Luonnollinen hampaidenvalkaisu aktiivihiilellä

Luonnollinen hampaidenvalkaisu aktiivihiilellä

Otsonoitu oliiviöljy on ihonhoidon ihmeöljy Luet nyt Luonnollinen hampaidenvalkaisu aktiivihiilellä 3 minuuttia Seuraava Chia-vanukas

Hampaiden valkaisu 100% luonnollisella kookoksen kuoresta saatavalla aktiivihiilijauheella

Oletko haaveillut hampaiden valkaisusta luonnollisesti, turvallisesti ja mutkattomasti? 

Niin on moni muukin, ja apu on löytynyt hämmästyttävän yksinkertaisesta 100 % luonnollisesta mustasta aktiivihiilijauheesta, joka vastaa tiedostavimmankin kuluttajan toiveisiin kirkkaammasta hymystä. Aktiivihiili on tällä hetkellä ehdottomasti turvallisin tapa vaalentaa hampaat kotioloissa, koska se ei sisällä mitään ylimääräisiä kemikaaleja tai muita suun limakalvoja ärsyttäviä ainesosia.

Aktiivihiilen hampaita vaalentava toimintamekanismi perustuu hiilen luontaiseen kykyyn imeä epäpuhtauksia ja likaa puoleensa

Aktiivihiili on luonnollisen hampaidenhoidon musta ihme, joka valmistetaan poltetusta kookoksen kuoresta ja sen valkaiseva teho tarjoaa vihdoin helpon, turvallisen, mielekkään ja tehokkaan tavan saada kirkkaammat ja vaaleammat hampaat. Huomioithan, että aktiivihiilijauhe ei vaalenna hammasluun luontaista sävyä, joka määrittyy geneettisten perintötekijöiden mukaan. Sen sijaan aktiivihiili vaalentaa hyvinkin hellävaraisesti ja tehokkaasti hampaan pintaan muodostuneita sävymuutoksia, jotka johtuvat siitä miten syömme ja mitä juomme. Yleisimpiä hampaiden sävyeroja aiheuttavia ruoka- ja nautintoaineita ovat punaviini, vahva kahvi ja tupakka, jotka voivat muodostaa kellertävän kerroksen hampaisiin.

Monet ovat harmitelleet tilannetta, jossa he eivät halua tiedostavina kuluttajina ja terveyden vaalijoina vaalentaa hampaitaan kemikaaleilla, joiden pitkäaikaisvaikutuksista ei ole vielä tietoa. Aktiivihiili on 100 % luonnollinen, kemikaaliton ja turvallinen tapa poistaa värjäytymiä hampaan pinnalta.

Aktiivihiilellä on kyky imeä itseensä jopa 1000-kertaisesti massansa verran haitallisia kemikaaleja, värjäytymiä ja likaa

Koostumukseltaan huokoisen aktiivihiilen hampaita vaalentava toimintamekanismi perustuu hiilen luontaiseen kykyyn imeä epäpuhtauksia ja likaa puoleensa. Tällä ihmeraaka-aineella on kyky imeä itseensä jopa 1000-kertaisesti massansa verran haitallisia kemikaaleja, värjäytymiä ja likaa. Samalla se jättää hampaat puhdistetuiksi. Aktiivihiili ei myöskään vahingoita hampaiden kiillettä, sillä se on koostumukseltaan hyvin hienojakoista.

Monet huomaavat vaalentavan vaikutuksen muutaman pesun jälkeen, mutta suosittelemme selvän eron havaitsemiseksi vähintään 5-10 pesukertaa. Aktiivihiili ei itsessään maistu millekään ja on siksi mukava käyttää sellaisenaan tai hammastahnan seassa.

Näin käytät aktiivihiilijauhetta hampaiden pesussa:

  1. Kastele hammasharjan pää hanan alla ja käytä kosteaa hammasharjaa kevyesti aktiivihiilijauheessa
  2. Harjaa hampaita normaaliin tapaan. Suosittelemme noin kahden minuutin huolellista harjaamista, jotta aktiivihiili ehtii vaikuttaa ja hampaat puhdistuvat.
  3. Huuhtele hammasharja ja suu. Jos hampaiden välissä on mustaa aktiivihiiltä, käy suu läpi puhtaalla hammasharjalla kertaalleen ja tadaa - olet valmis ihmisten ilmoille!

Aktiivihiilijauhe värjää suun mustaksi hampaita pestessä ja valkaisee hampaita poistamalla hampaan pintaan kertyneitä epäpuhtauksia, kiillettä vahingoittamatta. Voit käyttää aktiivihiilijauhetta halutessasi vaikka joka päivä. Käytä sellaisenaan tai sekoita hammastahnasi sekaan. Tuote soveltuu luonnollisuutensa ansiosta myös lapsille. Mikäli meikkaat, suosittelemme pesemään hampaat ennen meikin pesua, jotta kaunis meikkisi ei sotkeennu vahingossakaan. Voit halutessasi pestä hampaasi myös hammastahnalla ennen tai jälkeen aktiivihiilen käyttöä. 

Natural White -aktiivihiilijauhe ei sisällä mitään muuta kuin luomukookoksesta valmistettua aktiivihiiltä ja se riittää noin 90 käyttökertaan.

Luonnollinen ja turvallinen hampaiden valkaisu

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.