Ilmaiset toimitukset yli 69€ tilauksiin. Kaikkiin yli 100€ tilauksiin

ILMAINEN kotiinkuljetus!

0 kommenttia

MYSLIPATUKAT

Helpot myslipatukat syntyvät perusaineksista ja niitä voi tuunata mielin määrin! Kokeile myslipatukoiden joukkoon rouhittuja pähkinöitä, kuivattuja marjoja ja lempimausteitasi.

4 patukkaa

2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita

50 g voita tai neitsytkookosöljyä

50 g tummaa suklaata (80 %)

1 rkl hunajaa

1 tl rouhittua kardemummaa

 

Leikkaa suklaalevy isolla veitsellä haluamasi kokoiseksi rouheeksi. Sulata voi pannulla juoksevaksi ja lisää hunaja joukkoon. Anna jäähtyä hetken ajan. Mittaa kaurahiutaleet, suklaarouhe, kardemumma ja hunaja-voi-seos pieneen kulhoon. Sekoita isolla lusikalla. Painele massa lautaselle noin 1 cm paksuiseksi levyksi haluamaasi muotoon ja anna kovettua jääkaapissa noin tunnin ajan ennen leikkaamista. Säilytä viileässä.

 

Kuva ja resepti Hannamari Rahkonen

Hannamari on Yellow Mood -hyvinvointisivuston luotsi, kirjailija, reseptitaitelija, ruokastylisti ja valokuvaaja. Tutustu tästä Yellow Moodin mielenkiintoiseen maailmaan (linkki: http://www.hannamarirahkonen.fi/) ja seuraa Hannamaria myös Instagramissa @hannamariyellowmood (linkki: https://www.instagram.com/hannamariyellowmood/).

 


Tilaa uutiskirje