Kuulaan kaunis - kaikki oleellinen K-beauty trendistä

Kuulaan kaunis - kaikki oleellinen K-beauty trendistä

Terveellinen vihersmoothie Luet nyt Kuulaan kaunis - kaikki oleellinen K-beauty trendistä 2 minuuttia Seuraava Marinoitua kalaa Sikke’s ravintolan tapaan

 

Korealaiset ovat tunnettuja kuulaasta ja luonnollisen kauniista ihostaan. Viime vuosien aikana K-beauty trendi onkin noussut suureksi ilmiöksi ja yhä useampi onkin varmasti kiinnostunut lukemaan enemmän siitä, millä tavalla korealaiset oikein hoitavat ihoaan ja ylläpitävät ihon hyvinvointia.

Katja Kokon Kuulaan kaunis -kirja kertookin kattavasti korealaisesta ihonhoidosta ja siitä kuinka saavuttaa heleä, luonnollisen kaunis iho. Kirja on jo ulkoisesti todella kaunis - kirjan otsikon tausta on ruusukultaista foliointia ja kannessa on todella kaunis tekstuuri. Kirjan sävyt ovat hempeän suloisia ja ainakin me tykästyimme heti kirjan tyyliin!

Kuulaan kaunis on kirja, joka ihastuttaa lukijaansa jo kannesta lähtien.

Kirjan lukija saa paljon tietoa siitä, miten hoitaa ihoa vaivattomasti ja rennosti, mutta myös toki tehokkaasti. Kirjassa käsitellään korealaisen ihonhoidon perusperiaatteita ja korealaisen ihonhoitorutiinin eri vaiheita. Kuten tiedetään, korealainen ihonhoito on nopeasti kasvava trendi kauneudenhoidossa ja Katja Kokko kertookin kirjassaan myös ilmiön taustoista ja tarkemmin korealaisessa kosmetiikassa käytetyistä raaka-aineista.

Kuulaan kaunis auttaa lukijaansa selviytymään kosmetiikkaviidakosta valitsi sitten käyttöönsä korealaista tai muuta luonnonkosmetiikkaa. Ihonhoitorutiinilla voidaan saavuttaa tuloksia tehokkaasti ja kirjassa Katja Kokko kertoo miten. Oikeanlaista ihonhoitorutiinia voi toteuttaa niin korealaisilla kuin ihan vaan suomalaisillakin luonnokosmetiikan tuotteilla. Kuulaan kaunis toimiikin siis lukijalleen oppaana, josta lukija löytää paljon vinkkejä toimivaan ihonhoitorutiiniin. Näiden vinkkien avulla voit onnistua vaikka olisit vasta kuullut ensimmäisen kerran korealaisesta ihonhoitorutiinista, mutta Kuulaan kaunis sisältää tarpeellista tietoa myös rutiinia jo noudattaville sekä kauneudenhoidon ammattilaisille.

Tämä kirja sopii kaikessa kauneudessaan mahtavasti lukijoille, jotka haluavat saada käytännön vinkkejä, oppia korealaisesta ihonhoitorutiinista sekä nauttia visuaalisesti kauniista teoksesta.

Katja Kokon sanoin - rakastu rutiiniin!

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.