Kylppärin kaapilla – Meikkimuija-Jonnan raikas ja helppo arkimeikki

Kylppärin kaapilla – Meikkimuija-Jonnan raikas ja helppo arkimeikki

Kylppärin kaapilla -videosarjan viidennessä jaksossa kurkistamme Meikkimuijana tunnetun Jonnan kylppärin kaapeille.

Uusimmalla Kylppärin kaapilla -videolla näemme, miten kuulas ja hurmaavan heleä arkimeikki syntyy muutamilla monikäyttöisillä kosmetiikkatuotteilla. Kurkkaa videolta, miten tehdään kestävä ja kuulas meikkipohja kuivalle iholle sekä muut Jonnan suosikkituotteet kestävästä mineraalimeikkipohjasta luonnonkosmetiikan parhaimpaan ripsiväriin ja luotto-highlighteriin. 

Meikkimuijana monille tuttu Jonna on lahjakas ja inspiroiva itseoppinut meikkaaja ja kosmetiikkaintoilija. Hän johdattelee seuraajansa luottotuotteidensa, kiinnostavien uutuuksien ja raikkaiden meikkitutoriaalien maailmaan, sekä vinkkaa kanavissaan parhaat löydöt kategoriasta kuin kategoriasta. Hänen suositut kauneusboksinsa myydään joka kerta nopeasti loppuun. Jonnan luoma sisältö on helposti lähestyttävää ja inspiroivaa, joten on helppo ymmärtää suosio.

Uusimmalla Kylppärin kaapilla videolla näemme vinkit kuivan ihon pohjustukseen ennen mineraalimeikkipohjan levittämistä sekä useamman multipurpose-tuotevinkin. Sama tuote voi toimia sekä aurinkopuuterina että luomilla, tai toinen tuote sekä huulipunana, luomivärinä että poskipunana.

Jonnan blogiin voi tutustua täällä: Meikkimuija ja kannattaa myös ottaa seurantaan Jonnan säännöllisesti päivittyvä @meikkimuija Instagram-tili.


Löydät videolla käytetyt tuotteet videon kuvatekstistä.

Tutustu muihin Meikkimuija-Jonnan luottotuotteisiin täällä ja lue Jonnan haastattelu täältä.

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.