Luonnonkosmetiikan shampoot: parhaat löydöt eri hiustyypeille

Luonnonkosmetiikan shampoot: parhaat löydöt eri hiustyypeille

Hyvä hiuspäivä alkaa oikeasta shampoosta. Katso vinkit suosituista shampoista eri hiustyypeille!
Hävikkikosmetiikka säästää luontoa ja lompakkoa Luet nyt Luonnonkosmetiikan shampoot: parhaat löydöt eri hiustyypeille 5 minuuttia Seuraava Kuivan ihon hoito luonnonkosmetiikalla: Helli iho pehmeäksi

Aloita hyvä hiuspäivä luonnonkosmetiikan shampoolla! Kuivat, rasvoittuvat, värjätyt tai ohuet hiukset – kaikkien hiuslaatujen tarpeet voidaan huomioida luonnollisilla hiustuotteilla.

Keräsimme asiakkaidemme ja tiimimme shampoo-suosikkeja yhteen. Tutustu luonnonkosmetiikan shampoisiin ja nauti hyvästä hiuspäivästä!

Bioearth HAIR 2.0 Moisturizing shampoo kuiville hiuksille

Luonnonkosmetiikan shampoot eri hiustyypeille: tunnetko jo nämä suosikkituotteet?

Kosteuttava shampoo kuiville hiuksille:

Bioearth HAIR 2.0 Moisturizing Shampoo Kosteuttava shampoo kuiville hiuksille 250 ml

Kaipaavatko hiukset hellävaraista hoivaa ja lempeää käsittelyä? Bioearthin kosteuttava shampoo pesee kuivat, huonokuntoiset ja käsitellyt hiukset puhtaaksi sopivan hellästi.

Shampoo on ihanteellinen valinta kuiville ja kosteusköyhille hiuksille, ja se sopii erinomaisesti myös usein toistuvaan käyttöön.

Luonnolliset raaka-aineet, kuten kaura ja vehnänverso, hemmottelevat hiuksia ja hiuspohjaa. Shampoo tuoksuu raikkaalle eukalyptukselle!

Shampoo on vegaaninen, ja sillä on luonnonkosmetiikan AIAB-sertifikaatti.

Osta kosteuttava shampoo tästä!

Bioearth HAIR 2.0 purifying shampoo hilseshampoo

Raikas shampoo rasvoittuvalle ja hilseilevälle hiuspohjalle:

Bioearth HAIR 2.0 Purifying Shampoo Puhdistava hilseshampoo 250 ml

Tämä tehoshampoo pesee hiukset puhtaiksi raikkaan sitrustuoksun saattelemana. Shampoo sisältää bergamotin, sitruunan, appelsiinin ja timjamin eteerisiä öljyjä, jotka tukevat hiuspohjan tasapainoa.

Jos haluat tehostaa pesutulosta, vaahdota hiukset kahdesti, jolloin shampoo myös vaahtoaa runsaammin.

Tuote sopii vegaaneille ja sillä on luonnonkosmetiikan AIAB-sertifikaatti.

Osta hilseshampoo tästä!

Ole Hyvä Mesiangervo-Mandariini shampoo

Luottoshampoo ohuille hiuksille - ja monille muillekin:

Ole Hyvä Shampoo Mesiangervo-Mandariini 350 ml

Kaikille hiuslaaduille sopiva shampoo on erityisen hyvä hoitamaan ja vahvistamaan kuivia ja ohuita hiuksia. Shampoon salaisuus piilee luonnollisessa mesiangervon uutteessa, jota on käytetty perinteisesti hiusten kasvun tukemisessa.

Lempeän tehokkaan pesukokemuksen kruunaa mehukas tuoksu, joka on peräisin bergamotin ja mandariinin eteerisistä öljyistä.

Tämä on luottoshampoo monelle hiustyypille, myös värjätyille hiuksille! Shampoon pH on 5,5 ja se on Vegan-sertifioitu kotimainen tuote.

Osta vahvistava shampoo tästä!

Unique Haircare Volume shampoo

Tuuheuttava luonnonkosmetiikan shampootärppi:

Unique Haircare Volume Shampoo 250 ml

Haluatko hiuksiin enemmän ryhtiä? Tuuheuttava shampoo tuo hiuksiin ilmavuutta, kiiltoa ja volyymia!

Unique Haircare Volume Shampoo on erinomainen valinta etenkin hennoille ja normaaleille hiuksille. Hiukset jäävät pesun jäljiltä pehmeiksi ja helposti käsiteltäviksi.

Freesin piparmintun tuoksuinen shampoo sisältää esimerkiksi merilevää, jossa on luontaisesti hiuksia vahvistavia ja kosteuttavia mineraaleja.

Osta tuuheuttava shampoo tästä!


“Hyvin puhdistava, miellyttävän tuntuinen shampoo. Raikas piparminttumainen tuoksu. Tuuheuttaa myös jonkin verran. Tykkäsin ja käytän jatkossakin - myös sarjan muita tuotteita.” - Tuija.

Okabo Organics palashampoo

Kotimainen palashampoohitti:

Okabo Organics Pure Argan Palashampoo Sitruunaruoho 70 g

Okabo Organicsin palashampoo on monen suosikki, ja on helppo ymmärtää, miksi! Hyvin vaahtoava shampoo pesee hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi, ja palamuotoinen tuote on hyvin riittoisa.

Koska tuote on shampoopohjainen, se toimii kuin nestemäiset shampoot - hyvin vaahdoten ja heti ensimmäisestä käyttökerrasta tehokkaasti. Ainesosien salaisuus on arganöljy, joka on siloittava, hoitava ja korjaava luonnon superöljy.

Suosittelemme shampoota monelle hiustyypille, ja se on erityisen hyvä suomalaiselle ohuelle hiuslaadulle.

Vedetön shampoopala on myös täydellinen valinta mökille ja reissuun, kun haluat pakata kevyesti. Kotimainen tuote on vegaaninen, sulfaatiton ja biohajoava.

Tuotteesta on saatavilla myös tuoksuton versio.

Osta palashampoo tästä!


“Paras palasampoo! Tämä arganshampoopala pesee ihanan pehmeästi ja hoitavan tuntuisesti. Hiuksista on tullut aiempaa runsaamman tuntuiset, helpommin muotoiltavat ja kuohkeat. Ihan paras shampoo ikinä. Todellakin suosittelen.” - Helmi


“Tämä shampoo (Okabo Organics Pure Argan Palashampoo Tuoksuton) sopii tuoksuherkälle ja pesee ihanan runsaasti vaahdoten. Auttoi myös miehen hilseilyyn.” - Oona.

BRUNS Products Nr04 Magic Citrus Shampoo Sitruuna Shampoo

Syväpuhdistava shampoo tuoksulla tai ilman:

BRUNS Products Nr04 Magic Citrus Shampoo Sitruuna Shampoo 300 ml

Aiotko värjätä hiukset, tuntuvatko hiukset tahmaisilta tai rasvaisilta, tai käytätkö muotoilutuotteita? Syväpuhdistava shampoo puhdistaa tehokkaasti hiuspohjan rasvan, lian, ja muotoilutuotteiden jäämät.

Brunsin syväpuhdistava shampoo taikoo hiuksista tuuheammat, kiiltävät ja puhtoiset sopivan hellävaraisella otteella. Pesukokemuksen kruunaa raikas sitrustuoksu!

Suosittelemme käyttämään syväpuhdistavaa shampoota hiuksille yhdestä neljään kertaan kuukaudessa, hiusten kunnon ja tarpeen mukaan. Syväpuhdistava pesu on tarpeen esimerkiksi ennen hiusten värjäystä ja säännöllisesti silloin, jos käytät muotoilutuotteita.

Shampoo on saatavilla myös hajusteettomana versiona ja pienemmässä koossa, kuten moni muukin Brunsin tuote. Tuote on vegaaninen.

Osta syväpuhdistava shampoo tästä!


“Ihana raikas tuoksu ja tuntuma. Auttanut päänahkan kutinaan!” Hanna A.

“Shampoo tuntuu jopa hieman kirkastavan hiuksia ja pesunjälkeinen olo on raikas. Jää ehdottomasti käyttöön.” - Aino N.

BRUNS Products Nr24 Blonde Beauty Shampoo Hopeashampoo 300 ml

Hopeashampoo poistaa keltaisuutta ja kirkastaa sävyä:

BRUNS Products Nr24 Blonde Beauty Shampoo Hopeashampoo 300 ml

Haluatko taittaa vaaleiden hiusten keltaisuutta, tai kirkastaa harmaiden hiusten sävyä? Hopeashampoo on oikea valinta! Käsin tehty hopeashampoo neutraloi keltaisia ja kultaisia sävyjä, ja jättää hiuksiin upean luonnollisen, kylmän sävyisen kiillon.

Ehdoton plussa on myös se, että tämä vegaaninen shampoo on hajusteeton ja AllergyCertified-sertifioitu. Näin ollen suosittelemme shampoota myös herkälle hiuspohjalle ja sinulle, joka olet herkistynyt tuoksuille!

Brunsin hopeashampoo on niin kutsuttua clean beauty -kosmetiikkaa, eli se ei ole virallisesti luonnonkosmetiikkaa. Shampoo sisältää pienen määrän synteettisiä ainesosia, koska keltaisuuden taittaminen hiuksista on vielä haasteellista täysin luonnollisilla ainesosilla.

Osta hopeashampoo tästä!


Tiesitkö, että valikoimassamme on kymmeniä erilaisia luonnonkosmetiikan shampoita ja hoitoaineita? Katso koko shampoovalikoima ja tutustu myös uutuuksiin!

Lue lisää luonnollisesta hiustenhoidosta: Näin onnistut hiusten kasvivärjäyksessä kotona

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.