiteeseen, kun haluat lisäsuojaa iholle.Kokoa oma ihonhoitorituaalisi näistä tai poimi omalle ihotyypillesi sopiva kokonaisuus.


Djusie - Liquid Silk, Acid Bloom, Fruit Glaze


JOIK Organic - Gentle Milk Cleanser, Illuminating & Brightening AHA Toner, Moisturizing Day Cream, Silky Facial Oil Serum


Evolve Organic Beauty - Gentle Cleansing Melt, Daily Defence Moisture Mist, 360 Multi Peptide Cream


BYBI Beauty - Milk Melt, Mega Mist, Day Defence SPF 30, Babe Balm 

Kaikki alla listatut tuotteet ovat luomusertifioituja sekä vegaanisia koostumuksiltaan (kaikki Zuiin tuotteet eivät ole vegaanisia vaan saattavat sisältää mm. mehiläisvahaa ja karmiinia).


Kuivan ihon meikkaus


Nestemäiset luonnonkosmetiikan meikkituotteet ovat talveksi oiva valinta, sillä niiden sisältämät kasviuutteet ja kasviöljyt hoitavat ja suojaavat ihoa kuivumiselta. Zuii Organic kukkaismeikkien korkealaatuiset luomuraaka-aineet juottavat iholle kosteutta, tukevat ihon kosteustasapainoa ja jättävät ihon pehmeän heleäksi. Anna ihosi kukoistaa myös talvella kukkien voimalla!


1. Aloita valmistelemalla iho meikkiä varten ihonhoidolla.


2. Valitse ihollesi sopiva nestemäinen meikkipohja ja levitä haluamallasi tekniikalla siveltimellä, sienellä tai sormin. Testaa myös levittämistä kostealla sienellä tai siveltimellä.


3. Voit myös laimentaa meikkivoiteita sekoittamalla, seerumia, voidetta tai kasvoöljyä suoraan meikkivoiteeseen, jolloin meikkivoiteesta tulee ohut ja helposti levittyvä.
Zuii Organic Foundation Primer meikinpohjustusvoide

Korvaa tällä tuotteella kosteusvoiteesi ja tee täydellinen pohja meikille suojaamalla iho kosteuden haihtumiselta sekä palauttamalla iholle kosteustasapaino. Meikinpohjustusvoide myös häivyttää pieniä juonteita ja pidentää meikin kestoa.


Zuii Organic Foundation Colour Corrective Primer meikinpohjustusvoiteet

Väritasapainoa korjaavat neutraloijat kirkastavat, tasoittavat ja elvyttävät kasvojen ihon sävyä. Käytä yhdessä Luminising Cremé hohdevoiteen kanssa luodaksesi helpon sävyttävän ”no makeup” meikkipohjan arkeen tai käytä pohjustuksena sellaisenaan ennen meikkivoidetta.

Mauve neutraloi keltaisuutta, kirkastaa sameaa ja väsynyttä ihoa.

Mint neutraloi punaisuutta ja tasoittaa ihon sävyeroja.

Apricot neutraloi sinisen sävyjä, tummuutta ja palauttaa iholle luontaisen hehkun.Zuii Organic Flora Liquid Foundation

Kevyesti tasoittavasta puolipeittävään kerrostettava kermainen meikkivoide. Tasoittaa, palauttaa ja kirkastaa ihon sävyä ja sopii käytettäväksi kaikille ihotyypeille, kun kaipaat omaa ihoasi mutta parempana.


Zuii Organic LUX Luminicent Foundation 

Puolipeittävästä peittävään kerrostettava valoa heijastava meikkivoide. Kevyt koostumus levittyy iholle satiinisesti ja sopii erityisen hyvin normaalille, kuivalle ja aikuiselle iholle.

Zuii Organic LUX Flawless Foundation

Puolipeittävästä peittävään kerrostettava luonnollisen mattapinnan antava meikkivoide. Kevyestä koostumuksestaan huolimatta on Zuiin meikkivoiteista peittävin ja sopii matta lopputuloksen vuoksi erityisen hyvin normaalista sekaiholle.


Zuii Organic Luminising Cremé Hohdevoiteet

Ihon sävyä tasoittava, läpikuultava ja valoa heijastava voide sopii kaikille ihotyypeille, koko kasvoille ja vartalolle antamaan hehkua ja mehukkaan ihon. Käytä sävyttävänä kosteusvoiteena, nestemäisenä hohdevoiteena kasvojen korkeimpiin kohtiin, nestemäisenä bronzerina (sävyt Saturn, Lunar), sekoita meikkivoiteeseen tummentaaksesi meikkivoidetta (sävyt Saturn, Lunar), käytä poskilla, huulilla tai luomivärinä tuomaan valovoimaisuutta kasvoille.


Zuii Organic Lip&Cheek Cream voidemaiset monitoimituotteet

Tuo raikkaus ja virkeys kasvoille näillä upeilla palkituilla voidemaisilla timanteilla! Sipaise poskille, huulille ja luomille antamaan eloa ja kolmiulotteisuutta ilmeellesi. Voidemaiset punat kestävät kauniina koko päivän ja tekevät ihostasi mehukkaan näköisen. Valitse oma suosikkisi 8 eri sävystä!

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.