Ravitseva hoitoöljy hoitaa kulmakarvoja yön aikana

Ravitseva hoitoöljy hoitaa kulmakarvoja yön aikana

KakkoBrows Cosmetics Overnight Brow Oil on suomalaisten ammattilaisten kehittämä vegaaninen hoitoöljy kulmakarvojen kotihoitoon ja karvojen elinvoimaisuuden ylläpitämiseen. Ihanan kevyt, metsäiseltä tuoksuva hoitoöljy levitetään kulmille iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Yön aikana karvoihin ja ihoon imeytyy runsaasti ravitsevia ainesosia, jotka tekevät kulmakarvoista vahvemmat, kiiltävämmät ja kestävämmät.

 

Kotimaista kosmetiikkaa kulmien ehdoilla

KakkoBrows Cosmetics on ensimmäinen kotimainen kulmakarvoille suunnattu kosmetiikkabrändi. Viimeisen kymmenen vuoden aikana kulmakarvojen muotoilusta on tullut merkittävä osa suomalaisten kauneudenhoitorutiineja.

Kulmien muotoiluun ja ehostamiseen saatetaan käyttää päivittäin ja kuukausittain jopa enemmän aikaa kuin hiuksiin. Meikit, kestovärit, Brow Liftit eli kulmien laminoinnit ja muut kulmahoidot kuitenkin rasittavat ja kuivattavat kulmakarvoja. Hoitamattomat kulmakarvat voivat murtua ja irrota ennenaikaisesti karvatupesta. Samaan tapaan kuin hiukset – myös kulmat kaipaavat säännöllistä hoitoa ja kosteutusta.

KakkoBrows Cosmetics Overnight Brow Oil on suomalaisten ammattilaisten kehittämä vegaaninen hoitoöljy kulmakarvojen kotihoitoon ja karvojen elinvoimaisuuden ylläpitämiseen. Ihanan kevyt, metsäiseltä tuoksuva hoitoöljy levitetään kulmille iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Yön aikana karvoihin ja ihoon imeytyy runsaasti ravitsevia ainesosia, jotka tekevät kulmakarvoista vahvemmat, kiiltävämmät ja kestävämmät.

Hoitoöljy on risiiniöljypohjainen. Se sisältää hellävaraista kauranversouutetta sekä ravitsevaa mustikansiemenöljyä. Lisäksi eteerinen rosmariiniöljy tuo hoitoöljylle miedon metsäisen tuoksun.

 

Käytä näin:

Levitä hoitoöljyä puhdistetuille kulmakarvoille iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

 

 

Kosteuttaa ja hoitaa hyvin! Kulmakarvat tuntuvat tuuheammilta ja viimeistelee kulmienlaminoinnin täydellisesti 👍🏼 - Janina

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.