Eevis Liedes

Meikkitaitelija ja kauneusvaikuttaja Eevaleena Liedes on monen suomalaisen julkisuuden henkilön, artistin ja esiintyjän luottomeikkaaja. Freenä työskentelevän kauneusalan ammattilaisen työhön kuuluu meikkitaiteilijan töiden lisäksi mm. kouluttamista ja kauneustoimittajan ja sisällöntuottajan töitä. 

Kauneusvaikuttajan suosikkituotteista voi lukea Cream Files -sivustolta ja meikkituotoriaalit ja uusimmat kosmetiikkalöydöt kannattaa kurkata Eeviksen innostavalta Instagram-tililtäBeauty Snacks -podcastissa syvennytään kauneuteen liittyviin teemoihin ja ilmiöihin Eeviksen ja vaihtuvan vieraan kanssa. 

Eevis kokoaa Cream Files -sivustolle rakastamiaan tuotteita, joita hän käyttää sekä itse että meikkitaiteilijan työssään asiakkailleen. Tavoitteena on auttaa lukijoita löytämään itselleen sopivia kosmetiikkatuotteita, jakaa ammattilaisen tietämystä eteenpäin sekä innostaa kokeilemaan uutta – meikkaamiseen liittyvät turhat säännöt unohtaen!

Lue täältä Eeviksen pidempi esittelyteksti.

eeviksen

Blogipostaukset

HELEYTTÄVÄ KAKSIKKO SYKSYYN

Lue

Lue Eeviksen parhaat tärpit.

Vieraskynäkirjoitus: Mitä luonnonkosmetiikkaa löytyy ammattimeikkaajan meikkipakista?

LUE KIRJOITUS

EEVIKSEN TUOTEARVOSTELUT

BYBI BEAUTY SWIPE CLEAN PUHDISTYSÖLJY

Samettinen puhdistysöljy, joka poistaa meikin tehokkaasti ja on helppo huuhdella pois. Ei tuki ihohuokosia ja sopii herkille silmille.

EEVIKSEN TUOTEARVOSTELUT

LAPONIE CALMING TREATMENT

Ihoa todella tehokkaasti rauhoittava seerumi. Rauhoittaa hyvin perioraalidermatiittia ja sopii rosacean tai tulehtuneen aknen hoitoon. Iho on rauhallisempi seerumin avulla. Kosteuttaa ja seerumia voi käyttää myös silmänympärysiholla. Ihmeseerumia, jota on oltava koko ajan kylppärin kaapissa.

EEVIKSEN TUOTEARVOSTELUT

JOHN MASTERS ORGANICS HAIR SPRAY

Paras hiuslakka luonnonkiharalle hiukselle. Suihke houkuttelee hiuksesta laineen tai kiharan esille, mutta samalla poistaa pörröisyyden. Lakka kiinnittää hyvin, mutta hius on silti harjattavissa.

EEVIKSEN TUOTEARVOSTELUT

BRUNS PRODUCTS 09 DEODORANT

Vihdoin luonnonkosmetiikan tuoksuton deodorantti, joka toimii! Pitää raikkaana pitkänkin päivän ja tuntuu miellyttävältä kainaloissa.

EEVIKSEN TUOTEARVOSTELUT

LILY LOLO HUULIKIILTO - CLEAR

Lily Lolon huulikiilto sävyssä Clear toistuu usein meikkivideoissani, sillä se on paras huulikiilto. Huulikiilto kosteuttaa hyvin, joten huulirasvaa ei tule ikävä. Tunne huulissa ei ole tahmea, mutta silti lopputulos on ihanan kiiltävä.

EEVIKSEN TUOTEARVOSTELUT

YIN YOUR SKIN JALO GUA SHA -LASTA

Jos pitäisi valita yksi gua sha -väline, se olisi ehdottomasti tämä JALO-lasta. JALO-lastassa yhdistyy parhaiten eri gua sha -välineiden ominaisuudet: lastassa on sopivasti erilaisia kulmia kasvojen eri kohtien käsittelyyn ja sahalaita on erityisen tehokas juonteille.

EEVIKSEN TUOTEARVOSTELUT

BYBI BEAUTY DAY DEFENCE SPF30

Bybin aurinkovoide levittyy hyvin eikä siitä jää lainkaan vaaleaa kerrosta iholle. Tuoksu on mieto ja miellyttävä ja voiteen jälkeen iho on ihanan kuulas. Alle kannattaa levittää kasvovesi ja seerumi, kesällä tämä voide voi riittää sellaisenaan, mutta tähän mennessä olen levittänyt vielä kosteusvoiteen tai öljyseerumin sen alle. Tuubi on todella riittoisa.

EEVIKSEN TUOTEARVOSTELUT

BYBI BEAUTY MILK MELT

Milk Melt on maitomainen puhdistusvoide, joka vaahtoaa veden kanssa, mutta ei kuivata ihoa. Iho puhdistuu tehokkaasti, mutta sitä ei kiristele pesun jälkeen. Sopii hyvin herkällekin iholle, sillä sisältää paljon rauhoittavia ja tasapainottavia ainesosia. Puhdistuksen jälkeen iho on ihanan tasainen ja pehmeä. Lempparini!

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.