Otsonoitu oliiviöljy on ihonhoidon ihmeöljy

Otsonoitu oliiviöljy on ihonhoidon ihmeöljy

Otsonoitu oliiviöljy on ihonhoidon ihmeöljy. Otsonoitu oliiviöljy sopii kaikille ihotyypeille kasvojen hoitoon sekä vartalolla käytettäväksi eri iho ongelmien hoitoon. Otsonoitu oliiviöljy voi auttaa sinua esimerkiksi pääsemään eroon aknesta ja iho-ongelmista. Otsonoitu oliiviöljy toimii myös todella hyvin ruusufinnin hoitoon, se auttaa vähentämään ruusufinnin oireilua.

PurO3 kyllästää luomu oliiviöljyn aktivoidulla hapella (otsonilla), muodostaen rauhoittavia, happipitoista ihovoiteita. Otsonoitu oliiviöljy sopii näpyille, pigmenttiläiskille, rypyille, juonteille ja rauhoittaakseen pieniä ihoärsytyksiä, punakkuutta sekä ötökän puremia. Tuotteet on valmistettu USA:ssa tiukasti valvotuin menetelmin täysin luomutuotetuista ja luonnollisista raaka-aineista.

Otsonoitu oliiviöljy

  • Täysin otsonoidut öljyt Öljyt, joita ei ole otsonoitu tarpeeksi, pysyvät nestemäisinä, vaikka ne on jäähdytetty. PurO3 öljyt ovat täysin kyllästettyjä, niin paljon otsonoituja kuin öljy voi olla, luoden niistä rauhoittavan salvan.
  • Luomu aineosat PurO3 käyttää ainoastaan 100% luomua, kylmäpuristettua ja ekstra-neitsytoliiviöljyä.
  • Lasipakkaukset Ei riskiä BPA muovista tai muovin rikkoutumisesta ajan myötä.
  • Puhdas Ei täyte-aineita, stabilisaattoreita, geenimuunneltuja raaka-aineita, säilöntäaineita eikä side-aineita. Yksinkertainen, turvallinen ja puhdas.
  • 100% luonnollinen ja turvallinen Ei piilotettuja ainesosia.

Otsonoitu oliiviöljy käyttöohje

Otsonoitu oliiviöljy on helppo käyttää. Levitä tuotetta hoidettavalle iho-alueelle 2-3 kertaa päivässä tai tarvittaessa. Kun salvaa levitetään se sulaa ja imeytyy ihoon. Voit nopeuttaa prosessia hieromalla öljyä hoidetulla alueella. Kuivalle iholle imeytyy nopeammin.
Iltaisin tuotetta voi levittää kunnolla ja antaa imeytyä yön ajan. Aamulla kasvoilla käytettynä kevyempi kerros on sopiva, riippuen ihotyypistä, jolloin imeytymisaika on lyhyempi.

Otsonoitu oliiviöljyllä on saatu positiivisia kokemuksia kynsisienen hoidossa. Öljyä tulee käyttää säännöllisesti noin kahdesti päivässä. Kynsisienen hoito kestää noin kolme kuukautta ja on tärkeää viilata kynnet säännöllisesti. Otsonoitua öljyä voi levittää kynteen haluamallaan tavalla, joko sormilla tai vanupuikolla.

Säilytys: Otsonoitu oliiviöljy säilyy hyvin, mutta jäähdytys saattaa olla tarpeen, jos tuotetta käyttää epäsäännöllisesti. Jos aiot käyttää tuotteen 1-3 kuukauden aikana, jäähdytys ei ole välttämätöntä.

Mille ihotyypille tämä sopii?

Otsonoitu oliiviöljy on öljyistä monikäyttöisin, se sopii kaikille ihotyypeille, paitsi herkän ihon kasvoille – sopien kuitenkin vartalolla käytettäväksi eri iho ongelmien hoitoon. Myös eläimille ja ensihoito tuotteena, esimerkiksi haavoille ja ötökän puremille.

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.