Kylppärin kaapilla – Eevis Liedeksen vinkit heleän ihon iltarutiiniin

Kylppärin kaapilla – Eevis Liedeksen vinkit heleän ihon iltarutiiniin

Kylppärin kaapilla -videosarjassa kurkistamme kiinnostavien tyyppien kylppärin kaapeille. Neljännessä jaksossa vierailemme meikkitaitelija, kosmetologi ja sisällöntuottaja Eevis Liedeksen kylppärin kaapilla ja pääsemme seuraamaan, millainen on Eeviksen tehokosteuttava, rauhoittava ja heleyttävä iltarutiini.

On erityisen kutkuttavaa päästä kuulemaan, mitä tuotteita ihonhoidon ja meikkaamisen ammattilainen käyttää omilla kasvoillaan ja millaisia vinkkejä hänellä on ihonhoitoon liittyen. Uusimalla Kylppärin kaapilla -videolla pääsemme seuraamaan Eevis Liedeksen ihonhoitorutiinia ja kuulemme, mistä rutiineista hän ei koskaan poikkea. 

Eevis Liedes on meikkitaiteilija, kosmetologi ja sisällöntuottaja. Eeviksen kädenjälkeä voi nähdä lehdissä, televisiossa ja esiintyvien artistien kasvoilla. Meikkaajan työn lisäksi hän ylläpitää kosmetologin osaamistaan tekemällä myös hoitotyötä ja on kouluttautunut kosmeettisen gua shan ammattilaiseksi. Kosmetiikkaan liittyviä pohdintoja, trendejä, kiinnostavia tuotteita ja raaka-aineanalyysejä voit lukea Eeviksen Cream Files -sivustolta.

Videolla Eevis kertoo iltaihonhoitorutiinistaan ja vinkkaa, mitä nyt puheenaiheena ollutta ihonhoitotrendiä on noudattanut vuosia, jo ennen kuin siitä tuli trendi. Poimi videolta talteen vinkit epäpuhtauksiin taipuvaisen, mutta herkän ihon tehokkaaseen ja hellävaraiseen puhdistukseen sekä tehokosteutukseen.

Löydät videolla käytetyt tuotteet videon kuvatekstistä.

Tutustu muihin Eeviksen luottotuotteisiin täällä ja lue Eeviksen haastattelu täältä.

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.