Parhaat luonnonkosmetiikan huulipunat: Löydä uusi suosikkipunasi bestsellereistä

Parhaat luonnonkosmetiikan huulipunat: Löydä uusi suosikkipunasi bestsellereistä

Onko aika punata huulet? Etsitkö vielä sitä sinulle parasta luonnonkosmetiikan huulipunaa? Löydä oma suosikkisi nyt luonnonkosmetiikan suosituimpien huulipunien joukosta!

Huulipuna on kenties helpoin tapa tuoda meikkiin väriä ja persoonallisuutta. Se toimii kuin asuste, jolla voit vaihtaa fiilistä helposti. 

Nappasimme yhteen bestsellereitä ja tiimimme suosikkeja luonnollisista huulipunista. Valikoimastamme löydät niin kosteuttavia klassisia punia, superkestäviä mattapunia kuin huulipunia, jotka toimivat myös poskipunan tavoin.

Sävyn valintaan annamme vain yhden ohjeen: valitse se, joka miellyttää sinua eniten ja tuo hymyn huulille!  

Lily Lolo vegaaninen huulipuna

Luonnonkosmetiikan parhaat huulipunat eri koostumuksilla

Lily Lolo vegaaniset huulipunat ovat arkimeikin varma valinta 

Lily Lolon vegaaniset huulipunat täyttävät monta klassisen huulipunan tunnusmerkkiä. Kauniit sävyt, kestävä koostumus ja huulia hoitavat ainesosat!  

Kosteuttava koostumus liukuu vaivattomasti ja jättää huulille kauniin luonnollisen, satiinimaisen kiillon. Huulipunat ravitsevat ja pehmentävät huulia mm. argan- ja auringonkukkaöljyllä sekä viinirypäleen siemenöljyllä. 

Kymmenen herkullista sävyä sisältävät niin kauniita neutraaleja, rohkeita punaisia kuin hempeitä pinkin vivahteita. 

Huulipunien koostumus on tuoksuton, ja kaikki sävyt ovat nimensä mukaisesti vegaanisia.

Löydä sinulle sopiva Lily Lolo -sävy tästä!

Uoga uoga huulipunissa on ihastuttava marjaisa pigmentti

Uoga Uoga huulipunat ihastuttavat marjaisilla sävyillään

Vuoden 2023 parhaina huulipunina palkituissa Uoga Uogan tyylikkään moderneissa huulipunissa yhdistyy vaikuttava hinta-laatusuhde ja persoonallinen muotoilu. Hoitava koostumus ja marjaisen eloisat sävyt tekevät Uoga Uoga huulipunista ilahduttavan käyttää!

Hoitava jojobaöljypohjainen huulipuna levittyy huulille sulavasti sekä kosteuttaa suojaa ja ravitsee huulia pitkäkestoisesti.

Valitse suosikkisävysi kuudesta trendikkään neutraaleista ja leikittelevän marjaisista sävyistä. Vegaaninen koostumus.

Löydä Uoga Uoga -suosikkisävysi tästä!

All Tigers mattahuulipuna

All Tigers: Se todella kestävä mattapuna

Etsitkö huulipunaa, jolla on erityisen hyvä kesto? Valitse tällöin mattapuna!

All Tigers valmistaa upeita nestemäisiä mattahuulipunia, joita levitetään kätevällä applikaattorilla, jollaisia käytetään myös huulikiilloissa.

Suudelmankestävät All Tigers nestemäiset punat ovat täydellinen valinta sinulle, joka haluat punata huulesi aamulla ja korjailla punaa mahdollisimman vähän päivän aikana. Tuntuma on huulilla hyvin kevyt ja sävyt erottuvat intensiivisesti. Vaikka mattapuna ei kuivata huulia, suosittelemme pohjustamaan huulet huulivoiteella ennen käyttöä.

All Tigersin väripalettiin on helppo ihastua. Sävyistä löytyy mm. viileä pinkki (Fuchsia), tumma nude (Rosewood), oranssinpunainen (Orange Red) ja puhdas kirkkaanpunainen (Red).

Kaikki sävyt sopivat vegaanille.

Löydä intensiivinen All Tigers -sävysi tästä!

Tiesitkö, että All Tigersin nimen takana on suurempi merkitys, sillä yritys tukee uhanalaisten tiikerien suojelua Intiassa?

 

Haluatko tutustua lisää luonnollisten huulipunien parhaimmistoon?

Katso koko valikoima huulipunia täältä!

Inspiroidu lisää luonnonkosmetiikan meikeistä Kylppärin kaapilla -videosarjastamme ja katso Ann-Christinen vinkit heleään arkimeikkiin.

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.