Kylppärin kaapilla - Inke Ketosen luottoiltarutiini hehkuun ja heleyteen

Kylppärin kaapilla - Inke Ketosen luottoiltarutiini hehkuun ja heleyteen

Kylppärin kaapilla -videosarjassa kurkistamme kiinnostavien tyyppien kylppärin kaapeille. Kolmannessa jaksossa vierailemme intohimoisen kosmetiikkaharrastajan Inke Ketosen luona.
I love me -messuohjelma 2022 Luet nyt Kylppärin kaapilla - Inke Ketosen luottoiltarutiini hehkuun ja heleyteen 1 minuutti Seuraava Ensiesittelyssä uusi kotimainen luonnonkosmetiikkasarja Natuk

Kiinnostaako sinuakin, millä tuotteilla tutut ja tuntemattomat hellivät ihoaan? HOUSE OF ORGANICin Kylppärin kaapilla -videosarjassa pääsemme kurkistamaan kiinnostavien tyyppien kylppärin kaapeille, sekä kuulemaan heidän ajatuksiaan ihonhoidosta ja kosmetiikasta.

Kolmannessa jaksossa pääsemme vierailemaan Inke Ketosen kylppäriin ja fiilistelemään, millainen on Inken luottoiltarutiini. Inken iltarutiinissa palautetaan kasvoille upea hehku, kosteutetaan ihoa huolellisesti ja hemmotellaan ihoa kasvohieronnalla – lopputuloksena heleä ja hehkuva iho. 

HOUSE OF ORGANIC | Kylppärin kaapilla – Inke Ketosen luottoiltarutiini hehkuun ja heleyteen

Miten ihon saa hehkumaan heleänä, mikä on maailman paras öljyputsari ja mikä käsivoide pääsi ensikäytöltä alkaen lemppareiden joukkoon? Entä mikä kosmetiikkatuote ei saa päästä loppumaan kylppärin kaapista ja mikä on helpoin tapa luoda iholle hehkua ja heleyttä omassa kylppärissä? Kurkkaa nämä Inken iltarutiinivideolta! 

Löydät videolla käytetyt tuotteet videon kuvatekstistä.


Tutustu myös Inken suosikkituotteisiin täällä.

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.