Uutta: Ensimmäinen hiilinegatiivinen ihonhoitotuote* maailmassa – BYBI Beauty Glowcurrant Booster

Uutta: Ensimmäinen hiilinegatiivinen ihonhoitotuote* maailmassa – BYBI Beauty Glowcurrant Booster

Ihonhoitotuotteiden ei tulisi kuormittaa ympäristöä ja tästä syystä BYBI tuo ensimmäisenä markkinoille tuotteen, jonka valmistus sitoo enemmän hiilidioksidia kuin vapauttaa sitä. Glowcurrant Booster on ensimmäinen hiilinegatiivinen ihonhoitotuote, jonka hiilinegatiivisuus ei perustu päästökompensointiin.
Ravitseva hoitoöljy hoitaa kulmakarvoja yön aikana Luet nyt Uutta: Ensimmäinen hiilinegatiivinen ihonhoitotuote* maailmassa – BYBI Beauty Glowcurrant Booster 4 minuuttia Seuraava Kosteuttava ja suojaava talvimeikki

Ihonhoitotuotteiden ei tulisi kuormittaa ympäristöä ja tästä syystä BYBI tuo ensimmäisenä markkinoille tuotteen, jonka valmistus sitoo enemmän hiilidioksidia kuin vapauttaa sitä. Glowcurrant Booster on ensimmäinen hiilinegatiivinen ihonhoitotuote, jonka hiilinegatiivisuus ei perustu päästökompensointiin.

 

”Olemme erittäin ylpeitä voidessamme tuoda Glowcurrant Boosterin markkinoille. Tämä tuote eroaa muista kategoriassaan ​​siinä, että sen tuotanto poistaa hiiltä ilmakehästä. Pakkauksesta tuotantoon ja toimitusketjuun tämä tuote on hiilinegatiivinen, mikä tarkoittaa, että se poistaa enemmän hiilidioksidia ilmakehästä kuin sen tuotanto synnyttää.”

– BYBI Beautyn perustajat Elsie Rutterford ja Dominika Minarovic

 

BYBI Beauty on kestävän kauneuden edelläkävijä

BYBI Beauty Glowcurrant Boosterin hiilijalanjälki on negatiivinen, sillä se on valmistettu käyttämällä vain sellaisia ainesosia, joilla on pieni hiilijalanjälki ja lisäksi tuotteen valmistus itsessään sitoo hiiltä.* Tuote valmistetaan käyttämällä aurinkoenergiaa.


Tiesitkö että? Glowcurrant Booster sitoo -12,6 g CO2e tuotetta kohden hiilidioksidia. Sama määrä hiilidioksia syntyy esimerkiksi lataamalla iPhone11 viidesti. Carbon Trust on auditoinut BYBI Glowcurrant Boosterin negatiiviset hiilidioksidipäästöt.

 

Miten on mahdollista, että BYBI:n Glowcurrant Booster on hiilinegatiivinen?

”Glowcurrant Booster suunniteltiin tavoitteena luoda toimiva ihonhoitotuote, jolla ei ole juurikaan vaikutusta ilmastonmuutokseen. Paikallisesti hankittujen materiaalien, Iso-Britanniassa tapahtuvan tuotannon ja kasvipohjaisten pakkausten yhdistelmä tekee Glowcurrant Boosterista maailman ensimmäisen hiilinegatiivisen ihonhoitotuotteen.**

Merkittävä saavutus sekä kauneudenhoitoalalle että BYBI:lle, sillä tämä vahvistaa, että laadukasta ihonhoitoa voidaan tuottaa pienellä hiilijalanjäljellä.”

– BeZero – Hiilen vähentämisen asiantuntijat 

Tuotteessa on kompostoituva korkki

Glowcurrant Boosteriin on suunniteltu innovatiivinen korkki, jonka materiaali on valmistettu merestä ja maaperästä löytyvistä bakteereista. Nämä bakteerit näkevät korkin materiaalin ravinnonlähteenä tuotteen elinkaaren lopussa ja täten kuluttavat korkin. Korkki siis hajoaa ilman minkäänlaisia kasvihuonepäästöjä eikä jätä jälkeensä mikromuoveja.

Kotikompostissa korkki kompostoituu vuodessa. Yleisen jätteen mukana korkki häviää 3 vuodessa.

Sokeriruo’osta valmistettu pullo ja laatikko

Pullo ja laatikko on valmistettu sokeriruo'osta - hiilinegatiivisesta materiaalista, joka on 100% kierrätettävää. 

Sokeriruoko sitoo hiiltä: Jokaista 1kg viljeltyä sokeriruokoa kohden ilmakehästä sitoutuu 3kg hiiltä.


Tuote on valmistettu lähellä tuotetuista sivuvirtaraaka-aineista

Tuotteesssa käytetyt raaka-aineet saadaan Iso-Britanniasta ja 87% niistä on mehuteollisuuden sivutuotteita.

 

Mustaherukkaboosteri kirkastaa sameaa ja väsynyttä ihoa

Glowcurrant Booster on päivittäistä ihonhoitorutiinia täydentävä kasvoöljy. Tuote sopii erinomaisesti iholle, joka kaipaa tasapainoa ja kirkastusta. Kasvoöljyn vitamiinirikas koostumus sisältää ihon hyvinvoinnin kannalta välttämättömiä rasvahappoja sekä saliinia. Nämä ainesosat jättävät ihon ihanan pehmeäksi, sileäksi ja hehkuvaksi. 

 

KIRKASTAVA

Mustaherukansiemenöljyllä on erinomaiset antioksidanttiset ominaisuudet, sillä se sisältää yli 34% E-vitamiinia. Mustaherukansiemenöljy on erinomainen kirkastamaan sekä tasoittamaan ihoa. Lisäksi tuotteen säännöllinen käyttö auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksia iholta. Salisiini puolestaan tehostaa solujen uusiutumista kirkastaen ja silottaen ihoa. 

 

RAVITSEVA

Mustaherukansiemenöljyn sisältämä gammalinoleenihappo ravitsee, pehmentää ja rauhoittaa ihoa sekä lievittää tehokkaasti tulehduksia. E-vitamiinirikas camelinaöljy sisältää ravitsevia rasvahappoja kuten alfalinoleenihappoa, joka auttaa vahvistamaan ihon luonnollista suojamekanismia ylläpitäen ihon hyvinvointia ja kirkkautta.

 

KOSTEUTTAVA

Mustaherukansiemenöljy sisältää runsaasti rasvahappoja sekä omegarasvahappoja, jotka auttavat ylläpitämään ihon suojabarriääriä. Mustaherukansiemenöljyn on todettu suojaavan tehokkaasti ihoa myös kosteuden haihtumiselta. Jättää ihon kosteutetuksi ja antaa iholle terveen hehkun. Boosterin sisältämä camelinaöljy ravitsee ihoa ja estää kosteuden haihtumista iholta ylläpitäen ihon kimmoisuutta. 

 

KÄYTÄ NÄIN: Lisää aamuisin 3-4 tippaa kasvovoiteen tai seerumin joukkoon. Tuotteen voi myös levittää iholle sellaisenaan kasvoveden jälkeen. Levitä tuotetta kasvojen ja kaulan alueelle. 

Glowcurrant Booster sisältää ihoa tehokkaasti uudistavaa salisiinia ja siksi suosittelemmekin herkkäihoisia kokeilemaan tuotetta aluksi pienelle ihoalueelle.

 

 

 * = Carbon Trust on auditoinut Bybi Glowcurrant Boosterin negatiiviset hiilidioksidipäästöt. Carbon Trust auttaa yrityksiä, hallituksia ja organisaatioita eri puolilla maailmaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja tavoittelemaan nollapäästöjä.

Glowcurrant Booster Emissions -luku on: -0,0126 kgCO2e/tuote.

** = Ensimmäinen hiilinegatiivinen ihonhoitotuote, jonka hiilinegatiivisuus ei perustu päästökompensointiin.

 

Lue lisää Vivomer-materiaalista:

https://www.theshellworks.com/materials

https://www.theshellworks.com/faq

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.