Kotimainen verkkokauppa | Syyskuun tarjoukset jopa -40% | Nopea toimitus!
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjä.
En tiedä minkälaisia kalasaaliita tällaisella ilmalla saadaan, mutta sen tiedän, että kevyttä ja raikasta tekee kesällä mieli syödä. Siksi annankin tässä reseptin, jonka tekeminen ei lainkaan rasita ja syöminenkin menee sutjakasti, koska maistuu niin hyvälle.
Tarvittavia aineksia on vain vähän, mutta tässä ruokalajissa on todella tärkeätä, että sekä viinietikka, että oliiviöljy ovat ensiluokkaisia. Siksi valitsen Terra Cretan luomuöljyn ja viinietikan. Niitä käytämme ja nyt myös myymme myös ravintolassani Sikke’s issä.
400g kuha-, tai siikafileetä n. 1dl Terra Creta luomu valkoviinietikkaan. 1 1/2 dl Terra Creta luomu oliiviöljyä1/2 sitruunan mehumuutama oksa sileälehtistä persiljaa silputtunasormisuolaa myllystä
Leikkaa fileet ohuiksi siivuiksi ja levitä ne vieretysten laakealle vadille.Kaada siivujen päälle sen verran valkoviinietikkaa, että ne peittyvät.
Anna raakakypsyä, kunnes kala muuttuu läpikuultavasta valkoiseksi. Tämä kestää vartista puoleen tuntiin.
Valuta ylimääräinen viinietikka pois ja painele siivuja talouspaperilla, jotta kaikki viinietikka imeytyy pois.
Sekoita oliiviöljy ja sitruunamehu ja kaada seos kalafileille.
Mausta silputulla persijalla ja ripauksella suolaa. Anna maustua vielä puolisen tuntia. Tarjoa sitruunanlohkon kanssa, jotta siitä voi lisätä sitruunanmehua, jos siltä tuntuu.
Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.