UUTTA: Kylppärin kaapilla – HOUSE OF ORGANIC:n uusi videosarja alkaa!

UUTTA: Kylppärin kaapilla – HOUSE OF ORGANIC:n uusi videosarja alkaa!

Uudessa videosarjassamme kurkistamme kiinnostavien tyyppien kylppärin kaapeille

 

Talvi-ihonhoito Luet nyt UUTTA: Kylppärin kaapilla – HOUSE OF ORGANIC:n uusi videosarja alkaa! 1 minuutti Seuraava Kuinka poistaa aurinkovoide iholta? Vinkit fysikaalisen aurinkorasvan pesemiseen

Onko sinunkin joskus tehnyt joskus mieli kurkistaa kaverin kylppärin kaappiin kyläillessäsi? Nyt teemme sen ihan luvan kanssa! Aloitamme uuden Kylppärin kaapilla -videosarjan, jossa pääsemme kurkistamaan kiinnostavien tyyppien kylppärin kaapeille. 

Meistä on ihana kuulla, millä tuotteilla ja miten ihmiset hoitavat ihoaan ja mitkä ovat ne arkiset ihonhoito- ja meikkirutiinit. Mitä tuotetta ei vaihtaisi ja mitä tuotetta etsii jatkuvasti parempana. On kiinnostavaa kuulla, millaisia vinkkejä kullakin on jakaa ihonhoitoon tai meikkaamiseen liittyen ja oppia, miten tottumukset ovat muuttuneet vuosien aikana. 

Ensimmäisessä jaksossa pääsemme seuraamaan vastuullisten brändien markkinointia ja viestintää työkseen tekevän ja ida365.fi-blogia kirjoittavan Ida Hanhiniemen herkän ihon minimalistista aamuihonhoitorutiinia ja kurkkaamaan, miten hänen arkimeikkinsä syntyy.

HOUSE OF ORGANIC | Kylppärin kaapilla – Idan herkän ihon minimalistinen ihonhoitorutiini & arkimeikki 

Videolla Ida kertoo herkän ja oikuttelevan ihon vaiheista ja siitä, miten on löytänyt itselleen toimivat ihonhoitorutiinit ja ihonhoitotuotteet. Mitkä olivat Idan ensimmäiset luonnonkosmetiikkatuotteet? Mikä tuote korvasi kuivashampoon? Mikä on Idan arkimeikin tärkein tuote ja mitkä olivat ne kosmetologin sanat, jotka muuttivat Idan käsityksen oikuttelevan ihon hoidosta? 

Löydät videolla käytetyt tuotteet videon kuvatekstistä.

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.