Viisi syytä ihastua kotimaiseen Djusie-luonnonkosmetiikkabrändiin

Viisi syytä ihastua kotimaiseen Djusie-luonnonkosmetiikkabrändiin

Ensiesittelyssä Djusie! Djusie on uusi suomalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet ovat Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Djusien visionääri on kosmetologi Katja Kokko, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen luonnonkosmetiikkamaailman siteeratuimmista pioneerinaisista.

Ensiesittelyssä Djusie! Djusie on uusi suomalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet ovat Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Djusien visionääri on kosmetologi Katja Kokko, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen luonnonkosmetiikkamaailman siteeratuimmista pioneerinaisista.

 

 

Djusien ihonhoitofilosofia perustuu mehukkaaseen ihoon ja Djusie toivoo, että jokainen meistä tunnistaisi meistä itsestämme jo löytyvän kauneuden. Mehukkaan ihon salaisuus on runsaassa kosteutuksessa, ihanteellisessa pH-tasapainossa ja vahvassa suojabarriäärissä.

 

Pääsimme jututtamaan Katjaa Djusien lanseerauksen tiimoilta:

 

Lämpimät onnittelut Djusiesta Katja! Miltä oman sarjan luominen ja lanseeraaminen tuntuu?

Katja: Kiitos! Olen käynyt läpi kirjaimellisesti tunteiden koko kirjon luomis- ja lanseerausprosessin aikana. Nyt odotan innolla lanseerausta!

Oman brändin luominen voi vaikuttaa inspiroivalta ja ihanalta unelmatyöltä, ja sitä se toki onkin ja se toimii ikään kuin pohjavireenä koko työlle. Mutta työ on silti todella vaativaa ja vaatii uskomatonta stressin- ja paineensietokykyä. Jatkuvasti tulee eteen haasteita ja yllättäviäkin vastoinkäymisiä, jotka voivat johtua mistä tahansa toimitusketjun osasta ja pienikin asia, joka vaikuttaa yhteen osaan ketjua, voi vaikuttaa isosti koko ketjuun. Välillä ovat siis koetuksella kärsivällisyys, jaksaminen ja mielenhallinta, mutta jo seuraavassa hetkessä haasteet voi olla ratkaistu ja aina on jäänyt roppakaupalla supertärkeää oppia käteen, miten välttyä vastaavalta jatkossa.

“Olen innoissani, että tuotteet pääsevät asiakkaiden käyttöön ja toivon, että visioni tuotteista valloittaa mahdollisimman monen ihon ja peilikaapin ja toivon koko brändin tuovan iloa niin monelle kuin ikinä mahdollista.”

Mahtavaa on ollut se, että olen saanut ammentaa Djusieen visioitani täysin estoitta ja ilman kompromisseja. Hienoin tunne tähän asti oli ehdottomasti Djusien nettisivujen virallinen lanseerauspäivä. Jännitti todella paljon esitellä koko konsepti seuraajille ja oli sellainen olo, kuin olisin paljastanut palan sieluani ihmisille. Palautevyöryä oli ihan käsittämätöntä seurata.

Nyt tietenkin seuraava iso askel on fyysisten tuotteiden lanseeraus, mistä se työ ja tarina varsinaisesti vasta alkaa. Olen innoissani, että tuotteet pääsevät asiakkaiden käyttöön ja toivon, että visioni tuotteista valloittaa mahdollisimman monen ihon ja peilikaapin ja toivon koko brändin tuovan iloa niin monelle kuin ikinä mahdollista.

 

 

Mille ihotyypeille Djusie sopii? Kenelle Djusien tuotteet on kehitetty?

Katja: Pääasiassa tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Testiryhmässämme on ollut myös herkkäihoisia, rosaceaa, epäpuhdasta ihoa ja POD:ia. Kaikissa ihon epätasapainotiloissa täytyy kuitenkin muistaa yksilöllisyys: se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. Djusien tuotteet on kehitetty kaikille.

Kaiken ikäisille parikymppisestä eteenpäin ja tuotteista ei tehoa puutu, oli iho kuinka vaativa tahansa.

 

Djusie-tuotteet lanseerataan tammikuussa, kun iho on erityisellä koetuksella talven ja kuivan sisäilman takia. Mitä tähän aikaan vuodesta tulee ottaa huomioon ihonhoitorutiinissa?

Katja: Tuotteet lanseerataan kyllä täydelliseen aikaan siinä mielessä, että monen iho kuivuu talvella. Puhdistusaine kannattaa ehdottomasti päivittää viimeistään nyt puhdistusöljyyn, joka ei pese ihoa suojaavaa hydrolipidikalvoa eikä ihon omaa sebumia pois. Pelkästään puhdistusaineen päivitys voi monella voi auttaa jo kuivuuteen.

Toisaalta moni ei ymmärrä ihon nesteytyksen tärkeyttä. Pakkasilla paksu kosteusvoide ei auta mitään, jos iho on kosteusköyhä. Siksi hoitoneste luo kosteutuksen perustan. Harvan tarvitsee edes vaihtaa kosteusvoidetta, kun hankkii laadukkaan hoitonesteen. Lisäksi on tärkeää, että hoitoneste on hapan ja sisältäisi hieman happoja. Näin ihon pH pysyy optimaalisena, joka edesauttaa ihon normaaleja toimintoja monin tavoin.

Kasvoöljy tuo viimeisen silauksen iholle. Se lukitsee kosteuden ihoon, suojaa kosteuden haihtumiselta, vahvistaa ihoa, siloittaa juonteita ja pitää ihon kirkkaana ja pehmeänä. Djusien tuotekombolla pärjää taatusti aivan loistavasti talvipakkasten yli ilman, että iho kärsii – päinvastoin, tuotteilla saa hehkuvan talvi-ihon!

 

 

Miksi tuotesarjassa on alussa juuri puhdistusöljy, hoitovesi ja kasvoöljy?

Katja: Halusin lanseerata heti alkuun kokonaisuuden, jolla periaatteessa pärjää eikä muita tuotteita tarvita. Nämä kolme tuotetta muodostavat yhdessä täydellisen minimalistisen ihonhoitorutiinin. Muut tuotteet ovat täydentäviä tuotteita, joita käytetään tarpeen mukaan.

 

Kerro lyhyesti jostain Djusien tähtiraaka-aineesta, minkä haluaisit nostaa esille?

Katja: Djusien tähtiraaka-aineina toimivat adaptogeeniset sienet. Toki muitakin aivan huipputehokkaita aktiiviaineita käytetään, mutta suomalaiset, todella korkealaatuiset ja luomuviljellyt adaptogeeniset sieniuutteet ovat keskiössä. Ne sisältävät huikean määrän vaikuttavia komponentteja, kuten triperteenejä, antioksidantteja ja beetaglukaania.

 

 

Voitko paljastaa, millaisia tuotteita Djusieseen on mahdollisesti tulossa tulevaisuudessa?

Katja: Djusie tulee olemaan laaja sarja. Tällä hetkellä kehityksessä odottaa jo 16 seuraavaa tuotetta kasvoille! Sen verran voin paljastaa, että seuraava tuote on erittäin ohut kosteusvoide. Lisäksi valikoimaan on tulossa erittäin laadukkaat kuivaharjat.

 

Onko Djusien tuotteissa hajusteita?

Katja: Öljypohjaisissa tuotteissa (sekä tulevissa emulsioissa) tuoksut tulevat 100 % aidoista eteerisistä öljyistä, joilla on mieleen vaikuttavat aromaterapeuttiset vaikutukset sekä ihoon vaikuttavat ihonhoidolliset vaikutukset. Eristettyjä, yksittäisiä hajustekomponentteja Djusien tuotteissa ei käytetään koskaan, eli nimeä Parfum ei tuotteissa tulla näkemään.

Täysin vesipohjaisissa tuotteissa (hoitonesteet, kasvosuihkeet) ei käytetä eteerisiä öljyjä lainkaan, eli ainoastaan vesiliukoisia aineita sisältävät tuotteet ovat hajusteettomia – eivät kuitenkaan hajuttomia, koska tuotteissa tuoksuu niiden kasviraaka-aineet.

 

Onko tuotesarja vegaaninen?

Katja: Tällä hetkellä valikoimassa olevat tuotteet ovat vegaanisia.Missä tuotteet valmistetaan?

Katja: Tuotteet valmistetaan Suomessa.

 

Miten loppuun käytetyt pakkaukset kierrätetään oikeaoppisesti?


Katja: Ulkopakkaukset kierrätetään pahvinkeräykseen. Lasipullot lasinkeräykseen. Pumput ja korkit muovinkeräykseen. Fruit Glaze kasvoöljyn pipetin lasinen varsi täytyy irrottaa korkista ja kierrättää lasinkeräykseen. Pipetin korkin voi kierrättää kokonaan muovinkeräykseen, vaikka pipetin kärki on kumia. Koska muovi on kuitenkin sen pääasiallinen materiaali, korkki menee muovinkeräykseen.

 

 

Viisi syytä rakastua Djusie-luonnonkosmetiikkasarjaan:

  1. Djusie-tuotteet on suunniteltu kaikille – testiryhmässä niihin ihastuivat niin herkkäihoiset, POD:lle taipuvaiset, rosacea-ihoiset ja sekaihoiset parikymppisestä ylöspäin.
  2. Djusie-brändin taustalla on vuosikymmenien kokemus kosmetiikasta, hyvinvoinnista ja raaka-aineista
  3. Djusie-tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja ne valmistetaan Suomessa
  4. Djusie lupaa, että voit kysyä mitä vain raaka-aineista: tuotteet sisältävät vain ihon ja tuotteen toimivuuden kannalta tarpeellisia raaka-aineita. Djusie on raaka-aineiden suhteen paitsi täysin läpinäkyvä, myös intohimoinen; kysy mitä vain, Djusie vastaa aina mielellään.
  5. Djusie edustaa mielen hyvinvointia, tervettä itsetuntoa, ystävällisyyttä ja luonnollista kauneutta - Djusie lahjoittaa vuosittain osan tuotoistaan mielenterveystyöhön.

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.