Kylppärin kaapilla – Emmin tasapainottava ihonhoitorutiini rasvaiselle ja sekaiholle

Kylppärin kaapilla – Emmin tasapainottava ihonhoitorutiini rasvaiselle ja sekaiholle

Uusimmassa Kylppärin kaapilla -jaksossa kurkistamme Emmi Mansikkaviidan kylppärin kaapille ja suosikkituotteisiin herkästi tukkeutuvalle sekaiholle.
Kuivan ihon hoito luonnonkosmetiikalla: Helli iho pehmeäksi Luet nyt Kylppärin kaapilla – Emmin tasapainottava ihonhoitorutiini rasvaiselle ja sekaiholle 1 minuutti Seuraava Tee kuukautisistasi mahdollisimman mukavat: näin käytät Nomai-kuukuppia

 

Uusimmalla Kylppärin kaapilla -videolla pääsemme kurkistamaan Strawberry Emminäkin tuttuun Emmi Mansikkaviidan ihonhoitorutiiniin. Emmin ihonhoidossa käyttämät tuotteet sopivat erityisesti rasvaisella ja sekaiholle, joka on taipuvainen tukkeumiin.

Emmi Mansikkaviita eli Strawberry Emmi on luonnonkosmetiikan asiantuntija, joka rakastaa hehkuvaa ihoa ja huulipunaa. Pitkän uransa varrelta luonnonkosmetiikan ja ihonhoidon maailmassa Emmin matkaan on tarttunut laaja tuotetuntemus ja kokemuksia tuhansista testatuista tuotteista. Nykyään Emmi työskentelee erilaisten luonnonkosmetiikkaan liittyvien projektien parissa sekä auttaa ihonhoidossa ja tuotteiden valinnassa.

Kurkkaa Emmin blogi tästä ja ota Emmin Instagram-tili @strawberryemmi seurantaan.

Katso videolta Emmin suosikkituotteet ja vinkit syväpuhdistavaan, tasapainottavaan ja kosteuttavaan ihonhoitorutiiniin!


Löydät videolla käytetyt tuotteet videon kuvatekstistä.

Katso kaikki Kylppärin kaapilla -jaksot täältä!

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.